sziasztok!eladtam a robcit kicsit a szívemhez nőtt de ez van!üdv mindenkinek!valamikor elmehetnénk kajálni piálni storyzgatni!?ha valaki kedvet kap hozzá jelezze !
Háát én szezon elején azért bátrabban merném jó pénzért árulni mint a végén.De ha jó áron van akkor tény hogy rá fog harapni valaki,mint mindíg.De téged nem féltelek.Tuti hogy eladod ha akarod.
Na grat amúgy.Azért csak eladtál azért valami.Kopik az árú rendesen nálad mint mindígDe gondolom nem is nagyon koszoltad össze a szépen letisztogatott bőrt azóta mi?
Robogóóó meg.Hát lehet hogy megveszem boltba járós rövidgatyás rohangálós moccnak.Nem kell állandóan beöltözni 2-4 km-miatt ha csak 1 valami kell valahonnan.
Jaja.Pocketbike meeeeegy.Múltkor V.Rossi meg a J.Lorenzo hívott hogy had nézzék meg a gyereket hogyan is kell motorozni ,de mondom ááááá úgyse tudod utána csinálni. .A gyerek már nagyon keni a témát,gondoltam felviszem vele pihenőhöz és megmutatja hogyan kell menni egy keményet.De nem akarom hogy ellessétek a technikáját.Amúgy tényleg tök ügyesen megy vele.Nagyon élvezi a kis moccot.Szombaton meg egyedül lemosta hogy szép tiszta legyen és kinthagyta az udvaron hogy ha d.u.-n valaki arra megy az lássa hogy neki milyen szép tiszta versenymotorja van .
Hallo Gao! Változatlan a helyzet teljesen. Ruhám elment,van még fölösbe egy csizmám meg egy R6-om
Te meg robogó tulaj leszel vagy mi a szösz? Pocketbike szuperál?
Ha leszedi az összes idomot akkor nem lessz rossz a kinézete szerintem.Mármint úgy értem hogy streetfighter fejidomhoz képest a fejidom kinézete nem rossz.Az összhatásra azért én is kiváncsi vagyok mi lessz belőle.Remélem nem a gyári idommal lessz összehozva mert az nem lessz szép.
Látom pörög a fórum!
Robogóóó meg.Hát lehet hogy megveszem boltba járós rövidgatyás rohangálós moccnak.Nem kell állandóan beöltözni 2-4 km-miatt ha csak 1 valami kell valahonnan.
Te meg robogó tulaj leszel vagy mi a szösz? Pocketbike szuperál?
nekem pl kifejezetten tetszenek az ilyesmi fejidomok.
lehet hogy az enduros korszakom nosztalgiája miatt
Meg jött emberek az idom
Megyek felrakatni!
Véleményt kérek róla :D
szépen süt de lehet vagy 7-8 fok
aztán az xj nek még egy nyavajás hűtöje sincs amit letakarhatnék hogy elrje az üzemi hőfokot