Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok üdv mindenkinek ismét itt vagyok gabó fire én is osztom az összejövetelt!jövő hétre kész lesz a kipuf az sv re!a gyárit kicsit átszabattam így nem para a rendőr miatt "e" jelzés!ami meg rajt van épp azt eladom ha valakinek kell ilyen az szóljon jövő héten rakok fel majd képet róla!
Inkább türelmes

gabo! Roxival köszönjük,megvagyunk. Hát igen, Őt jobban megviselte, hogy elvitték a sárgát mint engem. Most tavaszig max egy új autó van terveben aztán majd meglátjuk. Motorokkal nem tudom mi lesz mert házvétel előtt vagyunk és nem tudom, hogy lesz e tőke szezonra.
Dolgozok mint állat,azért tűntem el, hó vége felé lesz pár ful szabad napom, beszéljünk össze!
Jó étvágyat...
hali!
hát aki jó eladó
Tényleg.Faternak van tervbe valami vas?
Hali.Hát ja,jól eltüntél .De majd bepótolod .Én benne vagyok valami összejövetelbe mint írtam már az előzményekbe is.Amúgy gratula az eladáshoz,bár én személy szerint azért remélem hogy veszel majd valamit helyette(nem pályagépet-vagy nem csak azt).Amúgy mi van veletek?Roxival minden o.k.?Ő gondolom nem örül hogy elment az R6 .
Szép jó napot mindenkinek! Kicsit eltűntem mostanában, de elhavaztak a tennivalók. Valamikor összefuthatnánk megint egy pizzára vagy valamire. R6-ot is elvitték tegnap,szóval úgy látszik éled a piac.
hát igen, ha igy maradnak az árak akkor az xj marad tartós használatra.. amennyibe van annyiért (kép alapján) hibátlannak tűnő, fiatalabbak között lehet bőven válogatni..
Hát, ja..vicces áron van most minden
majd személyesen elmondom.. de majdnem annyi bukta lett rajta, amennyiért vettem az xj- t(papírozás nélkül)
az igazi csoda az lenne, ha jó áron vették volna meg....mennyiért ment el?
ok.. jah képzeld CSODA történt!
Apámtól megvették a VFR-t
az ki van zárva, me én nemtom...de, tényleg nem sajna
meg ilyesmik...
elfoglalt vagyok gyúrok ezerrel a nyelvvizsgámra..
oldaldobozt nem tudsz nekem az xj re olcsón?
Jé, az elveszett ember...új asszony nem enged gépelni ?
soha sehol... Tamás tényleg ártatlan
én semmit se tudok... ott se vótam
Szerintem akkor a Tamás lesz a te embered.Olcsón ad mocct és ha kell hitelt is tud intézni.
nagyobbat szeretnék, de azért köszi
Van 150 ért 1 Kawasaki Kmx 125 ccm es de 50 ként használt enduróm.Vagy talán majd a Tamás (motorházpécs) tud segíteni ha más kategóriára gondoltál.
Nem tud valaki a környéken eladó motort 250-500ccm
250 000 körül?
Persze ha mondjuk 50-100e ft ról lenne szó én is matakolnák mint állat hogy mi legyen,én se vagyok gazdag milleres csávó csak az összeg nem horror és a tömítések is megadják magukat egy idő után,és szar ha pont szezonba kell állni a moccnak 3 hetet és szerelgetni hogy lehessen menni.Így meg 1 füst alaat és nincs gond utána évekig.
Hali.Én ha már cserélném akkor tuti komplette,ártani biztos nem árt,meg nehogy már 3e ft on múljon a dolog ha már nekiállsz.Ha csinálod csináld rendesen és precízen kompletten.
Köszi srácok, igazábol még nem döntöttem el h az egész szettet vagy csak a hengerfejét bótolom-e de beszélek a szerelövel ma. köszi
Hali.Ha a Zsolti meghozza 3960 ért,akkor tuti drágábban jössz ki akkor is ha 3790 ért veszed meg .Számold hozzá a postaköltséget vagy az utánajárást stb stb.És az is biztos hogy ő jót fog rendelni és tuti hogy a cseréjét is el tudják vállalni.