Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt mindenkinek.Jelenleg süt a nap .Délután motor ki és....
Motor majd lesz,de csak pálya. Utcán részemről én idéntől befejeztem egy időre
Olyan még nem volt,hogy egy motort ne vittek volna el,előbb vagy utóbb....február óta ez már a harmadik motorom
Ne már. Motor majd nem lesz? Vagy tavasszal újra lesz?
Bár nem nagyon kapkodnak a vasakra mostanában a vevők...
Jaja,vhogy úgy Na jó,nem. Motor nem marad meg,mennie kell mert autó projekt van terveben és kellene hozzá a pénzmag.
A ruhát már eladtad, de a motort még nem?
Vagy veszel egy sárga cuccot hozzá és ez megmarad?
De az biztos, hogy így jobban meglátnak...
Szép estét mindenkinek! MAJKI remélem hogy maga AIGNER SZILÁRD beszél belőled !Már kezdek egy kicsit begyöpösödni !Örültem hogy tudtam segiteni !Majd a szép idő reményében elmondok minden este 6 MIATYÁNKOT és 5 SZŰZMÁRIÁT!
Jó estét kivánok mindenkinek!
Jövö hétre felmelegedést mondanak...15-20 fokot!
Ma is jol lehetett mocizni...5-6 fok :D
Szeretem a színes dolgokat,könnyebben észrevesznek. Mondjuk a ruhámat pont ma adtam el,szóval a piros már kiesett
Szép napot mindenkinek!
Fiuk egy Kawasaki Eliminator 250 körülbelül mennyibe kerülne használtan?
Nem nem! Énis motorral mentem ma melózni Elég kemény meló volt meg kell hanyni
énis 45fokot döntve tudtam egyenesen menni a robogoval
jah és nem volt hajlando széllelszemben 50 nél többel menni
Jó estét mindenkinek!

Köszönöm szépen Zsoleszgsx!
Ma nem volt a lámpákkal +az irányjelzőkkel semmi probléma!

Csak én voltam olyan hülye, hogy egész délután motoroztam?
Elég erős volt az oldalszél
Szeva!Hát sajna csak a telszámukat tudom megadni.Ez azt hiszem pesti cég de elég sok mindenük van!A spirált 3000ft-ért csinálják.Szerintem nem egy horror összeg!Tehát a telsz:0630/947-5135,0630/747-1304,0695/420-827.De szerintem azis előfordulhat hogy az irányjelződben a test rossz ,azis bekavarhat!Remélem tudtam segiteni!További szép napot!csáó
SZEBB napot mindenkinek !
Fire: Neked mindened más színű azon a képen alább!
Reméljük, hogy hamarosan megint kicsit jobb idő lesz.
Hisz még csak október közepe van...
Ugyan már.Tavaly az egész decembert végigmotoroztam majdnem.Bár nem volt meleg de ha nem esett és 5 fok felé ért a hőmérséklet akkor óvatosan azért mentem 1-2 kört valamerre.Talán idén is ilyen lessz.Ki tudja.
Jó reggelt!
Hello
Reggelt! Hol van már az a szép napos nyár?
Szebb napot mindenkinek!
Köszi a segítséget és megköszönném... Igen szervíz elött zárlatos volt
Most nem tudom mi van mert már nem zárlatos! Most volt teljes belső felujításon, holnap viszem külsőre :P Akkor légyszíves küldjed majd el a címet! Üdv mindenkinek
Szia, ha gondolod én esetleg tudok olyan címet adni ahol gyártanak spirált!Foglalkoznak új és bontott alkatrésszel!Nem lehet hogy a feszabályzód rossz?Vagy zárlatos vagy? Bocs csak kétértelmü volt amit irtam !ha gondolod holnapra megtudom adni a cimet meg a telszámot!Bocs mégegyszer azért a mondatért!További szép napot!CSÁÓ
Látod Balázs...ehhez is értesz...
Az aksi új! És még holnap megcsinálom a berugókart köszönöm a segítséget :)