Motor majd lesz,de csak pálya. Utcán részemről én idéntől befejeztem egy időre
Olyan még nem volt,hogy egy motort ne vittek volna el,előbb vagy utóbb....február óta ez már a harmadik motorom
Szép estét mindenkinek! MAJKI remélem hogy maga AIGNER SZILÁRD beszél belőled !Már kezdek egy kicsit begyöpösödni !Örültem hogy tudtam segiteni !Majd a szép idő reményében elmondok minden este 6 MIATYÁNKOT és 5 SZŰZMÁRIÁT!
Szeva!Hát sajna csak a telszámukat tudom megadni.Ez azt hiszem pesti cég de elég sok mindenük van!A spirált 3000ft-ért csinálják.Szerintem nem egy horror összeg!Tehát a telsz:0630/947-5135,0630/747-1304,0695/420-827.De szerintem azis előfordulhat hogy az irányjelződben a test rossz ,azis bekavarhat!Remélem tudtam segiteni!További szép napot!csáó
Ugyan már.Tavaly az egész decembert végigmotoroztam majdnem.Bár nem volt meleg de ha nem esett és 5 fok felé ért a hőmérséklet akkor óvatosan azért mentem 1-2 kört valamerre.Talán idén is ilyen lessz.Ki tudja.
Köszi a segítséget és megköszönném... Igen szervíz elött zárlatos volt
Most nem tudom mi van mert már nem zárlatos! Most volt teljes belső felujításon, holnap viszem külsőre :P Akkor légyszíves küldjed majd el a címet! Üdv mindenkinek
Szia, ha gondolod én esetleg tudok olyan címet adni ahol gyártanak spirált!Foglalkoznak új és bontott alkatrésszel!Nem lehet hogy a feszabályzód rossz?Vagy zárlatos vagy? Bocs csak kétértelmü volt amit irtam !ha gondolod holnapra megtudom adni a cimet meg a telszámot!Bocs mégegyszer azért a mondatért!További szép napot!CSÁÓ
Olyan még nem volt,hogy egy motort ne vittek volna el,előbb vagy utóbb....február óta ez már a harmadik motorom
Bár nem nagyon kapkodnak a vasakra mostanában a vevők...
Vagy veszel egy sárga cuccot hozzá és ez megmarad?
De az biztos, hogy így jobban meglátnak...
Jövö hétre felmelegedést mondanak...15-20 fokot!
Ma is jol lehetett mocizni...5-6 fok :D
jah és nem volt hajlando széllelszemben 50 nél többel menni
Köszönöm szépen Zsoleszgsx!
Ma nem volt a lámpákkal +az irányjelzőkkel semmi probléma!
Csak én voltam olyan hülye, hogy egész délután motoroztam?
Elég erős volt az oldalszél
Reméljük, hogy hamarosan megint kicsit jobb idő lesz.
Hisz még csak október közepe van...
Most nem tudom mi van mert már nem zárlatos! Most volt teljes belső felujításon, holnap viszem külsőre :P Akkor légyszíves küldjed majd el a címet! Üdv mindenkinek