Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok valakinek nincs kedve eljönni velem nézni egy KTm exc-t valamikor? Mert én rohadtul nem értek az endurokhoz és örülnék ha látná valaki aki ért is hozzá! Irjatok!
Szép napot Mindenkinek!
Szépen süt a nap felénk is!De fúj a szél ismét!
Még mindig fáj a torkom!
De lehet a városba én is kimerészkedek majd egy körre!
Mindenkinek jó mocizást!
szééééééééééép idövan

ebéd után legurulunk öregesen Orfűre.. visszafele talán Mánfa fele jövünk...

jo motorozást mindenkinek
haj skacok tegnap fasza volt csak majdnem szétfutt a szél minket má várom a mait menyünk mááááá skacok elugrok szentlörincre de 12 30 ra viszaérek és felölem gooooo ááááá má nagyon mmmmeeennééékk ja majdnem elfelejtettem tegnap egy ügyes nnööii vezetö majdnem letolt az utrol átjött a sávomba ölég béna vott na majd elmesélem ha találkozunk na hali
Ja még valamo.Ma az ALDi-ba 9990 ért van protis motoros csizma és 4990 ért motoros kesztyű.Nem tudom milyen én is csak most megyek majd megnézni.Csak ha érdekel valakit,nem tudom milyen azért írom még egyszer,nehogy leszoljatok utána hogy nem berik cucc stb.
Okés tesó.Tök jó lenne ha jönnél (vagy jönnétek) te is .Tegnap is voltunk dzsozéval&trolikával csak rohadt szél fúúúúúút.De ma jobb lesz,érzem .
Hali! Ha ilyen marad az idő,akor mi tuti nekiindulunk délután egy kis mókázásra Utvonalat nem tudok mondani....ha úgy alakul,hogy megyünk akkor kereslek titeket és összeakadhatunk vhol. Most én is GO vásár...
Mondjuk és 10 perc múlva kiugrom a vásárba kóvályogni egy pöttyöt de ha valaki valamerre akkor nyugodtan.Ha meg délig senki akkor elolvasom visszamenőleg azt a 40 oldalt amit ide irtok ezalatt a 3-4 óra alatt .
Jóreggelt mindenkinek.Hy kissb.Igen,igen.Ma is jó idő várható ,remélem kevesebb széllel mint tegnap.Ma is remélem be tudunk iktatni egy kis kirándulást valamerre .Mondjuk ha gondoljátok beiktathatnánk egy kis változatosságot pld:le komló-hosszúhetény-bonyhád és vissza pécs? Ez csak javaslat.Ha másmerre az sem baj természetesen.Amit a "kemény" mag tagjai javasolnak .
Változóan, olykor erősen felhős lesz az ég, de emellett időnként délután is kisüt majd a Nap. Csapadék az ország nagy részén továbbra sem várható, legfeljebb északnyugaton alakul ki késő délutántól elszórtan gyenge eső, zápor. Az északnyugati szél tovább erősödik, a Dunántúlon egy-két viharos széllökés is előfordulhat. Keleten, északkeleten, valamint a délnyugati határszélen ugyanakkor mérsékelt marad a légmozgás.

motorra mindenki
Jó reggelt a pécsieknek
Na újra itt vagyok egy kicsit!
Dzsozé köszi a jó kívánságot!
Srácok nem is lenne rossz idő ma ha ez az átkozott szél nem fújna!
Gabó nagyon állat a Riga!
A színe egyszerűen csodás!
Hát most én is lépek,minnél elöbb hazaérjek és vasra pattanhassak .
Jól van,semmi para....további kellmes délelöttöt mindenkinek,én most lépek! Jók legyetek!
Uh.Az nekem nem megy,most indulunk még csak fateromékhoz kajálni stb.Én reménykedek a délutáni jó időhöz,ahogy néztem a neten (bár hazudósak-találgatnak) elvileg esőmentes jó időnk lessz ma és holnap is.Szerintem én így csak d.u.-n tudok menni .
10:30 körül?
Mikor akarsz menni?Mármint d.e. de time?
Remegőgörcsöt kap szegény pára,inkább nem is mondom el neki.....nehogy komoly sokkot kapjon De. valaki?
Hy Fire.Beijedtél mi?Szerintem a madarad zebrapinty méretűre zsugorodna a sokktol amikor beállok melléd a rigával .
Jó reggelt Pécsiek(és környékünkön élők)! Mi újság? Győzök visszaolvasni tegnapig Gabo,ne rémiszgess azzal a gépállattal mert a Bucska még a végén visszabújik a házába,ha meglátja ezt az ultraagresszív profilt a maxi könnyű vázzal Sztem én de. megyek egy lightosat mert du. ki tudja milyen idő lesz,meg hogy leszek elengedve
Dzsozé.Szerintem 3 perccel lekéstelek,de összecsörgünk mindenképpen .
Jóreggelt mindenkinek.Most néztem időjárásjelentést.Bíztató amit olvastam,jó időt regélnek eső nélkül.DÉLUTÁN MOTOROZÁS LESSZ EBBŐL .Bárki bármerre indul
köszi kolega te meg gyogyulj meg minnél elöbb a pupod majd meg vizuálom na hali késöbb felnézek
Akkor Neked is jó programod van!
Hát az időjárást elnézve nem lesz egy motoros idő délután sem sajnos szerintem! Mondjuk én ma még nem is merészkednék ki!
9óra alvás nekem is bőven elég!
Csak ne 7elött kelljen felkelnem!
Jó parkettázást Neked Dzsozé!
kész a tükröm megyek parkettázni délután szeretnék motorozni de az utolso nem biztos sajna hát én nem vagyok egy sokáig alvo tipus ha hulla vagyok akkor sem tudok 9 o nál többet aludni