Ütős lett a tankpad!
Pont 10ropit fizettem!
Nem ennyiről volt szó!Ki is voltam akadva!
7550FT-ot beszéltünk meg!Azzal nem is lett volna gondom!
De ha akkor mondta volna hogy 10k-ból áll meg akkor neki sem kellett volna állniuk!
Nekem is nagyon bejön a púp!Jól mutat rajta nagyon szerintem! !
10fölött volt az üléspúpod? Azt megértem hogy el kellett találni az árnyalatot meg minden... de nekem 40 volt a komplett motor felnistől, két színre.... nem találod kicsit soknak? Deh amúgy ha nem az árát nézzük, akkro maximálisan kellett az oda, nekem iszonmyat bejön Ma meg lett a tankpad is! Lassan össze állok!
Ne viccelj! Miért lenne baj! ?
Szép lett de egy nagyon kis hiba van rajt sajnos!De az nem számot tevő!Bár ennyiért nem szabadna hogy legyen rajt!
Mennyi az annyi? ? ?
Jó étvágyat Tesó!
Én is ellépek a pizzériába!Fél 10körül érkezem!
mi a helyzet láttom kész a púp de szép lett az a lényeg ami nem szép az az ,hogy máma megjött a súly adóm nem baj ha ide beirogatok egy kicsit fiuk?csak láttam itt van a roli most ugy is elmegyek vacsizni ugy ,hogy nem irok sehová
Hali Kssb!
Ne is mond!
Majd szét vetett az ideg amikor megkaptam a számlát!
10150Ft!
Ahhoz képest hogy 7550Ft-ról volt szó előtte!
2dl festék kellett rá állítólag az 1dl helyett!
Kösszönöm! Jó újra erre felé járni Ahogy nézem marhára fúj a szél,de ha nem szakad le az ég,mi tuti megyünk egy kört A Lánnyal Ha nem esik és van kedved csörögj rám,hogy merre járunk aztán ütközhetünk
Élni tudni kell!
Törekszek rá!
Tegnap én is a benzinkútig mentem!Meg egy-két kisebb kör belefért!
Kemény 30km-t toltam tegnap délelőtt!
Délután kimentünk egy körre városba barátnőmmel,akkor el kezdet csöpörögni!Na akkor go haza!Mire hazaértünk.elraktam a mocit!
Addigra persze hogy elállt!
Egész szép időnk van ma!