Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy alakulgat a paripa ha jól látom.Mindent bele hogy jöhess velünk mocizni .
Jah nem tudom mi lehet az oka.Azért megnyugtatna ha legalább tudnám miért hanyagolnak minket a többiek .
Deh legalább te itt vagy , mert mások trehányak ide nézelődni, mondjuk én is lassan bele vetem magam az éjszakába
Hy kingston.Én most értem ide.Pár napja úgy látszik senki nem látogat ide a fórumra rajtumk kívül.Yoozsó te vagy?
Értem! Köszi Halott a fórum! Hol van mindenki? Itt egy kép a mai nap terméséről! Holnap kis kikapcsolódás, vasárnap meg elkészülünk
Komlón 6500 a ZT vizsga.
ZT vizsga az, mikor nem a felügyeleten vizsgáztatod, és nem kötnek bele minden hülyeségbe.
4300Ft a műszaki vizsga?
4.300 Ft a NKH-nál cakk-pakk.....
Ezt jó tudni.Köszönjük az infót!
Mi az a ZT technológia?
FIGYELEM!

Motor műszaki vizsga új helyen !

A műszaki vizsga teljes összege 10.360.-Ft, ez tartalmazza a vizsgadíjakat, illetve a ZT technológia díját is. Műszakivizsga minden nap van H-CS 9-15, P 9-13-ig.

A vizsga helyszine: Besso Zrt Pécs, Pellérdi út 72. (IVECO márkakereskedés)

Telefonos bejelentkezés: Herczeg Sándor 30/378-7000
72/257-500/114 mellék

További információ: Vecsi 30/956-9255
Szép jó reggelt Mindenkinek!
jah a lényeg: Pécs mellett van BP felé a 6os utorol van a leágazás a Vasasi emelkedő elejénél: a homokbányánál...
jah és cross verseny lesz:)
kingston!
szép lesz a vas
sziasztok! nemtudom kit rdekel:

akit nem attol bocsi... szerintem érdemes lesz kimennii körülnézni

Sporttársak!

Az időmérő edzéssorozat első időpontja 2009. március 15. vasárnap Ördögárok. Akinek nincs licence, /ez által nincs rajtszáma/ annak a mellékletben elkűdőtt tagnévsorban szereplő szám a rajtszáma.
Mindenkit arra kérek, reggel 08-09h között érkezzen meg. Langer Józsi tart egy eligazítást 09,30h-kor. Szeretnénk, ha mindenki tisztában lenne a zászlók jelentésével. Aki ezen nem vesz részt, az nem indulhat.
10h-tól 12h-ig lesznek az edzések kategóriánként külön bontva.
Külön futamban indulnak az 50 és 65-ösök, de együtt lesznek értékelve. A 85 külön lesz értékelve, de egy futamban mennek az old boyal. Vasárnap még lesz old boy, de a továbbiakban ha nem leszünk elegen, akkor töröljük ezt a kategóriát. Ha van olyan egyesületi tag, esetleg gyerek apukája aki még nem versenyzett, de kipróbálná magát, viszont a "nagyok között" nem indulna, az esetleg elindulhat az old boyban, ezt a helyszinen megbeszéljük.
Lesz még egy abszolút kategória, itt a meghívottak indulhatnak.
Vasárnap quad futamot is tartunk, ha elegen lesznek, akkor az összes fordulón rendezünk futamot nekik is.
Kingston!
Ütősen fog kinézni!
Én is itt vagyok csak az elmúlt 1-2napom nem volt túl egyszerű!
Hahó! Hát én itt vagyok! Szét nem rebbenek, csak ez ma egy zsúfolt nap volt! Meg van a drágám! Valami gyönyörű lett! Hétvégén össze rakok egy galériát, de még be kell faragni az új plexit, index közbetétet csinálni meg ilyenek! Pár kép az idomokról felszerelés elött! Holnap szerelem csak fel őket Boldog vagyok És ezúton köszönöm Firehornnak mégegyszer a gyönyörű matricákat (a képek telósak)
Hát ja meg ha msn re mentek akkor fogyik a nép itt rendesen
Szép estét.Hát a meglátás jó.A fórum tényleg kihalóban .úgy látszik.Sajnálnám ha szétrebbenne a fórum társasága.Hát igen.A szombatról semmi konkrét hír,mikor,merre,mikor vissza,költségek stb stb.Pedig nálam is ezen múlik hogy tudok e menni .
sziasztok mi van mostanában nagyon kihalt a fórum vagy csak én érzem úgy?dzsozé hogy állsz ?fire mi van veled msn? gyerekek tudjuk már pontosan a szombatot?
Szép napot Uraim!
A Z fórumon írták hogy tényleg nincs kinn a Kawa!
Szabad....1,48m az ára és sokat nem szeretnék engedni belőle...1,4-ért azért el lehet már vinni
Kawáról sajnos semmit nem tudok,hogy mi lesz,hogy lesz...
Jaja... ha tapasztaltabbakkal nyomod, akkor sokkal többet lehet tanulni, mondjuk edzésen engem is rendszeresen helyre tesznek, de ők már kicsit régebb óta jáccanak ilyet Mennyibe árulod ha szabad kérdezni? Amúgy ha nem lesz kint a kawa az expon akkor monster energy-s cuccokat se lehet majd venni?
Jaaja Nem,alkudozni nem akart,meg hiába is akar...nagy mértékben nem módosítható az ár