Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hát azért mondom csak hohy olcsón megúsztad a lehetőségekhez képest.
egyáltalán nem balhézott azt monta hogy nagyon örül hogy megusztam hát ja ha totárra vvágom biztos eret vágok magyamon a helyszinen
De remélem azért nem balhézott nagyon,ez előfordul és neked nem lett bajod az a lényeg.Meg a moccnak se nagy,gondold el ha totálra vágod .
igen tudja el akart fenekelni de elszaladtam de egykicsit fáj a csipöm meg a térdem is meghuzhattam
kicsit aggasz a hátuja magassabb mint volt szerintem a rugo nincs ahelyén ha felrakom sztenderre leér a kerék a földre vagy a sztend hajlott el nemtudom holnap megnézzük a gabo barcsimmal
A bünti árábol lazán kész a mocc.

Amúgy a bögyi tudja már?
De szó ami szó normálisak voltak be kell valljad,nem baszakodtak és meg jó fejek is voltak-ők itt se voltak azt mondták és nem kapsz bírságot sem
a tulbuzgo néni röktön kihivta öket még föl se áltam má kivoltak hivva neki állt nevelni montam neki minek a yard de mák nem inditanak eljárást
Kemény...szerencse h megúsztad. A fakabátok mit akartak?
Lábon:
hát az oldalát lenyuztam meg a kipuf is kapott letörtt lábtarto hát ennyi látszott rajta ja meg az eggyik indeksz remélem ennyi
Dzsozé:
És hol sikerült? lett vmi bajod? mocinak? lábon mentél haza?
szeva perec
haj zoli hát kanyarodtam azt kicsuszott az eleje pasz miért mundjuk élég puhára volt állitva az eleje lehet azé nemtudom
Mi történt?
Ha akarod akkor felteszem .Mindjárt.
haj gabo tedd fel a képeket légyszi kiváncsi vagyok
mesélj már mi történt ?
haj skacok ja én votam az az ügyes faszkalap
Hi! Akkor ő perecelt a 60as kanyarnál?
Jóestét mindenkinek .Hy kissb.Hát kicsit kalandos volt a mai nap.De szerencsére a lehetőségekhez képest minden o.k. de dzsozé kicsit lezúzta a cbr jobb oldalát .De egy a fontos,nem lett semmi baja dzsozénak (a mocinak se nagy) és még a zsaruk se büntették meg (a bünti árábol helyrerakhatja a mocit -max 20-30 ezer fénnyel együtt szerintem a kár a vasba ha okosba van megcsináltatva.).De majd mesél ő ha akar többet erről.Máskülönben nagyon jót mentünk és én élveztem a mocizást (jobban mint tegnap a szélviharba) és ennél rosszabb időnk ne legyen ebben az évben.
Hali! dzsozé repült egyet... DE hála amagasságosnak szerencsésen megúszta a dolgot szerintem.
Ti mentetek lefelé Mánfa felé két személlyel a Panoniával?
hol van a ktm?
hali!
mi történt a hegyen?