Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben igazad van!Egy 60 lovas cr 500 pld.nagyobbat gyosul 100 ig mint egy 150 lovas sportmotor.Az más hogy utána meg 100 on 200 at kap asportmotortól a cross.De abban igazad van hogy iszonyat mennek ezek a crossmotorok.Nekem is volt.Bár kicsi ( yamahám )és iszonyatra ment.De más és más világ a kettő.Nem lehet ezeket összehasonlítani ilyen dolgokban.Túrázni nem kicsit zűrös lenne egy crossmotorral .
majd ha teheted(és még nem tetted) akkor ülj rá egy 450es(4ütemű) vagy 250(2ütemű)crossmotorra az picit több csak 50 Le nél de durvát megy
nekem jópár éve a terepmotorozás volt a mindenem
HY trolika.Én is remélem hogy tudok jönni.Azon vagyok legalábbis .
Én szerintem a 160 paci helyett nem élvezném kellően az 50 Le-t.Sőt.Ha tehetem 100 Le alá nem igen szeretnék soha menni.Már csak a biztos tartalék miatt sem.Lehet hogy végletekig kimotorozni pld.a Pancsi ringen azt sem lenne könnyű,de azért jó az az adrenalin amikor kilő pld 100 ról 200 ig mint az ágyú akár 6 ban is.És ez kell a lelkemnek néha egy egy egyenesben.Városi motornak meg tanuló motornak elég az 50 paci,de mégis nekem jobb ha lehet bőszen élvezkedni is pöttyöt.
sziasztok mindenkinek jó estét!fire ha leszel gyere msn re!:) dzsozi vagy ? hogy áll a pultunk?igabó remélem tudsz velünk jönni jó móka lessz!
de bánom... én nem szeretem ezt a kinövés dolgot... 100le sröl ültem vissza 50 le re,,, az 50et pont elégnek tartom.... söt ha mindne jol megy akkor hétvégére már 4 le re ülök vissza
Nem bántad meg hogy eladtad a cb-t?Bár lehet te már kinőtted az 50 Le-t de nagyon nagyon jó kis moci szerintem.
akkor jo. akkor vidám mindenki

nekem majd akko ér a fülig a szám ha a Pancsi nem akar megragadni
Bár az már régebben volt,de még most is fülig ér a szám nekem is ha mehetek a ZX-el .
Jaja.Nagyon nagy az öröm .Amikor csak látszata és esélye van a jó időnek (vagy csak szimplán nem esik) már menni akar.Boldog mint egy 5 éves karácsonykor,de megértem,én is átéltem ezt.
akkor gyorsak avoltak a zügyintézök
Igen.Átiratta már múlt héten.Már a törzskönyvet is megkapta .
jajjjjjj.Bocsi.Nem köszöntem mindenkinek .Hy kissb.És mindenki aki itt van hy.
Gábor!
yoozso átiratta a CB -t?
Felpolírozták gondolom.Legalábbis túl fényes gyárinak.
A hétvégi tömegtől én is nagyon tartok .Mondjuk azt sem tudom még tudok e menni .De holnapra elvileg kiderül az is remélem .
kingston!
micsináltataok a tanksapival?
Hy tesó.És nem fájt a szíved hogy nem tartottál velünk?Hol tartottunk mikor lehesszeltél minket ?Miért nem jöttél,nagyon jó volt menni eggyet .
Sziasztok! Jaja kíváncsi vagyok a hétévgi időjárásra! Azt mondják szombaton iszonyat tömeg lesz, és azt is mondják hogy nincs kawasaki! Egy kép alatt olvastam! Meg odlottuk a tanksapka problémámat, thunder5 és főleg édesapjának köszönöm ezúton is! Szerintem gyönyörű lett!
hali
hát ma igazán bolond idö volt: hol napsüti, hol szakado eső...
hétvégére kicsit nyugisabbat mióondanak
Jipiájjjé Faszikáim! Tegnap láttalak titeket gabo...trolikával gépeltetek A mai idő nem vidított fel túlságosan...nem baj,remélhetőleg kellemes este elébe nézek
Szombatot már várom...te jó Isten mi lesz ott.....
Amúgy egy ilyen gyönyörű motorhoz nem olcsó a lánc-lánckerék szett ha az O gyűrük kiszáradnak,beragadnak vagy tönkremennek egy rossz minőségű spré használata miatt.Ez az egész a saját véleményem persze,te dolgod milyet veszel természetesen.
Sziasztok.Láncsprét&lánctisztítót is bármelyik motorboltba és kereskedésbe tudsz venni.Csak az nem mindegy milyet veszel! Én pld vettem először egy motip nevű láncsprét amit még 2 nap után is úgy szórt mindenhová hogy 3 hétig takarítottam a dzsuvát a motor legesleglehetetlenebb részeiről is .Jelenleg ipone fehér láncsprét használok és ipone lánctisztítót.Hibátlan!Nem fröcsköli a szart sehová,mégis jól ken és a saját tisztítójával szépen lejön amikor rendberakom a láncot.Szóval.Nem érdemes gagyit venni,több kár mint haszon (mocskol,nem ken rendesen,fröcsög ha szar).Ja és a márkásabb jó minőség sem sokkal drágább (2-300 ft különbség).
Szia...A Kolozsvár utcában a Csabiéknál, a Quattro autósboltban szoktuk venni.
Sziasztok!

Pécsen hol tudok venni lánc sprayt és tisztitót?
Lassan rendbe kéne szedjem a zöldséget