Ebben igazad van!Egy 60 lovas cr 500 pld.nagyobbat gyosul 100 ig mint egy 150 lovas sportmotor.Az más hogy utána meg 100 on 200 at kap asportmotortól a cross.De abban igazad van hogy iszonyat mennek ezek a crossmotorok.Nekem is volt.Bár kicsi ( yamahám )és iszonyatra ment.De más és más világ a kettő.Nem lehet ezeket összehasonlítani ilyen dolgokban.Túrázni nem kicsit zűrös lenne egy crossmotorral .
majd ha teheted(és még nem tetted) akkor ülj rá egy 450es(4ütemű) vagy 250(2ütemű)crossmotorra az picit több csak 50 Le nél de durvát megy
nekem jópár éve a terepmotorozás volt a mindenem
Én szerintem a 160 paci helyett nem élvezném kellően az 50 Le-t.Sőt.Ha tehetem 100 Le alá nem igen szeretnék soha menni.Már csak a biztos tartalék miatt sem.Lehet hogy végletekig kimotorozni pld.a Pancsi ringen azt sem lenne könnyű,de azért jó az az adrenalin amikor kilő pld 100 ról 200 ig mint az ágyú akár 6 ban is.És ez kell a lelkemnek néha egy egy egyenesben.Városi motornak meg tanuló motornak elég az 50 paci,de mégis nekem jobb ha lehet bőszen élvezkedni is pöttyöt.
de bánom... én nem szeretem ezt a kinövés dolgot... 100le sröl ültem vissza 50 le re,,, az 50et pont elégnek tartom.... söt ha mindne jol megy akkor hétvégére már 4 le re ülök vissza
Jaja.Nagyon nagy az öröm .Amikor csak látszata és esélye van a jó időnek (vagy csak szimplán nem esik) már menni akar.Boldog mint egy 5 éves karácsonykor,de megértem,én is átéltem ezt.
Sziasztok! Jaja kíváncsi vagyok a hétévgi időjárásra! Azt mondják szombaton iszonyat tömeg lesz, és azt is mondják hogy nincs kawasaki! Egy kép alatt olvastam! Meg odlottuk a tanksapka problémámat, thunder5 és főleg édesapjának köszönöm ezúton is! Szerintem gyönyörű lett!
Jipiájjjé Faszikáim! Tegnap láttalak titeket gabo...trolikával gépeltetek A mai idő nem vidított fel túlságosan...nem baj,remélhetőleg kellemes este elébe nézek
Szombatot már várom...te jó Isten mi lesz ott.....
Amúgy egy ilyen gyönyörű motorhoz nem olcsó a lánc-lánckerék szett ha az O gyűrük kiszáradnak,beragadnak vagy tönkremennek egy rossz minőségű spré használata miatt.Ez az egész a saját véleményem persze,te dolgod milyet veszel természetesen.
Sziasztok.Láncsprét&lánctisztítót is bármelyik motorboltba és kereskedésbe tudsz venni.Csak az nem mindegy milyet veszel! Én pld vettem először egy motip nevű láncsprét amit még 2 nap után is úgy szórt mindenhová hogy 3 hétig takarítottam a dzsuvát a motor legesleglehetetlenebb részeiről is .Jelenleg ipone fehér láncsprét használok és ipone lánctisztítót.Hibátlan!Nem fröcsköli a szart sehová,mégis jól ken és a saját tisztítójával szépen lejön amikor rendberakom a láncot.Szóval.Nem érdemes gagyit venni,több kár mint haszon (mocskol,nem ken rendesen,fröcsög ha szar).Ja és a márkásabb jó minőség sem sokkal drágább (2-300 ft különbség).
nekem jópár éve a terepmotorozás volt a mindenem
nekem majd akko ér a fülig a szám ha a Pancsi nem akar megragadni
yoozso átiratta a CB -t?
micsináltataok a tanksapival?
hát ma igazán bolond idö volt: hol napsüti, hol szakado eső...
hétvégére kicsit nyugisabbat mióondanak
Szombatot már várom...te jó Isten mi lesz ott.....
Pécsen hol tudok venni lánc sprayt és tisztitót?
Lassan rendbe kéne szedjem a zöldséget