Semmi xtra Maistro!
Kidobott az ágy!
Ma is elég szar időnk van!
Tegnap este nem volt már erőm jönni!
Tesóm is lebetegedett és be kellett állnom dolgozni!
Még én sem vagyok teljesen jól!Fáj a torkom rohadtul meg be vagyok rekedve!Kicsit maffiózós hangom van!
De legalább az üléspúpom elkészült!
És Veled mi a pálya?
jjjjjooooorrrreeegggeellttt mindenkinek . Gabo ha jo idolesz hivlak és mehetnénk egyett délután nem tudom mikor végzek de sietek reggel megyek a suzukiba a gerinc protiért na hali
Mármint a fürdésbe?Aha.Ne tagadd,a rigámtól bambultál el mi?Azon agyalsz hogy kapard össze a lóvét a vasra meg a motoros kiképzésre ami az életed menti majd meg mikor elindulsz a mocival.Amúgy én a helyedbe mennék vele csobbanni.Hátha meg tudod győzni és ad kölcsön hogy meg tudd venni .
Ha nem is a kormány vége,de a pedál vége lehet szikrázna mint állat.Azt nyomnák egy stoppie-t nekik (már ha fogna a fék annyira hogy egyántalán megálljak vele .)
Amúgy szerintem a hihetetlen nyomatéktól kopik slickre (20-30-év alatt).Polírozni?Ezért az árért amiért odaadnám neked?Imádd a lábam nyomát is hogy ennyiért megkapod ezt a WRC PDTDI GTI BITURBÓ SUPERBIKE gépet.A moto Gp-n sincs ilyen,sőt ehhez hasonló teljesítményű gép 1 se. Na jó,a polír belefér mert fasza csávó vagyok és bírlak téged .
ja és ugy ledöntve hogy sikrázna a kormány vége a kagyarbol kijöve rögtön kerék utána megállás az elsön biztos leesne az áluk és elfelejtenének begbüntetni a gyorshajtásért
Hát ja.Lehet meg sem tudnának állítani-a röhögéstől.Vagy sok lenne nekik az a rengeteg élmény egyszerre amit látnak.Gondold el.Pld.Bőrruci,kesztyű,HJC,a tankra hasalva lejtőn lefelé (motorerő+tekerve) vagy harminccal száguldva .
szerintem a a hátso rugostagon állitanod kell majd mert a pájára van beállitva ja meg a slickeket is le kéne venned róla mielött meg büntet a yard igaz elöbb el kel hogy kapjanak
Ha így is van hogy átvette a Suzi akkor rossz irányba mentek drága barátom.Nézd meg az 1000 gixxer pld.Van vagy 180 kg.Ez meg 18 ha van.Valamit elrontottak.A B-king meg pfffff.Majdnem közel 1-1 LE/Súly arány hayabusa motorral.A sok felesleges bizbasz rajta és alig mennek majd 300 at.Az alkatrészt is úgy kell rendelni hozzá külföldről ha kell valami cucc.Áhhhh.Egy jó alapot így elbaszni.Nézd meg még egyszer.Lapozz vissza.Egyszerűen tökéletes gépezet .
Kidobott az ágy!
Ma is elég szar időnk van!
Tegnap este nem volt már erőm jönni!
Tesóm is lebetegedett és be kellett állnom dolgozni!
Még én sem vagyok teljesen jól!Fáj a torkom rohadtul meg be vagyok rekedve!Kicsit maffiózós hangom van!
De legalább az üléspúpom elkészült!
És Veled mi a pálya?