Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van 33 fajta pizzánk!Gyrosunk,pizzakenyerünk,3fajta penne tésztánk,hamburgerek,készételek,frissensültek!
A tésztás ... igen
Én is úgy tervezem hogy viszem ma egy kört a városban!
Nekem szól a kérdés?
Üdv Igabo!
Merre lenne a kör?
Na most el kell mennem családlátogatásra de ha hazaértem benézek.Addig telón elérhető vagyok ha van valami . bárki
Milyen tésztáitok vannak ?
Hy roli.Nát jóhogy .De amúgy mindent fényképeztem,csajokat motorokat,árukat,csajokat,csajokat,csajokat ja és lányokat meg csajokat stb stb.D.u.én is akarok menni eggyet de nem tudom ki jön majd gurulni.Te(ti) nem akartok jönni velünk?Ha kell elmegyek,megyünk elétek szigetvárra azt gépelünk eggyet,ha persze az idő engedi .
Délután a barátnőmmel megyek egy kicsit!
elmegyünk valamikor Villány túrára?
Helló Coky!
Hát úgy tervezem hogy megyek egy-két kört már délelőtt a faluban ha nem szól közbe az időjárás!
Talán délután is belefér egy kisebb kör!
És Te mész ma valamerre?
üdv !
Roli mentek ma gépelni?
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Látom Gabó Te is többnyire a csajokat fényképezted!
Hy.Voltunk fennt.Nekem tetszett mondjuk.Jól elnézelődtünk,és kis vásárlás is belefért.De abban igazad van hogy a mókus műsora igazán élvezhető volt (na meg a 2db 1000 gixer +quad stuntja is tetszett) és talán a legtöbb izgalmat tartogatta.Na persze a kivetközött cicababa dekorációk után(vagy közben inkább ).Nekem bejött a műsor,bár ez szubjektív kinek mi tetszik.Én mek 2010ben is,de motorral (ma is azzal akartam ) mert majd megőrültem visszafelé amikor jöttünk az autópályán vagy kiló40-50 el azt vagy 220+ al elhúztak mellettünk négyen mocin .A fene evett hogy én miért nem...
Nemtudom, ti voltatok-e fent a motorkiállításon...ház, ez nagyon gáz szerintem..Egyedül a Mókus ért valamit ...
Már ha lessz kinek persze.Kihalt a fórum végleg.Na sebaj.Majd megbeszélem a dolgokat saját magammal .
Összesen 22 képet próbáltam felrakni,de csesznek megjelenni.Ha holnapra nem jelennek meg összetömörítem őket és repeat.
Nem jelennek meg?
na még azt majd késöbb a többit.
na még
na még
na még
Na még
1-2 kép.A többit majd holnap,kipihenten.
Sziasztok.Iszonyat jó volt a motorkiállítás.Nagy élmény volt,aki nem jött úgymond bánhatja.Rakok majd fel 1-2 képet,meg van stunt stb stb videó is (nem telefonos!)amit ha kell lemásolok,vagy kölcsönadok akit érdekel,ja a képeket egyetemben.
4.300Ft....fél óra alatt végeztem az egésszel és nem kötöttek bele az ég világon semibe.....
Sajnos mostanában tényleg elhanyagollak titeket,ez szimplán magánéleti ügyek miatt,de majd próbálom behozni a lemaradásomat
Szép estét Barátaim!
Gabó én itt vagyok!
Csak hétvégén általában később tudok csak jönni Barátnőm végett!
A hétköznapjaim eléggé lefárasztottak a héten!
De jelen vagyok!
Köszi Dzsozé hogy hívtál!
Jó szórakozást Mindenkinek holnapra akik mennek motorkiállításra!
Érezzétek jól magatokat és nézelődjetek helyettem is!
Jó utat!És vigyázzatok magatokra!