Némi szúrkálást érzek a hangodban.Csak nem fikázod a mocccccomat?.?.?.?.?.?.?.?.? Ha nagyon könyörögsz és jó fiucska leszel lehet hogy megengedem hogy ráüljetek egy percre.
ha megtartod fujast át kawa zoldre kemény lesz öregapámnak van olyan bukoja hogy aluminium és bör fülvédöje van azt neked adom nagyon állat lenne az öszhatás ja és teszkos napszemcsi
Ha minden jól megy már jövő hét keddre a budai vámnál leszek.Ott össze tudunk futni,de csak óvatosan nehogy elém vágjatok azt ne tudjak megállni a hatalmas tempótol.
Hát ja.Lóerőpiac.A kawa után elmondhatatlan rettegés fogott el.És még csak tekertem (kell keveréket csinálnom ) vele,be sem indítottam a motorját .Iszonyat gyorsul,holnaptól árulom a Zx et azt megtartom a rigát.Kockáztatok,egyszer élünk,csak túlélem a gyorsulást ezzel a fenevaddal.
Megyek persze . .Sértő a kérdésed kérlek.Csak még azt nem tudom ki mer kiállni ellenem.Talán ha jön valami szutyok drag akkor lessz ellenfél.Persze nem fogok csalni,a pedált nem használom megigérem .Az már eggyenlőtlen küzdelem lenne.Amúgy holnap lehet elindulok pogányba.Mikorra is kell odaérni ?
Dzsozé már látta.Sokkot kapott.El akarta cserélni a cbr-re de nem dobott rá elég lóvét így nem adtam.De láttam a szemén hogy megdöbbent a hihetetlen látványtól mikor rakta a toycsiba.
Ne titkoljátok,látom a rettegést a szemetekben .Fire gyorsulási versenyt ez ellen?Nem mernél mi?Félsz a megaláztatástól gondolom .Mindjárt indulok abaliget orfű átkötőhoz,remélem vasárnapra jó idő lessz azt jössz oda,megvárlak.
Jajajajaja.Az új szerzeményemről 1 kép.1500 ccm 2010 es modell hayabusa.Már magyarországon.Itt az én írásomban láthatjátok előőőőőször.Rohadt könnyű váz és kettőszázvalahány lóerő ,kék színben.Ngyon durva vasparipa.Mindjárt nézem a katalógusból mennyi is pontosan.Várjatok mindjárt írom és rakom fel a képet róla,az udvaron csináltam még kedden a fotót róla.Fire ezzel gyalázlak abaliget orfű átkötőn legközelebb .
Ha valami nem érdekel akkor az az hogy mit szólnak a szomszédok.Illetve mit szólnának.Ha szólnának nem írom le ide mit válaszolnák,hátha olvassák kiskorúak is és nem akarom megbotránkoztatni őket.Kénytelenek elviselni ha tetszik ha nem,nem kívánságmúsor (utálom a macskákat,mégis van itt több embernek-az meg nekem nem tetszik,mégsem ütik agyon őket) főleg amikor szar idő van akkor is beindítom hetente legalább egyszer kétszer minimum 15-20 percre had járjon szegénykém.