Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja én is mek! Jóccakát!
Valamivel fel kell dobni a hangulatot!
Talán addigra meg is jön a jó idő mire kész lesz a moci!
Na én most ellépek aludni,mert még nem vagyok teljesen jól!
Jó éjszakát!
Jujj milyen veszekedés lesz holnap a zxr vs rs videó alatt Kicsit megsértettük a 2üteműek lelki világát....
Áh a szerelő jövő hét szerdára,keddre ígérte a mocit, valami nem oké az elektronikával azt azt vizslatja át, meg beállítgatja a tavaszra hogy ne legyen vele gond! De jövő hétvégén már végre én is elhagyom a garázst....papírok még nem igen vannak rendben, de isten háta mögötti utakon lehet rángatni a bajszát
Akkor összeáll a masina még a héten?
A púp tartó konzolja tegnap elkészült!Fel is raktam rá de eléggé mozgott!Ezt sikerült nagyjából orvosolnom!Már csak egy kis mozgása van!
Azt úgy gondolom belefér!Raktam rá olyan szivacsot az aljára amilyet az ajtókhoz/ablakokhoz szoktak hogy ne karcolja össze az idomot!
Jah akkor ha nem írok hogy itt vagyok, és te sem írsz hogy itt vagy akkor nem vesszük észre egymást Hát majd figyelek hogy köszöngessek én is Amúgy ma kész lett az utolsó apróságok is...te púpod?
Dorci!Én itt voltam egész nap!
Beteg vagyok aztán nem megyek sehova!
De már 2napja csak magamnak köszöngetek szinte!
Hát roli én egész nap itt vagyok, de ha nem ír senki akkor egyedül nem tudok beszélgetni....Zoli ez egy jó kérdés mivel ma robogóval voltam és tiszta HÓ lett a gép is meg én is...nemtom mivan már... az idő sem jó, meg az emberek sem nézegetik a netet!
Hát a jó ég sem tudja mikor lesz jó idő!
Nem tudom mi van itt a fórumon!
Mindenki eltűnt!
Mikor lesz már igazi tavaszi idő ?
Jó reggelt Mindenkinek!
rolan.toth@windowslive.com dani vegyél fel msn re!amúgy üdv mindenkinek!
Trolika fölvehetlek msnre? Lenne egy szakmai jellegű kérdésem és nem terhelném itt a fórumot. Köszi!
Nah mi ez a punnyadás motorosok? Én már lassan össze állok, holnap csinálok index közbetétet, meg ilyen marhaságokat, szóval már a végén járok nagyon! De irogathatnátok ide ti is, me nagyon lelankadtatok
Szeva Dzsozé!
Köszi a jó kívánságot!Remélem mihamarabb jobban leszek!
De tegnap óta sajnos csak rosszabb lett!
Reggel 5kor 39fokos lázam volt!
Most meg már a torkom is annyira fáj hogy beszélni is alig tudok!
Még jó hogy ide írni kell!
Ma elkészült a tartó is a púphoz!
Akkor nem sokára a Tiéd is meglesz reméljük!
szevasztok skacok végre gépközellébe az enyém még nincs kész de nemsokára meglesz ja z roli elég szar az idö de remélem javul te meg gyogyulj meg na most lépek majd jövök szevasztok
Szép napot Mindenkinek!
Nagyon ki van hallva a fórum!
Ez így nem jó!
sziasztok szia fire ha vagy gyere msn re
Ma 5 körül láttam pécsen, a harkányi uton, egy hayabusát, a baumax felöl ment harkány felé. elég rendesen elhúzta neki a srác esetleg innen a forumrol valaki?
Na mi a nagy helyzet Urak?
Elb@szott egy időnk van ma is!
Holnapra elvileg el is készül a púp tartója!
És úgy tűnik engem is elkapott valami nyavaja!
Nem tudom mi lesz,mert a kedvesemnek csak jövő hétre ér ide a sisakja és muter már így is ki volt akadva,hogy elvittem az ő szerkóját motorozni
Sziasztok.Fire.Tegnap mire a Trolikához értem a kúthoz ragyogó napsütés volt már .Elmentünk pécsvárad utánig-full száraz aszfalt végig és sütött a nap 1000 el.Szerintem kifogtuk azt a 100 m-es sávot az elqotec-nél ahol csöpörgött .Hazafelé azért nem áztatok meg remélem.

D.u.-n ha nem esik egy karikát nem megyünk valamerre?
Hallod,bevásároltál te szépen azzal a púppal
Néztem a mai időjárást!Mindenhova esőt mond!Csak felénk nem!
Talán igazuk lesz! időjárás
Na megyek intézkedek hogy legyen tartó a púphoz!
Momentán tényleg elég szép az idő felénk is,de most hallottam a rádióban,hogy du. eső,havazás várható.... Megint miért ne munka után állna neki esni?