Hy.Nem figyeltem az időjárás jelentést sajna,de ne szomoríts el .Mindenképpen menni kell mert lassan befordulok.Visszaraktam az AKRA kipuffot és belőttem egy kicsit.A szomszédok tuti nem voltak boldogok de leszarom.Egy 8-9 ezerig felpörgettem csak az élvezet kedvéért és remegett a talpam alatt a beton.Tetszett a "csendes" gyári cucc de ez jobb érzés volt mintha egy prosti letérdelt és szeretett volna .Jó érzés volt kicsit börgetni ha már nem tudtam menni semerre.
Hello.
Gs 500. Egyelőre nem sokat tudok róla mondani mert még messze nem 100%-os. Budapestről 1 hengerrel jöttem, akksi is kuka, benzincsapot is kell rá tenni, de már alakul.
Ma betettem az új akksit, 2 új gyertyát, mostmár mindkét henger működik. Ki is mentem az országútra egy 30-as karikára, és eddig nagyon tettszik. Az előző 125-öshöz képest 1 állat
Ennek az erejét azért már jobban kell tisztelni
Jövőhéten talán felkerül a benzincsap, kell még karbitisztítás, szinkron és olajcsre, és elvileg minden oké.
Szép estét.Ma akartunk gurgulászni egy kicsit dzsozéval,mire elkezdett megint szállingózni a hóóóóóó .Nem fogott el a hirtelen boldogság.Nem volt őszinte a mosolyom mikor megláttam a helyzetet.
Hahó! Ha valakit érdekel egy érdekesebb megoldás, nézze meg a kawa zxr250 topicot, töltöttem be 3képet! Nagyon tetszik ez a megoldás! Büszke vagyok nagyon az ismerősömre!
Hát ja,igyekszem majd képviselni magam ahol lehet,csak momentán képbe jöttek olyan dolgok is amelyek fontosabbak számomra a motorozásnál Gurulásokra természetesen megyek/megyünk ahogy kicsit javul az időjárás
Itt is fél óránként el kezd esni! Pedig holnap kezdődik a csillagászati tavasz, szóval holnap virágozni kell midnennek különben... Amúgy szerintem nem széled szét a társaság... csak ez egy ilyen idő szak... egy hét múlva kawasaki kiállítás... komolyan godnolkodom ott kéen leygek
Hy.Azt tudom hogy most csajozol,lényegében meg is értem,tán és is ezt tenném a helyedben.De azért gyere mocizni is néha,akár a csajszival eggyütt,csak az a lényeg hogy ott legyél velünk .Én is remélem hogy nem szűnik meg ez a kis baráti társaság ami szerencsésen összejött.
Amúgy fél órával ezelött szakadt a hó.Azt hittem megőrülök amikor megláttam.A d.u.-i gurulásnak lehet hogy lőttek .
Hallo! ÁÁ,szétszéledésről szó sincs szerintem,legalábbis részemről ki van zárva ez a lehetőség. Az estéimet mostanában Szerelmemmel töltöm,délelöttönként pedig dolgozom....de próbálok minnél gyakrabban felnézni a fórumra
Sziasztok.Én szintén minden nap olvasom rendületlenül a fórumot-de téma hiányában nem tudok mit írni.Próbálom tartani akivel lehet a kapcsolatot-a dzsozéval most beszéltem 20 percet-a yoozsóval minden nap találkozom-a Firét próbálom hívni mocizni ha az idő engedi-Trolikát szintén,bár ő msn megszállott lett és keveset ír ide de legalább csábítható motorozásra jóidő esetén.Szóval én is attol félek szétszéled ez a jó kis társaság.Nagyon sajnálnám,őszintén.Amúgy felváltva dobhatnánk fel témát amit megvitathatnánk közösen,a távolabb lévőket meg (barcs,szigetvár stb,stb) ösztönözni kéne közös gurulásokra,illetve találkozásokra.Bár ha már mi pécsiek sem nagyon jövünk össze,akkor gyengül az ez iránti érdeklődés elöbb utóbb az tuti.És ezt nem szeretném és sem.Remélem változni fog (Z750 Roli+ 1-2 ember-le a kalappal te mindennap itt vagy és próbálkozol).
szevasztok skacok kész lett a gépem jesss tanulság ne állj neki laptopot szerelni ha nem értesz hozzá de háll istennek csak 6000 bánta most fasza na most lépek még visza nézek estefelé azán mindenki fent legyen ám a szerelmesek is
Az életem gondolt egyet és fordult 180 fokot,szóval én igazoltan vagyok viszonylag hosszabb időket távol. Hozok majd róla igazolást is Próbálok gyakran jelentkezni,de nem mindíg sikerül utolérnem magam....pedig nagyon próbálkozom.
Jó reggelt!Én itt vagyok minden áldott nap!És várom hogy vissza költözzön az élet a fórumba!
De már két napja szinte csak magamnak köszöngettem!
Nem tudom hova tüntetek!
Gs 500. Egyelőre nem sokat tudok róla mondani mert még messze nem 100%-os. Budapestről 1 hengerrel jöttem, akksi is kuka, benzincsapot is kell rá tenni, de már alakul.
Ma betettem az új akksit, 2 új gyertyát, mostmár mindkét henger működik. Ki is mentem az országútra egy 30-as karikára, és eddig nagyon tettszik. Az előző 125-öshöz képest 1 állat
Ennek az erejét azért már jobban kell tisztelni
Jövőhéten talán felkerül a benzincsap, kell még karbitisztítás, szinkron és olajcsre, és elvileg minden oké.
Remélem holnap is fog, mert valamikor kellene egy kicsit gurulni is...
Én próbálkozok a fórum aktivitását tartani!
Örülök hogy újra jelentkeztetek!
Amúgy fél órával ezelött szakadt a hó.Azt hittem megőrülök amikor megláttam.A d.u.-i gurulásnak lehet hogy lőttek .
én nézem minden nap saz oldalt de nemtok mit irni... mint most sem
De már két napja szinte csak magamnak köszöngettem!
Nem tudom hova tüntetek!