Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

naxép.. tucc élni
tegnap a benzinkutig tartott a motorozásunk aztán szép csendesen elkezdett esözni...
Helló!
Az is motorozás!
Én is gondolkodok hogy kimegyek egy körre most!De nem tudtam még kikelni az ágyból!
Délután úgy sem lesz időm!És az időjárás sem túl biztató sajnos!
üdv
szép napot
ma én már motoroztam najo csak robogoztam
Jó reggelt Barátaim!
Hy tesó.Jó újra látni itt.Intézd csak a dolgaidat,megértelek téged is.Én szívesen csatlakoznék de gályázom és csak 16:00 körül tudnák menni.Ha még akkor is aktuális és nem esik semmi az égből akkor .Na most megyek melózni késöbb vézem mi itt a stálysz.
Halihó Urak! Mit kezdenék én ilyen megértő és jófej Barátok nélkül mint amilyenek Ti vagytok Kicsit tényleg el vagyok kapatva mostanában....anyám is panaszkodott,hogy már lassan egy hete,hogy nem látott
Remélem nem lesz már sokáig ilyen gány idő...jó lett volna tegnap is menni,de eleredt az eső indulás előtt Ha ma jó lesz az idő,akkor én kettőtől már tolom az ipart,ha vki csatlakozna az keressen nyugodtan
sziasztok!

sajnos eladásra kerül szeretett VFR-em:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Szeva Gabó!
Hát a nő az nő ahogy mondod!
És nekünk jó ha van mellettünk valaki!
De mi azért őrizzük a lángot a fórumon!
Mostanság ez van.Csend és nyugalom.
Hy Roli
Hy.Azért ma komolyan nagyon örültem hogy felhívott Fire hogy menjünk egy kicsit.Talán még van remény és nem hagy el minket teljesen.Bár őt is megértem.Nem tudom hogy én nem e így cselekednék e a helyében.A nő az nő.Elveszi az ember eszét ha akarja (van valami nekik ami nekünk kell ) és pillanatnyi elmezavarokat is okoznak.
Szép estét Uraim!
Mi ez a nagy csend a fórumon?
mi is gurultunk 1 et csak jól eláztunk de nem számít minden rendben volt adtam a szájának jókat mentem ma!ha itt vagy írj gabo!firehorn elvesztette az eszét és mecsalt minket nem is értem de fire ha leszel gyere masnre!mesélek!
Kkor nektek szerencsétek volt az idővel .
Sziasztok! Azért mi a barátnőmmel gurultunk egyet ma:
Szigetvár-Kadarkút -Lábod-Csokonyavisonta-Barcs-Szigetvár
jó kör volt. amikor hazaértünk akkor kezdett csepegni az eső .
Egy- két őzi volt itt-ott a mezőbe de szerencsére nem hagyták abba a legelést
Amúgy csak gyakorolj kerekezni,jövőre mi is indulunk és legyalázzuk a Mókust a motorjárol.És lenyúljuk a motortologató csaját neked egy körre .Ha akarod
Trolika.Bár már azóta beszéltünk telefonon de tudod hogy mindenképpen szólnák neked is ha bármerre mennék.Ez alap.Bármerre indulok mindenképp szólok,és persze te is csörr ha indulsz bármerre .
Roli.ÁÁÁhhh.Nehogy azt hidd.Látta az összes képet csajostol mindenestől.Szerencsére jól bírja a szélsőséges helyzeteket ilyenben nem annyira hisztis (vagy jól van idomítva ) mint a nagy átlag.Még azt is megvitattuk melyik csaj néz ki jobban 1-2 képen .Úgyhogy megbírom így a helyzetet .
Na újra itt.Bocsi most válaszolok mindenkinek.Hy coky.Nem lett semmi a gurulásból ma,esett a rohadt eső.Amúgy ha egyedül megyek akkor álltalában pécs-bonyhád,pécs szigetvár útvonal illetve komló-hetény 6 oson vissza pécs szokatt lenni,ha többen akkor megbeszéljük mindíg merre hova.Amúgy ha gondolod csatlakozz ha megyünk következőre,én örülnék neki .
szevasztok skacok, én délelött mentem egy rohadttatt élveztem mint állllllat pont az esö elött értem visza a kiálitás fasza volt föleg a mokus ja meg a pennák áááá
Na a délelőtti gurulás megvolt!
De a délutániból úgy néz ki nem lesz semmi!
Hahó mindenki! Hát szerintem is egy álom volt a motor kiállítás! Én nagyon élveztem! Amin lehetett ültem.... meg azon is amin nem A kawasaki nagyon hiányzott, de azért kárpótlás volt bőven...és még egy kesztyű is bele fért a kiruccanásba.... egyszóval jó volt!
Helló Trolika!
Na srácok én viszont most ellépek egy kis kőrre amíg nem esik ez a fránya eső!
Coky ha ma jönnétek felénk ma zárva vagyunk!
Majd jelentkezem!
Sziasztok!
sziasztok szia gabó én jövök csak csörgess meg de nem elfelejteni ám!ma már mentem 1 karikát tiszta jó volt kicsit tanultam a tegnap látottakból és nagyon jól megy a kerekezés
Szeva Gabó!
De az asszonynak csak a motorokat mutatod mi?
Én délután még nem tudom hogy leszek mert 3tól randim van!
A mai napra meg esőt mondott!Nem tudom mennyire merészkedjek messze!Már így is jönnek a csúnya felhők!
Pénteken törölgettem le picit a mocit!