Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdeklődött hogy a felének a negyedéért odaadnád-e? Ez az idő elken rendesen....
jaja,érdeklődő volt nagyon a srác
udv
ha már megnézték az egy lépés az eladás felé:)
Halihó emberek! Tegnap jöttek a Busát is vizslatni Elég gyorsan rátaláltak...nem tudom mi lesz belőle,komoly reményeket én már nem fűzök az ilyesmihez
Szombat sztem állat nap lesz A Mecsextrémben pedig bármikor benne vagyok,csak szóljatok és mehetünk
Hallod kingston! 15évesen kezsdetm thai boxolni....2évig gyakorlatilag minden edzésen el lettem verve,mert a felnőttekel edzettem eggyütt....de így olyan tapasztalat jött,amiért alpból többet kellett volna dolgozni
joéjt mindekinek!
akkor végre nem tartotok fel és csinálhatom a szakdolimat
Azért a tollassal vigyázz.Még visszafúúúúja a széél oszt jóóóól szemen talál oszt jóóóóól megvakulsz.Vagy kirepül az ellenfél kezéböl az ütő azt.... .Veszélyes sport.Nagyon nagyon
Jó éjt! Szerintem én is vezsek egy forró fürdőt, aztán rá pihenek a mai izgalomra... holnap megint suli, meg az unalmas hétköznapok! Sziasztok!
Nagyon helyes.Remélem minnél elöbb jössz velünk mocizni .Na most megyek csobbanni aztán aludni lassan .Ha nem nézek vissza akkor jóéjt mindenkinek.
Jaja...mondjuk ajánlottam hogy tollasozhatunk is De nem akartak... hát egy meccset kaptam ki, a nyertestől az egy ugyanúgy 191-2centis 88kilós srác volt, annyi hogy iszonyat jó kondija volt... azt pontozással kikaptam... de sebaj, majd a kövi Most viszont kanyarodjunk vissza a fórum lényegéhez Holnap kész lesz a akwám végre... körmére néztem a festő gyereknek
mert a sok tudatlan elhiszi, hogy az 50es robogok mennek 70-80at

volt egy valami kinai 50es 4 üteműű robogom az óra szerint 80at ment..aztán városban alig voltam gyorsabb a TAnuló vezetős autonál... ö meg tutui nem ment 70ela városban
A sérülés ek meg....Ez van.Ha pinpongoznál tuti nem lennének-legalábbis a pingpongasztal nem üt vissza..Ilyen ez a sport nemde? .De akkor elképzelem az ellenfeled ..
grat
GRATULA . . Szép volt.Csak így tovább.
Hát látod, akkro az enyém még megy is valamennyire...ezért nem vitték el... komolyan mondom ilyen embernek oda se adtam volan szívesen! Ma viszotn cseréltem olajat! Élmény dús nap volt... felrepedt a szám, teljesen lila a lábfejem, és tele vagyok kék zöld foltokkal....thai box meccs 2dik helyezés (8ból)
Esküdni mertem volna hogy polírozva lett vagy felcsiszolva .
az én ARN em 85nél megállt... annyi volt a vége...
jah értem a spi teknikát asszem
Sziasztok! A tanksapkát marattuk, azaz nem tom pontosan milyen technikával mert, nem votlam ott! Nem políroztuk, a változás az az hogy ez egy fekete tanksapka volt, és kromofággal se tudtam leszedni róla a festéket! Egyszer mentem quaddal akkro is le raktam a lábam mikro emg álltam Ma voltak meg nézni a robogót.... khm szerintetek mennyit kell mennie egy 125ös 4t-s egyhengeres robogónak? Fent voltak akadva hogy 8-9lóerővel csak 100at megy....idióták!
Viszont pesten a hungaroringtol nem messze van 1 nem gyenge quad pálya nem éppen vacak nem éppen gyenge vasakkal.Na az se lehet rossz élmény,kipróbálnám azt is.
A mecsextrémbe már voltam quadozni.Ráadásul egyedül mentem a kísérővel és direkt kértem nyomja neki ahogy tudja.A 25 perces erdőtúra megvolt 15 perc alatt .Még ő is élvezte azt mondta,mert álltalában 20 km/h val pötyög végig.Rohadt jó volt,de elfáradtam az alatt a 15 perc alatt a gödrös hepehupás terepen.
de nagyon király volt szerintem nagyobb filllllling mint a motor de azért a motor sem rossz!gyerekek ha jobb idő lesz akkor fel kell menni a mecsextrémbe és csoportos állatkodást nyomni!vélemény?
nem Te vagy az elsö aki igy járt
szerintem ami jó filling az a kvadozás én 1 szer mentem 450 es versenykvaddal na az volt kemény!fél óra ebből 1 hét kemény izomlázat okozott!
húú.Az nagyon király lenne.Köszi előre is .Nagyon király lenne.
Ha lesz teszt lehetöség akkor szólok...
KTM és Honda szokott lenni idönként az egyesületünk pályáján, vagy Ligeten ..
de ha lesz ujra KTM teszt akkor a variosok szerintem beirják majd ide
Amúgy iszonyat szívesen kipróbálnák egy fasza 250 es kétütemű vagy pld egy cr 500 at vagy egy 500 as négyütemüt.Sajnos még nem volt rá lehetőségem,de egyszer ha alkalmam lessz nem hagyom ki az tuti.Nagyon nagy feeling lehet.