Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt! Amúgy csak egy érdekesség képpen, kérdzeném hogy a mocimban semmi jelzés nicns az üzemanyag állására... de nagyon szeretnék valami kis lámpát kitalálni ha 5liter alá mgy vagy valami... szóval valakinek ötlet vagy kütyülék?
joéjt
Jó éjt Gabó!
Na most lassan elmegyek pihizni .Holnap találkozunk skacok.Jóéjszakát mindenkinek .
Ilyen kérdést.HÁT szombaton ÉS vasárnap .Itt csak az eső és hó szabhat gátat,meg ha nagyon hideg van.Amúgy részemről mindegy.Csak szombat sajna munkanap,így elvileg csak D.u.-n vasárnap meg bármikor részemről.
Szívesen Barátom!
aha.. és mikor mennénk szombaton? vagy vasárnap?
Na megvan.Coky.Köszi Roli,nem jutott eszembe
Coky Getvári!
Konkrétan nem tudom ki szigetvári.Z750 Roli Barcsi,akkor asszem Szulta szintén oda valósi.Te komolyan már nem is tudom ki szigetvári konkrétan ,de úgy tudom itt közülünk van olyan aki szigetváron lakik.Na mindegy a környéken van több mocis is akivel ott tudunk találkozni.
ja.. ma a szélről ne beszéljünk elég szar volt bemenni Pécsig.. de jóvolt végre kihozni a vasat
140 ha sik ut van és nem fúj szemből szél ... ismerem ezt a Pancsival csak ott 70-75km/h ez a tempo
Dehogy sunnyogok!
Végre átérezheted Te is amit én éreztem!
Lassan mindenkit megfertőzök itt a fórumon!
Ennyit ér a béres csepp!
ja 140 es tempót tom vele tartani:P és itt a 6-os Szigetvár Pécs között nem valami jó
Jaja, mindnekinek elnyeri a tetszését! Há de a Szörny ereje csak király lehet Roli jobbulást mi? Sunnyogsz me tudod hogy te kütted át a vírust Kissb télleg szépa pannika Szerintem nem gáz ha kicsit kisebb vagy, iylen utakon úgysme lehet száguldozni, plusz a 125ös nsr azért tud lépkedni Társaság télle gkirály, csak lenne má kész a Ninja Szörnyem hogy mehessek én is
o hát az nagyon jó lenne szigetváron kit ismersz hátha ismerem?
Sőt van több szigetvár és környéki pajtásunk is,ha kell és gondoljátok leugrunk elétek szigetvárra azt jöttök velünk pécsre vissza.
köszi
Zoliboy.Szerintem gyere nyugodtan (részemről) ,volt aki lemaradt és megvártuk ahol megbeszéltük.Nem lessz gáz szerintem,és a társaság meg nagyon király szerintem.
Kissb most néztem pont a képeidet!
Nagyon szép a Pannónia!
Kingston Neked jobbulást!
Sziasztok.Végre itt van Roli és Kingston is .Nagyon király.

Köszi kingston,ha már te is azt mondod jó akkor örülök.Fenntartásaim voltak hogy jó lett e,de ennyi ember csak nem ver át hogy tényleg jó lett .Először le akartam szedni miután felraktam,tök furcsa volt így felmatricázva.Aztán mondom maradjon,nem is olyan rossz.De mostanra már úgy döntöttem tutira marad.A 45 kilós témát átrágtuk Firével,csak közben ő lelépett.Aztán arra jutottam/jutottunk hogy kurvára mindegy hány kiló csak jó nő legyen és tudjon ...... ...őőőőő...... ......jól kapaszkodni a motoron .
remélem a 125 ös nsr emel csak tom taratani a tura tempot:)
a Nagyokat kérdezd... én most( meg jó darabig) nem vagyok a társaságba illő tempóban és korban
hopp fényezés =matricázás
hétvégén mentek valamerre? nem akarok itt szigetváron punyadni elkéne motorozni valamerre ugyis jó idöt mond