Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Igabo nagyon jó lett a monsteres fényezés! Tetszik
Jaja az enyémet is 40be fújták! Az jó! Már i jöhetne a szánsájn! AHogy látom meg vitattátok a 45kilós témát Nekem midnenre jó az asszony....
szia Roli
szia Gábor
Szép estét Mindenkinek!
Hy kissb.Jaja.Mecsek és pécs környéke.Álltalában megbeszéljük,feldobja mindenki az ötletét és közösen eldöntjük.Nincs állandó kijelölt útvonal,megyünk amerre látunk .
jaja föleg arra + Pécs környéke
Na az fasza és Pécsett merre szoktatok menni? Mecsek?
Na újra itt.Hello zoliboy.Szoktunk néha néha túrázgatni itt a skacokkal,de ez sokkal sűrübb lessz szerintem ha megjön a jobb idő.Én speciel majd minden nap ra leszek pályszerolva a vasra az tuti .
Hali! Pécsett nem lesz motoros tali vagy egy jó kis motoros túra ?
üdv mindenkinek, szép estét
énis lépek késöbb még lehet vissza nézek
JA megelőztél .Az ezüst feliratok még jobbak lennének.Na mék csobb.
Vagy ezüst feliratokkal.
ezüstre gondoltam
Na most elmegyek csobbanni.Utána jövök,azt olvasom a rengeteg dolgot amit írtok addig.
Az tuti.Talán fehér feliratokkal kiemelve .És egyedi lenne.
ja szerintem a met kék és ezüst váz jolmutatna
Akkor talán terelgethettük volna a kedvedet a pozitív irány felé.
Hy trolika.Végeztél a melóval?Most hogy ketten voltatok mehettünk volna moccozni ha nincs ilyen hideg (7-fok-brrr).
Amúgy szerintem olyanra fújasd ha már csináltatod amilyenre igazán vágysz.Ne hallgass ebben másra,illetve csak úgy ha késöbb nem bánod meg.

Keress a neten (akár itt az oldalon a fotóknál) képeket,nyomtasd ki és vidd el a festőnek hogy hogy is nézzen ki.Akkor nincs félreértés és te sem fogsz csalódni.Amúgy én is el tudom képzelni kéken,szerintem sem lenne rossz.
halló mindenkinek!mizu errefelé?
Azt is felhívtam aki a szösziéknek fúj motorokat (rá is hivatkoztam) és az alapból 55-60 körül mondott rá,esetleg megcsúszhat picit pluszba,minuszba eggyaránt.Na gondolhatod merre csúszott volna meg .Én a 40 ezret festékkel lakkal stb stb stb eggyütt odaviszem-elhozom módon elfogadhatónak tartottam abszolút.És tudom hogy gyönyörűen dolgoznak (évek óta-van tapasztalat és 1000 éve ismerem) garanciát vállalnak rá hogy fullos lessz.Ez sem mindegy nekem.
jaja arra gondolok én most nagyon rákattantam a metálkékre szerintem az lesz a ciber
Hát nekem azt hiszem festékkel eggyütt (2 komp+lakk) 40 ezer lett volna.Ebben minden benne lett volna.

A monster matricázásra gondolsz?Őszintén szólva nekem álltalában a gyári full eredeti kinézet mindíg jobban tetszik mint a variált dolgok .De eddig mindenki azt mondta hogy jó lett,senki nem fikázta le.Úgy voltam vele ha nem lesz jó akkor max buktam a matrica szett árát és leszedem.De ezek szerint nem lett rossz úgyhogy marad,és nekem is egyre jobban tetszik így szerencsére .
megyiért fest motorokat a haverod