Sziasztok! Igabo nagyon jó lett a monsteres fényezés! Tetszik
Jaja az enyémet is 40be fújták! Az jó! Már i jöhetne a szánsájn! AHogy látom meg vitattátok a 45kilós témát Nekem midnenre jó az asszony....
Hy kissb.Jaja.Mecsek és pécs környéke.Álltalában megbeszéljük,feldobja mindenki az ötletét és közösen eldöntjük.Nincs állandó kijelölt útvonal,megyünk amerre látunk .
Na újra itt.Hello zoliboy.Szoktunk néha néha túrázgatni itt a skacokkal,de ez sokkal sűrübb lessz szerintem ha megjön a jobb idő.Én speciel majd minden nap ra leszek pályszerolva a vasra az tuti .
Amúgy szerintem olyanra fújasd ha már csináltatod amilyenre igazán vágysz.Ne hallgass ebben másra,illetve csak úgy ha késöbb nem bánod meg.
Keress a neten (akár itt az oldalon a fotóknál) képeket,nyomtasd ki és vidd el a festőnek hogy hogy is nézzen ki.Akkor nincs félreértés és te sem fogsz csalódni.Amúgy én is el tudom képzelni kéken,szerintem sem lenne rossz.
Azt is felhívtam aki a szösziéknek fúj motorokat (rá is hivatkoztam) és az alapból 55-60 körül mondott rá,esetleg megcsúszhat picit pluszba,minuszba eggyaránt.Na gondolhatod merre csúszott volna meg .Én a 40 ezret festékkel lakkal stb stb stb eggyütt odaviszem-elhozom módon elfogadhatónak tartottam abszolút.És tudom hogy gyönyörűen dolgoznak (évek óta-van tapasztalat és 1000 éve ismerem) garanciát vállalnak rá hogy fullos lessz.Ez sem mindegy nekem.
Hát nekem azt hiszem festékkel eggyütt (2 komp+lakk) 40 ezer lett volna.Ebben minden benne lett volna.
A monster matricázásra gondolsz?Őszintén szólva nekem álltalában a gyári full eredeti kinézet mindíg jobban tetszik mint a variált dolgok .De eddig mindenki azt mondta hogy jó lett,senki nem fikázta le.Úgy voltam vele ha nem lesz jó akkor max buktam a matrica szett árát és leszedem.De ezek szerint nem lett rossz úgyhogy marad,és nekem is egyre jobban tetszik így szerencsére .
Jaja az enyémet is 40be fújták! Az jó! Már i jöhetne a szánsájn! AHogy látom meg vitattátok a 45kilós témát Nekem midnenre jó az asszony....