Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

WoW! Erre sztem "benevezek"
Hallo motoros hulligánok! Mi a szitu felétek? Szombat alakul?
pápá dzsozé
skacok én most kilépek szétmegy a fejem holnap jövök hali
már látom hogy jó móka lesz !
haj téleg az a gáz hogy korán sötétedik meg még hideg van ha lemegy a nap jösz velünk ? a tojcsival mennénk
Hy dzsozé.Oks csak én meg nem tudtam hogy kocsi téma lett újítva azt próbálkoztam 1000 embert felhívni tud e riasztós garázst a közelbe + stb ahol lerakhatjuk a vasakat.De nem gáz,tőlem jó az autó is ,csak szívesebben mociztam volna egy pöttyöt pld autópályán .De ha megyek akkor o.k az autó részemről is ha senki nem akar lemocizni pestre meg vissza .Demokrácia van (mármint itt a fórumon-az országban diktatúra uralkodik) így hát természetesen a többség dönt,és ez rendben is van részemről is .
hali gabo gyere velünk kocsival a kiálitásra mi azért beszéltük hogy mégis csak kocsival kéne menni mert mire haza indulnánk már kurva hideg lenne meg sötétbe 230 km menni szerintem gázos
Hy skacok.Ma is volt 1 kicsi karika trolikával .Nagyon jó volt,csak pöttyöt fáztam amikor haladni kezdtünk jobban.Mikor indultam sütött a nap,mire a Mcihez értem kezdett eltünni a nap és beborulni az ég.De a lelkem megint megnyugodott .A mai örömforrás beteljesedett .
ja szerintem is
ma voltam a gáborral mentünk 1 kis karikát !jó volt remélem jönni fog!jó móka lessz!
hello eddig fire te meg én. probálom megfüznik igabot hogy jöjön velünk meg zrolit
szia dzsozé akkor hányan megyünk?hogy lessz?
sziasztok kihalt a motoros társadalom ?jó volt a mai kis karika!
No mindegy.Meló után van 1 kis dolgom oszt ha nem gond majd rátok csörgök merre jártok.Feltéve ha nem szakad az a rohadt eső .
De mÉg nem tudom mikor megyÜnk!
Azaz.Én is hiányolom az izét,azért is kérdeztem .
Jaja! Én sem akarok nagyot menni csak az Íze kedvÉÉrt!
Robogóval?Busa pihenőre fogva?
FirÉvel gurulunk 1 et de csak a vÁrosba mert robogÓval jÖn!
D.U.án valaki valamerre gurulni ha szép marad az idő ?
Az omniÁt felejtsd el csak baj van van velÜk Én nem vennÉk!
Hy kingston.Az elöbb rákérdeztem a mocira hogy mi lessz,azt mondta a srác hogy érdekli csak amíg nem viszik el a toledót,addig nem tud semmit intézni mert annak az árából venné.Úgyhogy legalábbis nekem nem mondta hogy nem érdekli csak nincs zséje,a vevő bár már megvan a kocsira de még nem fizetett neki egy vasat sem.A remény hal meg utoljára,remélem megveszi minnél elöbb .
Szép napot fiuk.Bár tegnap nem voltam sokat itt de k.rva sok dologról lemaradtam úgy látom.Dzsozé.Bár itt csak most olvasom és nem is látom az előzményeket a motorkiállítással kapcsolatban (gondolom telefonon egyeztettetek)de akkor mégis autós utazás lessz?Csak mert én meg 1000 el prószálom intézni a motorral történő túrát,de ezek szerint feleslegesen.Na mindegy.Csak ha már más a terv mint amiről itt (+telefonon+személyesen) jópáran,jópárszor egyeztettünk akkor légyszi szólj mert akkor nem intézek tovább mást.Na majd D.U.án visszanézek.Hy
És, ez a 75 ez jó ár ? Hallottam, hogy az Omnia még talán jobb készülék, és ocsóbb...szerinted?