Persze igazad van,,de a vicc hogy alig birtam 05 1 et menni az időmérőn és nem tereltem,,na én lezártam a témát:)Énis a bmw s 1000 rr -t nézegetem,,tetszik,,nem tudom milyen motor ,,de tetszik,,csak annak nincs márkakupája:)
Jani! Már megbeszéltük ezeket a dolgokat, tudtam, hogy miért hagytad ki az évet. De az év elején elkezted újra, akkor azért elő jöttek az érzések meg az időd is javulgatott szépen. Egy csomó érvet tudnék írni ide a véleményem mellé, amit senki nem érvekkel cáfol. Minden egyes leírt mondatomra az a válasz, hogy mentek még olyanok akik tudnak öt alatt menni. Ez nem érv.
A dunlop igen, valóban felgyorsult,a Rezső valami ilyesmi indokkal vonta össze OB.-t a DT.-val. Valamint furcsa volt, hogy a DT.-n többen vannak a rácson mint az OB.-n Stb. Amikor az év elején el kellett volna jönni és elmondani mindenkinek az elképzelését, vagy javaslatokat küldeni a Rezsőnek, hogy hogy legyenek a kupák meg satöbbi mindenki hallgatott mint szar a gazban. Megfontoltak volna bármilyen javaslatot, elfogadtak volna bármilyen érvet. SENKI SEMMIT NEM ÍRT. Leírtam az elképzelésemet ide, összevesztem az Alexel, olvasd el. Fentartom az akkori véleményemet a dologról. Hoztak egy szabályt. Most pedig mindenki aki akkor nem szólt egy szót sem, próbálja megmagyarázni miért itt vagy ott kell mennie.
Nem fér bele a csökött agyamba, hogyan nem lehet megérteni, hogy 2.05 a határ a ringen. Akinek ennél jobb mért ideje van annak nem ott a helye. Fejlődni meg úgyis a nálad 1-2 mp-el jobb emberek között tudsz. Azok meg a DT-ben kellene lenniük . Az másik lapra tartozik, hogy melyik versenynek mennyi az anyagi vonzata. Arról is leírtam a váleményemet akkor. El vitatkozhatnánk ezeken a dolgokon de csak akkor ha nem venné egyből mindenki személyes sértésnek a véleményemet.
Sonáj ,,énis imádlak,,és nem is akarok belefolyni a márkakupás vitákba,,igaz mentem már 05 alatt,de tavaly nem motoroztam anyu halála miatt ,,csak keveset,,és a dunlopba a tudás hiánya miatt értékelhetetlenen vagyok,szerintem tudásban,,ez való nekünk.Sok ember indult itt aki 00 alatt is tud menni,,de nem gond ez.
Foglalkoznom kell egy kicsit a dolgaimmal, mert 4 éve meresztem a seggem mint 1 nyudíjas. Most ha beindult ez a Gyógytornacentrum (a Csila hívja így). Akkor tevékenyen tenni szeretnék azért, hogy jövőre ay RR előtt BMW álljon amikor leadom a nevezést az Old Boys kupára
mé nem az?én csak vakokba és gyengénlátokba, fogytékosokba rúgok bele folyton tetemeg kivagy? csak nem a masszőjlyány?
amugy meg tudom hogy Sonáj kuvvagyors... ecce a szemem láttára evett meg egy szendót 4 mp alatt
Crazy! A Jani jó gyerek de ez várható volt, mert nem élete első versenye volt, megaztán ugye itt van az a fránya 05. Annak is pár éve már amikor a Jani ennél már jobbat ment. Mindenki azthiszi Alzheimeres emberek gyülekzete a ring.
A dunlop igen, valóban felgyorsult,a Rezső valami ilyesmi indokkal vonta össze OB.-t a DT.-val. Valamint furcsa volt, hogy a DT.-n többen vannak a rácson mint az OB.-n Stb. Amikor az év elején el kellett volna jönni és elmondani mindenkinek az elképzelését, vagy javaslatokat küldeni a Rezsőnek, hogy hogy legyenek a kupák meg satöbbi mindenki hallgatott mint szar a gazban. Megfontoltak volna bármilyen javaslatot, elfogadtak volna bármilyen érvet. SENKI SEMMIT NEM ÍRT. Leírtam az elképzelésemet ide, összevesztem az Alexel, olvasd el. Fentartom az akkori véleményemet a dologról. Hoztak egy szabályt. Most pedig mindenki aki akkor nem szólt egy szót sem, próbálja megmagyarázni miért itt vagy ott kell mennie.
Nem fér bele a csökött agyamba, hogyan nem lehet megérteni, hogy 2.05 a határ a ringen. Akinek ennél jobb mért ideje van annak nem ott a helye. Fejlődni meg úgyis a nálad 1-2 mp-el jobb emberek között tudsz. Azok meg a DT-ben kellene lenniük . Az másik lapra tartozik, hogy melyik versenynek mennyi az anyagi vonzata. Arról is leírtam a váleményemet akkor. El vitatkozhatnánk ezeken a dolgokon de csak akkor ha nem venné egyből mindenki személyes sértésnek a véleményemet.
LX
amugy meg tudom hogy Sonáj kuvvagyors... ecce a szemem láttára evett meg egy szendót 4 mp alatt
és miért nem jössz pálya közelébe?
LX
LX