Azert azt megkerdeznem hogy a hatso rugodat mennyire kellett megfesziteni? AZ eleje valszeg jo (1.0-as ha jol emlexem), de a hatso rugo keves kene legyen 100kg-hoz.
Igaz az teny hogy aki tud az kiskanallal is tud :D
Ne higgy neki én is 100 kg vagyok és 1.59-nél sincs semmi bajom a futóművel,de ismerek olyat is akinek 1.53-nál sincs semmi baja vele,mondjuk nem több 70kg-nál hagyd békén és húzd a gázt.Tegyél kemény gumit oszt jó van
Első lépés hogy az olajat kicserélteted valami franko racing olajra(öhlins,racetech).A gyárilag szerelt olaj pár kör után már hinta-palinta ezért kell kicserélni.Aztán előfeszítheted a rugót de csak annyira hogy a SAG 28-32 mili közt legyen.
Aztán kéne valami tempót is menni mondjuk 2:00 kiindulásnak jó lehet,és ha ez megvolt akkor lehet nyafogni hogy mit érzel hogy viselkedik a motor gumikopás.....stb stb
95-100 kiló vagyok, a gyári rugók kevés nekem. Rugócsere lenne plusz átszelepelés, stb. A gyári futómű most nagyon rossz, rendesen üt és eszi a gumit. Kénytelen vagyok valamit kezdeni a hátsó gátlóval, de mivel kezdetnek nem akarok 100ezreket kidobni, így a gyári átalakítása mellett döntöttem. Décziékhez vinném el a motort megcsinálni..
Sziasztok! Gratulálok mindenkinek aki a hétvégi márkakupa versenyeken jól ment, különösképp öcsémnek aki a motorommal 2. lett a CBR 600-ban
Mi a Hondánál nagyon meg voltunk elégedve a szervezéssel, igaz a legkevesebb rajtoló itt volt. A szervezőknek még annyit hogy a legközelebbi futamra is legalább ilyen szép hostes lányokat kérünk
Persze,hogy van értelme,kidobsz sok pénzt rá,tönkre teszel sok gumit,elesel,aztán veszel egy másik gyárit De valamiből annak is meg kell élni aki evvel foglalkozik Inkább gumit vegyél azon a pénzen meg pálya napot
Amig a rugok nem jok a sulyodhoz az egesz nem er semmit. HA mar a megfelelo rugok bent vannak, akkor ahhoz kell foglalkozni a hidraulika resszel. Persze a gyari rugok lehet hogy pont jok neked, de nem art errol megbizonyosodni. Keress fel szakembert akik kifejezetten ezzel foglalkoznak.
ááácsii.. az enyém nem gyári, átszelepelt.. mellesleg lehet, hogy megvan, hogy hol van a kutya elásva.. (leszámítva a fejemben lévő bajokat.. ) remélem, hogy 17.-én sikerül beállítani, és tesztelni.. és gyorsulni..
de, hogy igazoljam a tézisemet, azért azt el kell mondjam, hogy amikor a kawába került be az öhlins, na azért az nagyon érezhető volt...
Motorosnap Kalocsán!
Az elmaradt pályanapot bepótoljuk!
Mindenkit szeretettel várunk 06,13-án!
Gyere motorral vagy csak nézelődj! A belépés mint mindig most is ingyenes!
Akik szeretnének a pályára is "felmerészkedni" nem baj ha előzetesen bejelentkeznek nálam:06-30-4366-321
Igaz az teny hogy aki tud az kiskanallal is tud :D