Ja sajna én mögötte mentem , de már csak annyit láttam a 2esből fordultam és nagyon porzott a kavics , na mondom ez dúrva erre épp akkor hempergett vissza a szalagkorlátról, ja és nem mozdult! Az ütő megállt bennem! Állítólag a szalagkorlát fölötti vascsöbe fejelt bele.
Mielőbbi gyógyulást neki!
Ahogy én halottam beszitált a motrjának az eleje a 3-as kanyarban, megijedhetett és talán meghúzhatta az első féket.
Még egy intő jel hogy gondolkodjunk mielőtt cselekszünk. Ja, és hogy sose tartsuk a két újunkat az első féken, csak ha fékezünk.
Jó éjt mindenkinek!
Amúgy a mai nap utolsó versenyén volt egy nagy bukás. Saját hibéjából esett a srác 3-as kanyarban. Mentőhelikopter vitte el, úgy hallottam mesterséges kómában tartják élet és halál közt. Szorítsunk közösen érte! Kivánok neki mihamarabb felépülést, és hogy húzza köztünk minél hamarabb a gázt!
Sonáj.
Azért ment le a pályáról mert letaszította. Én láttam 4 m-ről. Hidd el nem kamuzok. Nem szidok senkit, csak úgy éreztem le kell írnom. Hátha sikerül elérni hogy jobban vigyázzunk egymásra.
LX
Mielőbbi gyógyulást neki!
Még egy intő jel hogy gondolkodjunk mielőtt cselekszünk. Ja, és hogy sose tartsuk a két újunkat az első féken, csak ha fékezünk.
Jó éjt mindenkinek!
Azért ment le a pályáról mert letaszította. Én láttam 4 m-ről. Hidd el nem kamuzok. Nem szidok senkit, csak úgy éreztem le kell írnom. Hátha sikerül elérni hogy jobban vigyázzunk egymásra.