Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen Svéd Úr szervezésében veszünk részt ezen a jeles eseményen
bocsánat tacskó úr!intézze ön legyen kedves olyan drága édibédi!köszönöm!ígérem nem kurvulok!
azoknak intézem akik kitöltik az ürlapot és befizetik a 2x12000 ft ot a pályázásra
Aki máshol fizetett, azoknak ugyanott intézik a szállást is.
Mondtam én, hogy nem ecccerű gyerek ez a Pjedi. Én is csak nehezen bírok vele. Párszor már fel kellett képelnem.
Jó akkor én nem intézem Neked
kedves féligmeddigsvéd bácsi!tetszene nekem szállást intézni rijekába 4 azaz négy napra?jönne kedves nejem és az akkor már 6 azaz hat hónapos kisszerelmem is!

köszönöm előre is!
még van kb 20 hely:
[size=18][color=red]Újra 3 órás Gokart Endurrance motorosoknak
Augusztus 10 hétfö este 18.30 a város leghosszabb szabadtéri pályáján Budaringen www.budaring.hu
[/color][/size]

A verseny szokásos modon edzéssel kezdödik, utána idömérö/kvalifikácio aztán 4 fös csapatokban nekivágunk a másfél órás versenynek.
A csapatoknak összsúlya el kell hogy érje a 300 kg-t.
A részvételi dijat sikerült hosszas tárgyalások után CSAPATONKÉNT 32.000 FT -ban megszabni. (fejenként 8000 ft)
11 csapat indulhat tehát 44 fö, + kérnék további 5 föt a várolistára
A pályát 19.00 tól 22.00 ig a miénk, de a gyülekezést mindenképpen érem 18.30 ra betartani mert mérlegelés lesz
1.Mindenkinek egy teljes menet pályaedzés, megismered a pályát ez 4 menet egymás után
2 utána kvalifikácios versenyek következnek, nem rajtrácsról, hanem az óra ellen versenyeztek tehát köridök döntik el a végeredményt. Minden csapatbol a legjobb idö kerül a rajtkockára de forditott sorrendben.

Ez eddig kb másfél óra

A verseny maga másfél órás lesz. Csapatonként minimum 11 db cserét kell végrehajtani ez a verseny alatt fejenként minimum 3 vezetést jelent, de lehet több is ha a csapat ugy akarja.
1 csere kihagyásáért a büntetés 2 kör hozzáadást jelent a végelszámolásnál.

Saját bukót érdemes hozni, de van a helyszinen is, tiszta maszkokat kapunk a sisakokhoz. Kesztyü is jol jöhet.

Mindenki irjon sulyt a neve mellé, és kérem a bejelentkezetteknél nevet megadni, név nélküli embereket ne irjatok fel (tehát a +3 fö az kicsit kevés)

1 Svéd Svéd Team 310 kg ( 3 fiam itthon lesz)
2 Jimmy Svéd Team
3 Peti Svéd Team
4 Philip Svéd Team
5 Tompi Team
6 Tompi Team
7 Tompi Team
8 Tompi Team
9 Antal Krisztián 75kg Sonci Team
10 Sas Sándor 82kg Sonci Team
11 Virágh László 80kg Sonci Team
12 RRbiker cc mázsa :D Sonci Team
13 Badacsonyi Gábor, 92 kg, BG Team
14 Hercz Gábor, 82 kg, BG Team
15 Udvari Tamás, 76 kg, BG Team
16 Pataki Gergő, 88 kg, BG Team
17 Mihálszki Roland, 65 kg, Rol Team
18 Kovács Tibor, 81 kg, Rol Team
19 Bognár Attila, 90 kg, Rol Team
20 Szemerédi Zsolt, 80 kg, Rol Team
Az esélye elég nagy ennek.
Kint lesz. Csak most még tagadja
Azt sem tudom holnap hol leszek, nemhogy szept.2-án.
szeptember 2. merszen kint leszel?:D
Jaaaa!
a lófaszt....odaviszem a dánloposhoz oszt plusz öcázé kiveszi aztán berteszi azt a kurva kereket.
Jaja tudom. Te káronkocc én meg próbálok segíteni.
kuss!má megvan a tuti módszer két c-vel.
Ennek Predi is örülni fog. Mindíg szenved szegényem a kerékcserénél.
üdv szayerg!

Dobnál a berikztl kukac gmail pont com-ra is egy üzit az árról meg a tudnivalókról?

köszi.
Akkor csatlakozom a Tacsit bosszantók klubbjához

Már régóta saját magam szerelem a kerekeimet ki és be. a hátsokerék betétele nekem mindig hatalmas szopás mert tul sok mindenre kell figyelni mindkét oldalon, ezért találom oriási segitségnek az alábbi egyszerü célszerszámot ami tökéletesen a helyén tartja a féknyerget a teljes kerék betétel és a tengely betolás idötartama alatt. Az ára is nevetséges, 3000 ft-ot kér a gyártó srác.
amint a képen is látszik a szerszám tökéletesen illeszkedik a láncfeszitö sinbe és pont annyit nyúlik be a villába hogy a féknyereg passzoljon rá, egy miliméterrel sem lóg beljebb tehát könnyedén becsusztatható a kerék a helyére és után a tengely benyomásakor a tengellyel tolja ki az ember a szerszámot.
A második képen az látszik tisztán hogy mennyire jól tartja a szerszám az egész kereket még tengely nélkül is.
Keressétek Almanot a gsxrfans.hu forumján
Csatlakozom! jól működik a cucc.
Engem a fa ott a háttérben!
Egyébként én is a te általad készített időmérőt használom és semmi problémám nincs vele
ha lesz valami probléma vonyítok!
Engem a birkák érdekelnének
OFF:

Direkt nem írtam a kisregényembe árat, nem linkeltem be oldalt a termékről stb. mert nem hirdetésnek szántam. Már az elejétől fogva irkáltam ide csak fejlesztéssel kapcsolatban, hogy hozzászóljon akinek ötlete vagy kérdése van, mert nem én fogom őket használni.

Majd elfelejtettem! Kerítésfonatot valaki?

ON
Heló!

Írtam egy mailt, mert látom, hogy Tacsi morog.

Üdv.: Géza
Ronda kötekedős öregember.
csövi szayerg, mennyi most a köridőmérő ára? van most raktáron?