Kérlek szépen,az úgy lehet,hogy az 1000RR nek a gyári lábtartóból majdnem 10 centis "kopó"csavar lóg ki.Persze kicsit túlzok,nem 10 centi,de jóval hosszabb mint más mocin.Ha azt akarod hogy ne érjen le akkor a megszokott testhelyzettől jóval jobban ki kell ülnöd,lógnod és az már nem "egészséges"
Tehát,vagy vedd ki a csavart,vagy cseréld le a lábtartót.Én utóbbit javaslom.
Igen izgalmasra sikerült a mai verseny
Annyira ott volt mindenki hogy nem is fért fel mindenki a rajtrácsra
Vágülis demokratikus szavazással dölt el hogy forditott rajtráccsal inditjuk a versenyt
Az idömérön Gtommi a Svéd Teamböl mente a leggyorsabb kört, Atomék második helyen.
Tehát a rajtrácson utolso helyre kvalifikáltuk magunkat! A rajt nekünk sikerült a legjobban, asszem harmadik helyen voltunk az elsö cserénél.
Atoméknál egyenletessebbek voltak a köridök, elég hamar átvették a vezetést. Megprobáltunk átalakitani csapaton belül a sorrendet és lehet hogy ekkor elszámoltunk valamit.
az utolso percekben már biztos másodikak voltunk a Tompi Team elött, nem reménykedtünk az elsö helyben, de Gtomminak sikerült az utolso elötti körben megelöznie Atomékat és elsönek hozta be a Svéd Teamet.
Ezekután nagy volt az öröm, jött a csereszámolás.
Akárhányszor számoltuk át, a Svéd Teamnek hiányzott egy cseréje, nem nagyon tudtam felfogni de nem tudtam semmit tenni, diszkvalifikáltam a csapatunkat. Atoméknak megvolt a 11 csere de náluk meg rejtélyesen eltünk egy megpördülés, de ez ugye nehezen bizonyithato, igy ök nyertek
a második helyre hajazo Tompi Teamnél szintén hiány mutatkozott a cserék számában igy ök is diszkvalifikálva lettek.
Igy a dobogo igy nézett ki
Atomék
Roll Team
Nem jut eszembe Team (a nagy csalodásomban nem hoztam el a papirokat)
Az biztos hogy legközelebb nem utolag számolom a cseréket hanem lesz rá külön asszisztens
Gratulálok a nyerteseknek
TALMA MOTOROZÁS!a mai nap egy hatalmas nagy átbaszás volt!azokat az embereket basszák(baszták) át akik még a szerény fizetésükből is adakoztak volna talma motorjának esetleges megvásárlásához!ez a mai nap bebizonyította ujra h a magyarok még mindig az átverésben ,és a hazugságban hááát....bizony bizony élenjárok!gratulálok!kiszophat az összes elfogult talma fan aki elégedett volt a mai bemutatóval.ez ....egy....nagy...NULLA ...volt!
Na az érdekelne
Rijeka on-board... egy kis körözgetés
Tehát,vagy vedd ki a csavart,vagy cseréld le a lábtartót.Én utóbbit javaslom.
még szerencse, hogy maradt szabályos csapat aki dobogóra tuott állni...
LX
Annyira ott volt mindenki hogy nem is fért fel mindenki a rajtrácsra
Vágülis demokratikus szavazással dölt el hogy forditott rajtráccsal inditjuk a versenyt
Az idömérön Gtommi a Svéd Teamböl mente a leggyorsabb kört, Atomék második helyen.
Tehát a rajtrácson utolso helyre kvalifikáltuk magunkat! A rajt nekünk sikerült a legjobban, asszem harmadik helyen voltunk az elsö cserénél.
Atoméknál egyenletessebbek voltak a köridök, elég hamar átvették a vezetést. Megprobáltunk átalakitani csapaton belül a sorrendet és lehet hogy ekkor elszámoltunk valamit.
az utolso percekben már biztos másodikak voltunk a Tompi Team elött, nem reménykedtünk az elsö helyben, de Gtomminak sikerült az utolso elötti körben megelöznie Atomékat és elsönek hozta be a Svéd Teamet.
Ezekután nagy volt az öröm, jött a csereszámolás.
Akárhányszor számoltuk át, a Svéd Teamnek hiányzott egy cseréje, nem nagyon tudtam felfogni de nem tudtam semmit tenni, diszkvalifikáltam a csapatunkat. Atoméknak megvolt a 11 csere de náluk meg rejtélyesen eltünk egy megpördülés, de ez ugye nehezen bizonyithato, igy ök nyertek
a második helyre hajazo Tompi Teamnél szintén hiány mutatkozott a cserék számában igy ök is diszkvalifikálva lettek.
Igy a dobogo igy nézett ki
Atomék
Roll Team
Nem jut eszembe Team (a nagy csalodásomban nem hoztam el a papirokat)
Az biztos hogy legközelebb nem utolag számolom a cseréket hanem lesz rá külön asszisztens
Gratulálok a nyerteseknek