Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem 14.?
Ezaaaaz! Ezer hála és köszönet! most lementem legalább 5 helyre is. Ennél kedvezőbben én még nem találtam sehol, és itt is sokan dicsérték.
Ja és ki is hozza a ringre!
De ha nagyon sürgős pascaléknak biztos van készleten!(pascalplast)
nekem is de én kőkemíny voltam vele ...de rendes csóka ..
nekem csak egy hetet késett
nagyon jó minőség,csak ajánlani tudom.ja ez nem a vatera?akkor kussolok.de tényleg jó.csak az embert kell kicsit basztatni mert mindég csúszik
igy helyes
spcomposit.58 ezer
Szevasztok!

Egy kis infót szeretnék. valaki linkelt ebben a topicban réges régen, egy olyan oldalt, ahol okosba lehet pályaszettem venni... kb 55 ezerbe rúg az egész szett mindennel együtt.

többször előkerült, de most sehogyse találom. ha valaki ismeri az oldalt lécci linkelje még1x. köszee
Én is hazajöttem! Bocs akit feltartottam, vagy kóvályogtam előtte.
nem indult el a kamera!végülis nem lett volna fontos fölvenni életem első versenyét! elbactam oszt kész!
8.szevasz gyilkos kommandos!hogy vagy?érzi e mán kend hogy javúú?
Hello Gizi!
Ha előre tudod, hogy tegnap milyen remekül feltartalak, talán nem lettél volna olyan előzékeny a múltkori hely átadással.
Nekem minden esetre tetszett a meccs, legközelebb igyexem jobban felnőni a feladathoz!
ment a mail
Te meg brékeljél oda az ótluukhoz, mer küldtem ám mailt!
2 óra 01 alatt értél körbe? Mivan megálltál körönként egy hambira meg egy fagyira? Hát egy suzukistól nem is vártam többet
nyálas vagy amúgy is. Vidi hol marad?
hullámzunk
Jani bácsi ez nem a te napod volt! Az öcsédnek viszont gurult a szekér rendesen !:) Az lfp meg hullámozzon, hogy ilyen tagja van , mint a Predátor! Csak így tovább!
Most má én is idióta vagyok, vagy tényleg nem írtad le hanyadik helyen értél célba (célba értél? ....jó neked... ) Az idődhöz gratulálok, férfi munka!
jeti az a pandacsöki boborján!(besenyő pistabácsi mondta)
Szép az a 01,(egy ilyen jetitől) csak így tovább!
Kit érdekel a storyd?
lehet itt senkit nem érdekel de azé bérakom idejise!itten vagyok he e!
na coval!ma milliárd km-t motoroztam pályán,faszom is fáradt!edzések szarul indultak sokan voltak meg a gumám is kezdett fogyni,2.02vmennyivel 11.helyről tudtam indulni,de ezt is izzadva sikerült mert akkora már a gumi olyan fogyos lett h gyakrabban mentem keresztbe mint egyenesen.na mindegy versenyre föl a másik guma,oszt go!rajt előtt leált a motorom!na csak figyeletem h mi van!egy felvezető karika oszt nagyábul jo lett!életem első rajtja vót osztán nem akartam tul erőszakos lenni mert nem tudtam h mi vár rám a célegyenes végi kanyarban!kb majdnem mindenki elment mellettem mint a szar,na de ekkor felébredt bennem a Predator! elkezdtem leturni őket a vérbe,csak sajna sokáig tartott mire átfűztem magam a mezőny ezen részén!legközelebb rajtnál kissé,mondom kissé erőszakosabb leszek így meglehet a 6.hely is,ha meg még gyorsulok akkor talán mégelőbbre!végre sikerült 2.01 eleje!majd igyekszem ami tőlem kitelik,h diadalra vigyem azLFP -t!ezuton rugok picsán mindenkit akinek van poloja és nem volt erajta!mi ez?
és amii még ennél is fontossabb az az h jolesett h kijötettek szurkolni és segíteni nekem!KÖSZÖNÖM SZÉPEN!(na a nyálaskodásbol elég