Mondjuk a K7hez nem volt akkor farokidom.
Igaz mondtam, hogy nem is nagyon kell.
De összességében tényleg jó a minőség és szerintem az ár/érték arányban az egyik legjobb (de nem kell már dicsérgetni, hiszen úgyis emellett döntöttél)
Szép eredmény! A fizikai állapotommal semmi gond, simán türhető, bár a napi pocakszurit utálom beadni... (Te megszúrnád magad?) A lelki sebek fájóbbak! varratszedés má vót, de a gyógyulás hosszú folyamat....az újabb műtétig (1 lemez + 3 csavar kiszedése) 6-12 hónap.... Szal javulok csak lassan vazze...
valoban jot mentem ,de az öcséd basszus!áhh...rá kell állnom a 2alatti időre,nincs mese!gondoltam h mögöttem vagy,és ez adott erőt! (tudod a technikám titkos)
Hát,annyira nem voltam szar,mert ilyesmi időket karcoltam tavaly szezon végén is.07 ment időmérőn,de a versenyen csak 08 volt a legjobb,viszont ez a második körben volt és onnan már csak romlottam.5.körben már azt néztem mikor lesz már vége,az agyam már máshol járt,sokat hibáztam és így nem is erőltettem a dolgokat mert abból csak baj lett volna.
Rajtom jól sikerült,Predi után fordultam de nem tudtam tartani vele a lépést 1 körig láttam,de aztán begyujtotta a rakétáit és lelépett.
De igyekszem ezzel a pályadiom projekt-el..