mi az a yosi?hagyjad már!bmc nekem is van,pc meg nem is lesz!tudd meg!így a művészet... főleg a kigyorsítás! a JJK az kipufogo!aszongyák nem is ordít hanem fuj mint egy sugárhajtomű!
jaaaa...már tapasztaltam némi csiszi csuszi árán!ezentul csakis dánlop!de ha az nem lesz akkor jo lesz a hejdenaugyon tapadok is!gumimelegítővel azé nem olyan csuszos,de van érezhető csuszás a már egykörön bemelegedett gumival szemben,mert az nugy tapad mintha ragasztos lenne!(kr108ntec,kr106)
először is nincs taktikám tehát már itt elbukott a terved!addig már nem eszek semmit könnyebb leszek a motorom meg sokkal erősebb!vagy nem de az biztos!te bazdmeg...neked van benne pc vagy rapid?
Nem lesz az olyan könnyű ha ott lesz a dodor,lerajtol mindenkit,aztán meg feltartja a jónépet én ebből "előnyt"kovácsolok lefigyelem a taktikád és ragadok rád mint légy a légypapírra,az utsó körben kihasználom hogy könnyebb vagyok,meg hogy erősebb a mocim és lenyomlak az egyenesben,aztán bottal ütheted a nyomom
Tavaly szezon végén 2 versenyen ment a 07.
Idén az egyik tesztnapon voltam eddig és 09 ment,de az olyan lazán öröm motorozva.21.-én a versenyen nem szeretném Predit szem elől veszteni.Persze nem lesz egyszerű,de nem azért mert olyan geci komoly idő az a 2 perc,hanem mert az agyamat kell "legyőzni"
azé csak ovatosan azzal a 00-val!fejben rögtön megvan,de...na nem okoskodok itten e!vigyázz magadra az a lényeg aztán remélem meccselünk rengeteget,és a sportszerűség határain belül kőkeményeket!
ejjjj...de tetszik ez nekem!
Idén az egyik tesztnapon voltam eddig és 09 ment,de az olyan lazán öröm motorozva.21.-én a versenyen nem szeretném Predit szem elől veszteni.Persze nem lesz egyszerű,de nem azért mert olyan geci komoly idő az a 2 perc,hanem mert az agyamat kell "legyőzni"
Jól vagy?
hozza már a postás?