Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utcai/pálya használatnál is kibírja a yamahák 10000km-es gyári előírását ... én 3000-enként kidobálom
1000km oszt jovan...
Hosszú csere intervallumot bír, halkabb a motor járása, váltó finomabb és pontosabb, kuplung jobban bírja ...
köszönöm mindenkinek!asszem ez lesz(300vfact.15w50)
Hi. Motul 300V 15W-50 Factory Line. Csak ezt az olajat, másban nem kell gondolkodnod
Pred!
http://motulolaj.extra.hu/
itt 17 papír/4 liter
11.900/ liter! Lóvé nem számít.
most ez van nekem polcon: MOTUL 300V 4T FACTORY LINE 10W-40 * 4804 Ft/liter számlásan , a 15W-50 5023,-/liter; ez pár nap alatt megvan.
mennyi a 300v?ezen nem sporolnék!
Motul 7100 MA2 ha számít a pénz , ha nem akkor Motul 300V Factory line.
összeraktuk!van nekem minden féle szerszámom amit ezek a barmok minden pályázás alkalmával előszeretettel széthordanak!bazdmeg mint a szarkák komolyan mondom... jájj nem is mondtammég...szétégett a gumimelegítőm...
mit ajánlasz?
Akarom mondani SIDI-T ALPIN-T.... nahhh
2:02 "elejéhez" már kicsit kevésnek gondolom. Mihamarabb ledobnám és min 7100-at öntöznék utána, ha Motul.
Vettél volna Alpint-t mig akciós volt, vagy SIDIT-t amit Crazy is vett

Remélem azért összetudod applikálni valahogy
köszi most már értem!de azért jo ez is?
a mai nap zsír volt!mán megint gyorsultam egy kicsit,csak a Gépsárkány váltáskor mindig megtorpant sztem retvás benzin ment bele!de így is sikerült a 2.02 eleje.(puszi magamnak érte)bakondi meg egy császár!
ja...a kilos puma csizma meg széthulott!(viva danger) picsába!
köszönet annak az urimbernek azaz kettőnek akik kézzel szereltek ma nekem gumit mindezt egy cola-ért.nem volt kint gumis.a futomü nagyon jo lett semmi tépés csapkodás dühöngés(csak ha huje vótam) fincsi volt!
szevasz tököm..jók a ringes képek
te tényleg nem szarral guritassz

Joe fiam...neked is gratula
szeva, a sorrend kb így lentről fölfelé: 5100, 7100, 300V
ma a 7100-et ajánlották! az jobb?nem tom nem értek hozzá!vki tudja?5100 az 10w50,de nincs rajta h racsing oil v nem!
Szia!
Az extrák külön-külön is eladóak, vagy csak egyben a vassal?
Képek a mai nyíltnapról:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ma történt 1 kis gondom pannonia ringen, ezért holnap hungaroringre nem tudok menni. Délutáni közúti csoportba felszabadult a helyem, ha valakit érdekel írjon/hívjon!

70/7769579
Neked hasad? ?! Hehe. Egy kölyök macska többet eszik mint Te. Te kis kákabelű.
Ha akarnálak se tudnálak hívni mert nincs meg a számod. De nem is kell. Ilyen Luckyzoli-félékkel hason fekve is elbánok.