Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót,várom a képeket!
Viktor
Hello, Akkor a 3ezres lámpát választanám. Felvettelek msn-re majd ott megdumáljuk a többit.
Üdv
Ökör. . . .
pff
elesett!
passzolom,de én is láttam
Sziasztok, a tegnapi délutáni lassu licenses első 30 percébe nem tudja valaki mi lett a sráccal aki az utolso kanyarba bukott?
Pályán feküdt mozdulatlanul mikor betereltek...
Szia!

Jól látom, hogy még nem töltötted fel a képeket, vagy rossz helyen keresgélek?

Köszi
Ez az, gondolkodjunk pozitívan , és jöhet is az unimukkk!
Megtetted amit lehetett
Szia!

Vannak képek az R-széria kupáról és az egész napról, csak még nem kerültek fel az oldalra, mert szerver gondjuk van... Dolgoznak a problémán! A fejlesztők azt ígérték, hogy holnap de. kész lesz. Mivel a topbike.hu magazin oldala még egy nagyon kezdetleges portál, elég sok meló van vele... És sajnos a fejlesztők nem olyan ütemben haladnak, ahogy mi azt szeretnék.
De türelem rózsát terem ! Jó kis portál lesz tele aktualitásokkal, érdekes cikkekkel, saját tesztekkel, túrabeszámolókkal stb.
nekem meg mind1 mit tőtök bele ugyis elfogy pályán 300-400 km =1 L nem is kell olajat cserélnem,ugyis mindig uj van benne.amugy amióta nem kasztrol azóta bármikor ki tudom venni egyesből
szia,a legutóbbi r széria kupáról csináltatok képeket?
Hinnnye! Te nyertél! Viszont a lámpa a haveré és az ár is az ő agyszüleménye , én csak segíteni szerettem volna.
Jöttem licitálni Enyém 3e.
Meg van az infó! 5 ropi a lámpa ára és egyenlőre egy db van ha még érdekel valakit. Tompított fényszóró tehát a szabvány szerint megtöri a fényt.
Milyen gondolkodóba lehetnek most... biztos már megy is a pletyka odalenn a játszótéren...
Így van
de azért megmagyarázzák h az nem ugy van! pedig arrol még nem is hallottak h az uccso futam hringen lesz dec.24.!
Meghát... de ezt te is tudod
teeeee...nagyon...megismétlik a futamot mi?