Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, illetve a látogatást, nagyon jól esett! A vasárnapi balesetem következtében elszenvedett bokatörésem miatt lőttek a szezonomnak, a kettős törés miatti várható gyógyulási időtartam: 6-12 hónap...Ezután fogják csak kiműteni a lemezt, és a 3 csavart a bokámból. Szerencsére nagy fájdalmaim nincsenek (hacsak a lelki és egyéb dolgokat nem számítom). E sajnálatos baleset miatt eladom, nagy gondal felkészített, a Yamaha Harmatinál újjonan vásárolt, szervízkönyves (garantált-leinformálható km), rendszeresen szervizelt, tökéletes állapotú versenymotorom, forgalmi+rsz+törszkönyves, 3 gyári kulcs (1 piros-2 fekete), pályamotorozásra alakítva, SST600 szabályok szerint. Rengeteg extra, + sok gyári és extra tartozék, komplett felszereléssel pályamotorozáshoz. Pár extra a teljesség igénye nélkül: Egrus dob, Öhlins kormányteló, K&N sportszűrő, fém fékcsőszett, versenyfék+olaj (DOT 5.1), bukógombák, Dúzs idom, carbon kiegészítők, versenyláncszett + áttétel, LSL kormány, Berki féle hangolás, Pirelli vágott slickek, emelőbakok, gumimelegítők, stb. A motor original gyári, érintetlen. Friss, teljes olajszervíz. A többit telefonon...Irányár: 849.000.- HUF. Mobil: 70/949-4341
holnap megyek pannonia ringre, délutánra, 14:00-tól 18:00ig szabadon lehet menni, 75 euro. Az utánfutómon van még 1 szabad hely, ha valaki környékbeli és elakar jönni, szívesen felveszem. bocs hogy későn szólok, de nemrégóta tudom hogy énis megyek
én csak a pálya széléről néztem mult hétvégén is a köröket,épp arra jártam és benéztem,de nekem azok a 2.05-06-os körök is épp elegek lennének,amiket láttam.!nagyon jól nyomták a srácok!
Beni!
Meklau milyen időt ment?
Én hülye meg fordítva:-D
Nagyon jó páros!
Köszönjük szépen FélSvéd a segítséget!
válogathatsz
nem tudjátok véletlenül Hungaroringem mikor lesz a közeljövőben nyílt nap?
holnap megyek pannonia ringre, délutánra, 14:00-tól 18:00ig szabadon lehet menni, 75 euro. Az utánfutómon van még 1 szabad hely, ha valaki környékbeli és elakar jönni, szívesen felveszem. bocs hogy későn szólok, de nemrégóta tudom hogy énis megyek