Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy akarok én versenyzőkkel vitatkozni, ha meg nem vagy az akkor meg pláne Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz Különben sztem mindenki használjon olyan olajat ami neki a legjobban beválik. Azt ezt túl is beszéltük. pl: én sokáig használtam castrolt is, bár sok felől hallottam, hogy ragad, meg h szar, nekem sose volt vele gondom. "NASA olaj" kéne, ami nem használódik, nem fogy és olcsóbb mint a levegővétel. Fékbetétbe ugyan ilyen kéne
castroltol nekem is ragadt!nem is kicsit!
Na jó erről ne nyissunk vitát... Több versenyző is használja ezt az olajat szóval annyira szar nem lehet! Eddig meg agip vót benne... Én is most cseréltem olajat erre és azóta nem ragad a váltóm mint a szar kurva nagy márkás castroltól.
fogd úgy fel hogy van aki Coke-ot vesz van aki meg pepsi-t
Akkor hogy a példánál maradjunk eredeti Coke-ot is kár venni, mikor úgy is kihugyozom (és nem is 3ezrenként)
Azért a fuchs olaj jó minőségű nem úgy mint a "tescos kóla"
a motulnál a márkát fizeted meg de minek ha 3000-ként cseréli az olajat?!
vagy teszek bele gázolajat!
veletek nem állok szóba!
h miért!?
mert tartozom nektek és olyan pofátlanok vagytok h nem kéritek el mikor bulykálok előletek!mán megbeszíltem bagoly urammal, hozza ki pénteken!
na jo mondjad mennyi!(lásd kivel van dolgod)
Ezzel kapcsolatban az jut eszembe, hogy a Tescoban is lehet kapni "koka-kólát"...
Jaja, azt kell venni, frankó olaj és olcsóbb mint a motul!
mé nem veszel fuchs.ot? abba is van 15W50 és talán még a kutya is árulja nem?
Mi lehet hogy tudunk,ha szípen megkérsz...
bagoly uram felhívna ezen?06304979618.köszi
na szóval!ki tud óccsóé (vagy drágán)motul 300voilocskát 15w50-et?
A e-mailjeim között találtam még képeket.
Lehet hogy van több is de nem igérem, délután tudok többet mondani.
Nekem és kéne 1
Most csak ez a kép van hirtelen, de délután küldök többet ha érdekel, és megkérdezem mennyi az ára. Sztem nem negy pénzt kérnek érte. Én is ezt a tipust raktam a pályaidomba.
Sajna vasárnapi verseny nem sikerült Neki! (Elesett ha jól tudom)
Viszont Dávidnak nagyon jól ment!
Árat, képet :-)
Ha esetleg nem jön össze az üzlet pupákkal, lehet hogy én is tudok egyet, igaz nincs nálam de ha érdekel utánanézek.
nekem van 1
Szevasztok. Pályaidomba keresek kis projektoros lámpát. Ha valaki tud ilyet akkor szóljon.

Üdv
A
Ha jól látom hétvégén Meklau bácsi ment egy pályacsúcsot a hringen az új R1-el! 1.51.790! Nem gyenge.