Dehogy akarok én versenyzőkkel vitatkozni, ha meg nem vagy az akkor meg pláne Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz Különben sztem mindenki használjon olyan olajat ami neki a legjobban beválik. Azt ezt túl is beszéltük. pl: én sokáig használtam castrolt is, bár sok felől hallottam, hogy ragad, meg h szar, nekem sose volt vele gondom. "NASA olaj" kéne, ami nem használódik, nem fogy és olcsóbb mint a levegővétel. Fékbetétbe ugyan ilyen kéne
Na jó erről ne nyissunk vitát... Több versenyző is használja ezt az olajat szóval annyira szar nem lehet! Eddig meg agip vót benne... Én is most cseréltem olajat erre és azóta nem ragad a váltóm mint a szar kurva nagy márkás castroltól.
veletek nem állok szóba!
h miért!?
mert tartozom nektek és olyan pofátlanok vagytok h nem kéritek el mikor bulykálok előletek!mán megbeszíltem bagoly urammal, hozza ki pénteken!
na jo mondjad mennyi!(lásd kivel van dolgod)
Most csak ez a kép van hirtelen, de délután küldök többet ha érdekel, és megkérdezem mennyi az ára. Sztem nem negy pénzt kérnek érte. Én is ezt a tipust raktam a pályaidomba.
a motulnál a márkát fizeted meg de minek ha 3000-ként cseréli az olajat?!
h miért!?
mert tartozom nektek és olyan pofátlanok vagytok h nem kéritek el mikor bulykálok előletek!mán megbeszíltem bagoly urammal, hozza ki pénteken!
na jo mondjad mennyi!(lásd kivel van dolgod)
Viszont Dávidnak nagyon jól ment!
Üdv
A