becsokolás nem olyan izgi mint az általad korábban említett motor dunába eresztése!azt felvenném videora,meg az előtte pityergős "srácok ne,én nem ugy gomdoltam" részt is.
Bővült jön hozzán Kurucz Feri. Ő nyerte az R seria versenysorozatot. DT-be akar indul meg az Endurance Alpok Adria sorozaton. És úgy néz ki az R-seria csapatunk is egységes színekbe fog indulni.
hello mindenkinek babják ur! ezt a becsókolós témát kihagyuk inkább majd gyere oda beszélgetünk ha lesz licenced szivesen motorozok veled jöhetsz mögöttem és megmutattom hogy megyek én is igy tanultam meg ha megelözött valaki probáltam utána menni tartani elöbb a tempóját néztem milyen iveken megy utána ha ugy éreztem gyorsabb vagyok megprobáltam kifékezni stb,,,igy hogy mondjam melyik kanyarba mennyivel menj meg hanyasba azt sajnos nem mert nem emlékszem!amugy féltem az életem,de szerintem utcán motorozni veszelyesebb!ugyhogy gyere majd oda nyugodtan üdv!
ecsém ha mar ennyien mondjatok igaz lehet!allom a szavam jovore megkeresem az embert a palyan es becsokolok neki!csak 20perces menet utan leteszem a motort es a kovetkezo 20percig remeg kezem labbam a sok helyzettol ami a 05el jar szital a segge dob le magarol ó,,akkor 125kiloval 57es idovel ez az ember nem felti az eletet?
Sajnálom, hogy név és egyéb személyes adatok nélkül emberek - a témában való tájékozódás nélkül - ilyen hangnemben nyilvánulnak meg.
Az viszont biztos, hogy készülhetsz a jövő évi "becsókolásra".
tutis en minden palyanapon ott vagyok es nem nagyon elozz meg senki!jovore valtom a licencet!kivancsi leszek hogy 125 kiloval megelozz valaki,,,be engedem a mocim a dunaba
Figyelj! A mi csapatunkba ott van Moshe 125kg és 1.57.8-at ment. Költeni kell egy kicsit a futoműre és akkor jó lesz. Nem olcsó, de így fogsz tudni gyorsulni. Keresd fel az www.arata.hu és szerintem ott fognak tudni segíteni.
szeva barátaim 2éve járok a hungaroringre k5öm van 122kg 180 magas és 2:12 a legjobb idöm jövöre szeretnék indulni valamelyik versenyen,csak ilyen kövéren nem lehet jobb idöt menni!szerintetek jobb motort kell venni?diéta az nem megy!viszont szeretnék harcolni versenyeken,,ilyen idövel van mit keresnem versenyen?hálás lennék ha valaki segitene!
Emberek!
Gyors és egyszerű kérdés:
Pályaidomhoz gyorszár-at hol lehet venni?
Vagy ez a megfelelő neve? Tudjátok? Amivel a hasidomot pl. felrögzítitek az oldalidomhoz.
Neten nem sok infót találtam eddig róla hogy mi ez, hogy néz ki, és hogy mükxik.
Esetleg valakinek egy link?
Do not talk about fucking things dude
Február közepén jönnek meg az új motorok! Új 2009-es R1!
Az viszont biztos, hogy készülhetsz a jövő évi "becsókolásra".
Dúzs Péter: 20/942-72-40
Gyors és egyszerű kérdés:
Pályaidomhoz gyorszár-at hol lehet venni?
Vagy ez a megfelelő neve? Tudjátok? Amivel a hasidomot pl. felrögzítitek az oldalidomhoz.
Neten nem sok infót találtam eddig róla hogy mi ez, hogy néz ki, és hogy mükxik.
Esetleg valakinek egy link?