Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

becsokolás nem olyan izgi mint az általad korábban említett motor dunába eresztése!azt felvenném videora,meg az előtte pityergős "srácok ne,én nem ugy gomdoltam" részt is.
Bővült jön hozzán Kurucz Feri. Ő nyerte az R seria versenysorozatot. DT-be akar indul meg az Endurance Alpok Adria sorozaton. És úgy néz ki az R-seria csapatunk is egységes színekbe fog indulni.
Sziasztok 75 kg vagyok 173 cm magas szerintetek 0-100-ig lealázhatok egy MIG 29-t ?

Do not talk about fucking things dude
Maradtok ahogy voltatok vagy bővül a csapat?
Beregisztálás után rögtön egy erős megnyilvánulással nyitni? Te se félted az életed?
moshe ez korekt és elöre is köszönöm!jovore kereslek nem akartam senkit se megserteni!brian csak ma regiszráltam be magam igerem adataimat potolom!
hello mindenkinek babják ur! ezt a becsókolós témát kihagyuk inkább majd gyere oda beszélgetünk ha lesz licenced szivesen motorozok veled jöhetsz mögöttem és megmutattom hogy megyek én is igy tanultam meg ha megelözött valaki probáltam utána menni tartani elöbb a tempóját néztem milyen iveken megy utána ha ugy éreztem gyorsabb vagyok megprobáltam kifékezni stb,,,igy hogy mondjam melyik kanyarba mennyivel menj meg hanyasba azt sajnos nem mert nem emlékszem!amugy féltem az életem,de szerintem utcán motorozni veszelyesebb!ugyhogy gyere majd oda nyugodtan üdv!
Úgy tervezzük, hogy marad a fényezés.
ecsém ha mar ennyien mondjatok igaz lehet!allom a szavam jovore megkeresem az embert a palyan es becsokolok neki!csak 20perces menet utan leteszem a motort es a kovetkezo 20percig remeg kezem labbam a sok helyzettol ami a 05el jar szital a segge dob le magarol ó,,akkor 125kiloval 57es idovel ez az ember nem felti az eletet?
Szia!

Február közepén jönnek meg az új motorok! Új 2009-es R1!
Sajnálom, hogy név és egyéb személyes adatok nélkül emberek - a témában való tájékozódás nélkül - ilyen hangnemben nyilvánulnak meg.
Az viszont biztos, hogy készülhetsz a jövő évi "becsókolásra".
Nézd meg a Dunlop 1000 abszolut 5. lett év végén.
neki már be is csókolhatsz
akkor lehet hogy több embernek is be fogsz csókolni, de moshenak biztos. simán 05 alatt megy
na akkor mutasd meg ki az mert becsokolok neki!nem letezik!
Ez a nem nagyon előz meg senki ez erős volt azért. Megnyugtatlak, van aki 2:00 alatt megy bőven 120 kilósan is
tutis en minden palyanapon ott vagyok es nem nagyon elozz meg senki!jovore valtom a licencet!kivancsi leszek hogy 125 kiloval megelozz valaki,,,be engedem a mocim a dunaba
Az hogy Te 05-öt tudsz menni az nem jelenti azt hogy a nálad nehezebb kollégák nem tudnak jobb időt menni
nekem 07 r1m van ohlins elol hatul dyno 85kilo vagyok 05tudok menni! de ugy 3szor eldobtam ahogy lapon picit huzzom a gazt hopppp
karsai ur ! 125kiloval nem lehet 57t menni!akarmibe fogadok.
Tomi! Mikor jön(ek) meg az új gépek? Mindenki cseréli az R1-eket? Marad a mostani desing a 2009-es évre?
Figyelj! A mi csapatunkba ott van Moshe 125kg és 1.57.8-at ment. Költeni kell egy kicsit a futoműre és akkor jó lesz. Nem olcsó, de így fogsz tudni gyorsulni. Keresd fel az www.arata.hu és szerintem ott fognak tudni segíteni.
szeva barátaim 2éve járok a hungaroringre k5öm van 122kg 180 magas és 2:12 a legjobb idöm jövöre szeretnék indulni valamelyik versenyen,csak ilyen kövéren nem lehet jobb idöt menni!szerintetek jobb motort kell venni?diéta az nem megy!viszont szeretnék harcolni versenyeken,,ilyen idövel van mit keresnem versenyen?hálás lennék ha valaki segitene!
Danger: 20/532-64-37
Dúzs Péter: 20/942-72-40
Emberek!
Gyors és egyszerű kérdés:
Pályaidomhoz gyorszár-at hol lehet venni?
Vagy ez a megfelelő neve? Tudjátok? Amivel a hasidomot pl. felrögzítitek az oldalidomhoz.
Neten nem sok infót találtam eddig róla hogy mi ez, hogy néz ki, és hogy mükxik.
Esetleg valakinek egy link?