a neve legyen térdkoptatos jotékonysági futás a tavaszért!van egy használt térdkoptatom,ha felteszed vagizhatsz h ugy futottál h leért(teljesen elkopottak)sőtt elfogytak a koptatoid.
remek remek
igazabol az evzaro BR-buli (...) alkalmas lenne a megrendezesre, ha lesz iden is megiscsak versenypalyan illene csinalni az ilyesmit sulycsoportok lesznek? vagy csak open lokdosodes megengedett
Ez semleges és "párt" mentes futás, open kategóriában vegyesen (600- és 600+ együtt), győzzön a jobbik, így megfelel , ezzel tisztelegve a békegalamb előtt.
Na azért a "pasik" sem piskóták, mikor a sárdobálásról van szó
Az ötlet házigazdája luckyzoli , de részemről teljes mellszélességgel támogatást nyert. Sőt vannak további koptatóim, mert nálam ugye nem fogy
igazan kedves vagy akkor most melyik lanybanda oldalara kell "buntetesbol" regisztralnom mert az tuttttti, hogy lesz ebbol is valami nevetseges hajhuzas
vagy nem inditunk kulon fiu es kulon lany futamot
Lista indul:
1. - Seszty (az életem árán is, még ha az utolsó métereket lehet, hogy már négykézláb, koptatómat a földön húzva - motoron úgysem kopik - teszem meg )
2. - Borso - ha mar motoron alig ultem iden, legalabb ebbol ne maradjak ki csak tudnam, honnan szerzek terdkoptatot - adok neked köcsön koptatót
3. -
Lista indul:
1. - Seszty (az életem árán is, még ha az utolsó métereket lehet, hogy már négykézláb, koptatómat a földön húzva - motoron úgysem kopik - teszem meg )
2. - Borso - ha mar motoron alig ultem iden, legalabb ebbol ne maradjak ki csak tudnam, honnan szerzek terdkoptatot
Oké, hát legyen
Lista indul:
2. -
".................... A küzdelem a következő lenne: Büfé és BR iroda közti távolságot ki futja le hamarabb? Természetesen teljes motoros felszerelésben! Csizma,bőrruha, bukó és kesztyű viselete kötelező. Valami szerény díjazást is kitalálok, mondjuk:
1-Redbull(cukros vagy lájtos választás szerint)
2-Fanta vagy kóla vagy sprite(választás szerint)
3-Na az ráfaragott mert Ő fogja fizetni a díjakat!................"
Ez annyira jó ötlet, sőt a havat is meg kellene várni (talán lesz), és akkor hóban futni. Emelem a tétet:
1-2x Redbull(cukros vagy lájtos választás szerint)
2-2x Fanta vagy kóla vagy sprite(választás szerint)
3-Na az ráfaragott mert Ő fogja fizetni a díjakat, nem nem felajánlok 2x Bubi-mentes, vagy bubis kisásványvizet!
Végül is ha azt nézzük, mondjuk 2009. árpilis 1-éig a mai naptól számítva hátra van még 132 nap (ha a gép jól számolta), ezt már fél lábbal kibírjuk a centivágás indulhat, holnap már csak 131, aztán 130, aztán.....
A felszerelésnek teljesnek kell lenni, gerincvédő is kell?
Ismerem a terméket. A befecskendező vezérlő része nem elég pontos szerintem mert a fordulatszám része csak 500 RPM-ként mósosítható.A gyorsváltó része működik, de a traction control szerintem nagy kamu mivel a hátsó kerék sebességet nem mérik és ez szerintem (és más data recording cégek szerint is ) eggyik legfontosabb adat.
A másig dolog az, hogy az ára horror.
nekem augusztus ota benne van a k5 be
a gyorsváltot hamar megszerettem, a a loerók is rendesen megnöttek töle,a TC-t sajnosm még nem találtam ki hogy kéne tesztelni
hany koros lesz A Verseny