utcára kéne a gumi, nem pályára, de gondoltam itt talán kapok meggyőző válaszokat milyen gumit vegyek utcára!
tehát Pirelli DiabloCorsa III gumihoz mit szóltok érdemes lenne venni? v milyen gumit vegyek? tapados gumi kell, inkább kopjon gyorsabban de tapadjon mint állat! mint javasoltok?
Az utolso Misanoi pályázás ehónap elején, az ezres versenyen indultam és a mögöttem lévö srác készitett jo minöségü onboard felvételt ahol szinte végig én vagyok a föszereplö, a repülörajtos elsö körrel kezdünk
most kellett megtanulnom filmet vágni, szövegezni stb: http://www.youtube.com/watch?v...
Egyedül a hátsó üléses témára tudok reagálni. Láttál már motoron üléspúpot? Akkor sincs hátsó ülésed.
De a rövid tömör válasz. Nem. Sok mindenért büntettek már meg de hátsó ülés hiány miatt még nem.
Ha azokkal a gumikkal elcsúszol akkor biza valamit nagyon elcsesztél. Szóval nyugodtan tekerhetsz velük mint az ökör.
Hát ha jó kedvem van utcán elöl 2,3 hátul 2,5bar. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy elöl 2,1 hátul 1,9 mert a pályázás után már nincs erőm felfújni. Általában annyival megyek utcán is mint a pályán. Utast ritkán viszek mert a hátsó ülés kínzóeszköz én meg sovány vagyok tehát nem kell ilyen 2,8-2,9 amit néhányan ajánlanak utcára. A gumi meg felmelegszik és nem okoz gondot.
Cs all. Pályaidomok felrakásával küszködök 600RR-emre. Rakott már fel valaki 2005-06os modellre? Nekem a farokidom nem akar rámenni az istennek sem,de gondolom más modellekre sem gyerekjáték rárakni, bármilyen tanács jól jön.
Idomokra gyors zárat hol tudok venni?
Ja és a gyári oldalidomok belsején vékony szivacsvan az kell a pályaidomokra is?
Utcám nem volt valakinek konfliktusa a zsarukkal amiatt mert nem volt hátsó ülése?
Én is briantöl vettem a mostani gumimat.bt-003-as soft van elöl médium hátul.még szinte újak.eddig nem használtam ilyen pályagumikat ,söt pályán sem mentem sokat.ezért kérdezgetek merre hány méter.nem ismerem öt de nála voltak a legkorektebben leírva a dolgok a gumikról a hirdetésben és mikor felhívtam nagyon segítökész volt.eddig michelin pilot power volt elöl,hátul meg batlax 002 de azt mondták mikor voltunk a pannoniaringen hogy érdemes lenne lecserélni.a hungaroringen nem voltam még de kaptam az erste lisingtöl motoros oktatást és jövöre ki is használom majd.és ha töbször megyünk megigérem hogy nem a gyors csoportba váltok majd jegyet. te milyen guminyomásokat szoktál beállítani?pályán? utcán?
Nyilván úgy gondoltam, hogy a magam részére pénzkidobás az új gumi. Azzal a fossá kopott SC2-vel mentem 2:10 körüli időket. Aki 1:58-at vagy az alatt szeretne menni az kénytelen megvenni a zsír új gumit.
Aztán persze van akiknek meg nem számít mert vagy felveti őket a pénz, vagy ingyen kapják.
jóéjszakát betyárok és lányok,asszonyok!
remélem kevesebb vitát találok,ha jövő héten olvasgatom a hozzászólásaitokat!
és remélem alábhagy a harci kedv és megbékéltek 1mással..............
tehát Pirelli DiabloCorsa III gumihoz mit szóltok érdemes lenne venni? v milyen gumit vegyek? tapados gumi kell, inkább kopjon gyorsabban de tapadjon mint állat! mint javasoltok?