Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy meg érezni h nincs pályázás!nől a feszkó!bezárták a dühöngőnket!
ezzenel meghirdetem a téli harcosok klubját röviden THC!semmi harag meg ilyesmio csak heti egyszer egy jo kis bunyo egyén által választott szabályok szerint!na?félig meddig sport lenne ez is,és higgyétek el mocskosul összekovácsolódnánk!hely van hozzá!
1.predator
2.
3.
4.
5.
persze lehet itt vitázni a forumon meg anyázni,de ne már pont a pályázásnál,ahol tényleg mindenki MOTOROS!
vagy az ért jobban a motorokhoz díj megmérettetése legyen a szinzén teljes mentfelszerelésben 10 kör a pályán futvba!hidd laki h a vita pc-ről abszolut de marginális kérdéssé válna már az első mansel felé közeledve!ne vita mer beba!szeressük egymást és ha vki hülyeséget akarom mondani butaságot mond ami lehet részben igaz is hát illedelmesen javítsuk ki és ne fikázzuk kérem,vagy ha már megtettte akkor ne vegyük fel a kesztyűt!ill ha már bunkon szolítottunk meg vkit hát legyen vér a picsácskánkban és legyünk olyan ffiak h bocsánatot kérünk!néha nehezebb mint pofozkodni!
viccnek szántam az olá kokero stílusom!biztos megér annyit nem tom!ne hogy besértőgggggyé mán!
Crazy Joe, BércziDave, RB26DET! Szerintem a feszültségetek levezetése végett az első napon meg kellene mérkőznötök mint férfi a férfival. De semmi kislányos inditatás nem lehet majd jelen. Csak kőkemény balhé jöhet szóba.(ha már egyszer kemények vagyunk ). A küzdelem a következő lenne: Büfé és BR iroda közti távolságot ki futja le hamarabb? Természetesen teljes motoros felszerelésben! Csizma,bőrruha, bukó és kesztyű viselete kötelező. Valami szerény díjazást is kitalálok, mondjuk:
1-Redbull(cukros vagy lájtos választás szerint)
2-Fanta vagy kóla vagy sprite(választás szerint)
3-Na az ráfaragott mert Ő fogja fizetni a díjakat!
na azért dave egy hangyányival másabb hangnemet üt meg mint "kihaénnem basszájba" barátja.szoval valaki feltett itt egy kérdést amire igyekeztem neki helyesen válaszolni.a te kedves aranycsapattársad pedig ahelyett hogy leírta volna az őáltala helyesnek tartott működési elvet a kérdezőnek-inkább azzal volt elfoglalva hogy belémkössön.ennyi kedves dave!és nem én ajánlottam fel hogy megyek köpködni hozzátok,hanem azt is erősjóska haverod pedzegette.és rajtatok kívül nem tudom pontosan ki volt az az ember aki azt mondta ,hogy ti jobban is értetek a témához..?vitázhatunk itt tavaszig is, mert lehet ,hogy mind a két vélemény igaz,lehet hogy egyik sem...Tény:erösjózsi nem azzal volt elfoglalva hogy "helyeset"-általa helyeset mondjon hanem ,hogy kötözködjön.
és dave:már igy is sokan szeretnek talán pont a ti szeretetekre nem vágyom azokra a húderégenpályázunk és mivagyunk a rettentőügyesek itt miénk a pálya és aki idejönújemberke az a tizedét se tudjamint mi ezért eltapossuk-tipusú emberpalántákra már valahogy nincs energiám.
de dave legaláb emberből vagy-nem hülyemajomgyerekből.
Nem nagyon értem miért is vagyunk beképzeltek.De te tudod
Ha már ennyi hülyeséget hordasz itt össze ,akkor nagyképűen közlöm hogy járj már egy picit utána ,hogyan is működik egy Power Commander !Mert butaságokat zagyválsz!
Én ha valamihez nem értek,vagy nem pontosan tudom akkor nem mondok véleményt!
Ja a rinngen meg nyugodtan odajöhetsz és szemenköphetsz ha akarsz ,meg velem együtemben még vagy száz embert akivel úgy látom gondod van!Mert aki komolyabban gondolja a pályamotorozást,versenyzést és esetleg ért is hozzá az természetesen "Nagy Arc"!
Hajrá...Sokan fognak szeretni!
a cimbid fikázta az én véleményemet de ha értelmesen végigolvasnád rájönnél erre magadtól is.attól hogy összetartasz csapattársaddal még nem vagytok istenek.nekem volt egy egyszerű véleményem amit a haverod fikázott maradjunk ennyiben.primítiv dave.mi lesz te is jössz pusziszkodni mert nem klappolt a véleményünk?és nem emlékszem hogy itt bárki is mondta volna hogy ti jobban értetek a motorokhoz.rajtatok kívül.istenek.forumunkon...ha-ha.jövő szezonban mit fogsz mondani a hringen:a pályánkon?nevetségesek vagytok mert másra akarjátok erőltetni az igazatokat..ha az ember használ valamilyen akármilyen teljesítménynövelőt drogot vagy doppingot vagy akár csak cigit,azt jót tesz a szervezetének igaz?nézőpont kérdése mert jobban fogsz pörögni optimálisabb teljesítményt adsz le csak lehet hogy hamarabb megdöglesz-.jaj nem személyeskedek mert a végén még puszizunk a pályán-szoval a végén még előbb megdöglik az ember.beképzelt majmok vagytok.
Ne haragudj de ennyire primitív reakcióval ritkán talákozunk fórumokon
Ha valaki jobban ért a dolgokhoz mint te, azt ne fikázd,hanem figyelj és tanulj.
Másrést meg milyen jogon sértegetsz itt bárkit,lefaszozol stb....?Hogy jössz te ehhez?
megkérdezném hol is kezdődött a sértegetés...attól még hogy csökkenti az élettartamot ,nem mondtam hogy rossz és nem szabad használni-hisz én is épp most rendeltem ilyet.és ha annyira buzika vagy hogy puszizni akarsz hát nem fogok elszaladni előled egy pc vita miatt önelégültkém.mennyi hőstücsök van itt.kérlek szépen ne bánts!biztosan félretettem az agyam amikor leírtam a véleményem és kiálltam az igazam mellett amikor te elkezdtél fikázni.ne bánts!se idén se jövőre.Te "MOTOROS".
Dolgozzanak a szegények.
Meló után szobabicklizés?
Nem beleduma.
What's going on here
Jól mulatok rajtad
Csak hogy képben legyél a Csiga 1.58-at ment az utsó mkk-n a Yamaha R szériát fölényesen nyerte.He he
Jocef ha már ennyire bemelegedtél és így sértegetsz,azt azért ne felejtsd el hogy jövőre is lesz szezon és talán össze is futhatunk egy puszira,Mert én nem felejtem el kedves szavaid
Na de a gyárban nem csak az élettartamot veszik figyelembe. Nem azért lesz "csak" 180lovas egy 1000-es moci, hogy elmenjen 150 000km-t nagy generál nélkül.Sokkal több lóerő elmegy a környezetvédelmi normák, meg a zajszint betartására. Viszont ha már forgalomban van a géped ezeket le lehet szarni.
az elérhetőségnél találsz e-mailcímet is, biztos vagyok benne, hogy kapsz részletes tájékoztatást és segítséget..
köszi megnéztem az arata.hu t ott láttam egy teljesitmény görbét nem sok változást érnek el vele. nem sok plusz de mégis sokan használják és nem 2ft.
hát te tényleg egy ritka beképzelt balfasz vagy
a vélemény mint a segglyuk-mindenkinek van egy.azért mert esetleg te többet pályázol attol még nem biztos hogy te értesz a motorokhoz a világon a legjobban.a gyárban ugy van megtervezve hogy az optimális futásteljesítményhez az optimális teljesítmény van társítva.na ehhez képest ront az élettartamon és ez a nyilvánvaló.de nem szállok veled vitába mert tipikusan egy vagy a NAGY "pályaistenekből"annyira utálom az ilyen okoskodó faszokat.szerinted a motorgyárak nem jöttek rá arra hogy lehet még optimálissabbá lineárissabbá tenni a teljesítmény leadását?arulgasd a motort tovább inkább...tudod ki jut eszem rólad?a csiga nevű emberke.aki minden pályanapon keresgeti az "ellenfelet" a versenyen meg kapja a másodperceket.te ász.
paul!
Nincs ezzel semmi,gond csak látod sajnos van olyan tudatlan ember aki téves infokat hoz napvilágra.
A legokosabb ha felhívod az omega motor kft-t vagy a neten megkeresed az Arata.hu-t,végül de nem utolsó sorban AGO motors.Ők profik forgalmaznak is és beszerelik/hangolják a PC-t.
köszi az infot ddt, lucky.
Nem probléma. Csak páran itt túl komolyra vették a figurát. Nyugodtan vegyél a mocidba egyet. Csak figyelj mert minden típushoz másik való és igen csak javallott, hogy fékpadon állíttasd be a gépedhez. Ami jó szakember esetében komoly összeget tesz ki. (50-60 000Ft)
Úgy, úgy. Finomabb gázreakció, optimális gázkeverék. Amíg nem piszkálsz a blokkba pl. nem növeled a sűrítést, nem tolod ki a fordulatszámhatárt addig nem nagyon vagy hatással az élettartamra. Egyszerűen mert minden ugyan úgy történik csak kicsit könnyebben jön ki a puki, meg jobban elég a hadianyag. A dugattyúk, szelepek, tengelyek ugyan azzal a tempóval forognak, csúsznak, másznak. Nagyobb különbség van egy túrázásra használt moci, meg egy pályagép között, mint egy pc-s nem pc-s között. Szerintem.