Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10ezer ft nem szánok rá, de azért olyat se akarok hogy 2-3 tizedet tévedjen annak megint semmi értelem
Akkor kár izgulnom!
Tudom-tudom, majd csekkolom!
Egy jobb fajta nyomásmérő 10000ft körül kezdődik.
De pl 2:20 körül még tök mind1 hogy 1-2 tizedet csal.
Ezt osztogatták a Kawasakisok egyszer a ringen.
" a pontosságát még nem tudtam ellenőrizni.."

Pedig a pontosság "drága" dolog.
nem valami ilyesmi bár ezen nem tudom hol van a gumimélység mérő
tescoba valami ilyet láttam, csak azon nem volt elöl szöveg, meg CE jelzés nem tudom megmerjem e venni,
Én még tavaly vettem a LIDL áruházban, ha jól emléxem, egy ilyen digitális légnyomásmérőt. Mér BAR-ban és PSI-ben is, + gumimélységmérő is van hozzá. elemes, made in Germany cucc! És vmi bagó összegért vettem akcióban (kb. 800 Ft?!) a pontosságát még nem tudtam ellenőrizni...
Szia Tamás.A tetoválásról annyit,hogy át kellene ütni majd valamikor...Mert a másikhoz képest ez világosabbnak tűnik... De majd úgyis jelentkezem,ha aktuális lesz a dolog.Egyébként minden rendben van.Nehezen viselem ezt a szar időt. Várom már a tavaszt.És veled mi a helyzet?Mesélj valamit
sziasztok!

ti biztos tudtok nekem segiteni! digitális légnyomásmérőt akarok venni!
tudtok valami megbizható és korrekt áru kütyüt
Még meg van az Akra rendszerem ha érdekel valakit. 07-08 az R1-re! Fontos lenne eladni mert már meg szeretném venni az újra. Hívjatok nyugodtan.
Szerintem 15/50
......pályahasználat miatt!
(ez kimaradt)
Sziasztok!
2005-ös R6-ot szeretnék áttételezni. A gyári lánckerék 16/48. Érdekelne mekkorát ajánlotok előre ill.hátra.
Persze, semmi gond abszolut pozitívín értékelem a válaszaid, köszi még 1x!
Persze ez így van. Nem szerettem volna ráderőszakolni ezt a gépet csak jeleztem ! Én egyébként is gixer párti vagyok , sajna ez a kupa drágább egy kicsit mint az R-széria (biztos szegényebbek a szervezők)
Az szép eredmény, de te is tudod, hogy ez nem a mocin múlik, hanem csakis a pilótán...az R-széria 3. helyezettje, régebben 1 '02-es karbis R6-al ment a ringen stabil 2"03'-akat! azért még1x köszi!
Azért ennyi az ár , fényezés hiánya és kész.Egyébként r-szériában 8vagy 9.volt ezzel a motorral!
Köszi nem, mert az R-szériában szeretnék menni, és oda Yamaha kell...
2007-es 1000RR nem érdekel?
Köszönöm, ezt már láttam, de én 1 igényesen felkészített R6-ra gondoltam, ez már a kép alapján sem tűnik annak...
erről a mociról volna szó, ha érdekel hívd a haveromat!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Szia! Pontos info kellene a mociról, képek, felszereltség, papírok stb. Kontakt: akirayanagawa@freemail.hu, v. 70/949-4341
Szia Tamás! Minden oké, veled?tattoo?infó tudod, hogy van.
Szevasz!
Haveromnak van egy 6kiló körül oda tudja adni szerintem 2003as nagyon jó motor!