Akkor az nem is olyan rossz. Mert hát ugye összességében azért nem olcsó móka. 4×20percért kölcsön ennyit akinek hat anyja van, nem beszélve a hosszú útról. De szerintem így teljesen rendben van. Ha Összeáll a jövő évi program akkor gondolom értesítesz minket is róla. Köszi az infókat. Esetleg videotok nincsen feltöltve valahol? Miért lett félsvéd a neved? Csak nem azért mert nagyon tudsz alkudni?
vagy 6 menetünk van, vagy 7 menetünk van. van olyan szervezö ahol reggel egy-másfél óra szabad motorozással kezdünk és este is igy zárunk, napközben meg csoportosztás. Altalában 3 csoport, akkor minden harmadik csoport mi vagyunk. Szoval a motorozásbol sosem volt kevés, söt nem is mindenki birja fizikailag az összes menetet, vannak akik kihagynak néhányat, én csak nagyon ritkán hehe
Javarészt mindenhol 20 perces menetek vannak. Ettől nyilván vannak eltérő rendezések is (30perc is lehet). Továbbá a rendezett versenyek: 600,SBK (750-1000), senior, etc... Ugyanakkor sok a freifahrt is van, melyben lehet jönni-menni.
ha már pályáztál velem akkor megvan az emailed azoknak automatikusan küldöm egyébként felteszem ide, a gsxrfans.hu-ra és a motorosok.hu-ra is
de ve is tudom tenni az emailed az email listámba
Látod te kis életképes? Ők megértették mi is a kérdésem valójában. Az ilyen beszámolónak minősített olvasmányból tudja meg bárki, hogy mekkora élmény is valójában egy ilyen autótúrával összekötött pályamotorozás.
Azt be sem merem linkelni, mert fény derülne arra, mennyire béna is vagyok valójában hehehe
de ve is tudom tenni az emailed az email listámba