Köszönöm mindkettőtöknek a választ! Most már csak az asszonnynak kell beadni a nagy hirt hogy nyaralásról haza kellene menni, hogy tudjak menni a ringre motorozni...
Lessz ebből puffogás rendesen...
Enyhén sérült, akár hiányos idomzatú, vagy akár érvényes forgalmival nem rendelkező, de forgalomba helyezhető, tiszta eredetű R6-ot vagy R6R-t keresek saját részre, pályamotornak. Szerkezetileg, műszakilag kifogástalan legyen! KP-vel fizetek! ha tud vki ilyet, please jelezze! E-mail: akirayanagawa@freemail.hu, mobil: 70/949-4341. Köszi...
Sztem az eredetileg kihirdetettnek megfelelően a Hringen lesz a Honda-nap, csak szokás szerint a rosszul karbantartott oldalon a legutolsó Pringes szöveg maradt fent a hirdetésben!
Üdv All!
Érdekelne engem is ez a Honda nap, viszont nem tudom hogy mik a feltétel. Gondolok itt olyanra, hogy bukóval mi a helyzet? Nekem nem dupla D gyűrűs a bukóm, hanem gyorscsatis, igy van esélyem hogy felengednek? Valamit nem tudom hol kell regisztrálni, esetleg tudna adni valaki egy linket..? Köszönöm!
bár a szervezés most valóban nem volt jó, de azért tegyük hozzá hogy a késésedről. és az esőről a szervezők nem tehetnek. Arról annál inkább hogy nem csináltak 3 csoportot a nagy tömeget látván, és hogy ezért szinte mind1ik etapban várakozni kellett, vagy esés miatt piros zászló volt, vagy egyszerűen nem lehetett igazán gyorsan menni a pályán.. gondolom mindez azért is volt mert nem volt igazán szervező, hisz ez a P ring saját "rendezvénye" volt.. A Phoenix azért jobban szervezett szokott lenni.. Na mind1.. én jót versenyeztem mind2 nap..
na apannonia ringre se megyek többet.7 futam így nézett ki:1.lekéstem (távolság miatt),2.baleset miatt 2kör,3.TELÍTETTSÉG miatt csak tíz percre engedtek fel!?ez hogy lehet?4.5.6.sima ügy,7.eső elmosta!mindez 25papír,euróban fizetve olcsóbb!kinek épült ez a pálya?labancéknak?
LX ZX !Írtam neked e mailt a motorbérléssel kapcsolatba(nem tudom megkaptad e)
De gyakorlatilag már tárgytalan a dolog,talált a srác egy pályamocit.
Azért köszi szépen!
igazad lehet,de én akkor sem megyek oda többet!kakucsringen is jobbat motoroztam!na de se baj,örülük h Te jót mentél!(de tényleg),8-án hring!