Pályamotorozási lehetőség kezdőknek ,oktatással,oktatókkal,(pl. LX_ZX).Ideje:augusztus 26, 16-20 h-ig! De a link alatt mindent megtalálsz.Még van hely,tudsz jelentkezni.
Üdv:B
Üdv mindenkinek!
Egy jo ideje motorozom már de idén tavasszal vettem meg életem első sportmociját, egy gsx-r 400 at és eddíg is imádtam a kanyarokat de már szinte csak az érdekel, rengetegszer voltam már a ringen a barátaimmal, de még soha nem mentem fel a saját mocimmal csak néztem, mert azt gondoltam, nem akarom feltartani azokat akik már jó ideje nyomják. Kis közvéleménykutatás miatt írtam ide a fórumba ki mit gondol nyilván valahol el kell kezdeni de kiváncsi lennék a véleményetekre!
Látom rólam van szó
Már betanulja a kódot és méri is a köridőt a kis rohadék!
A jeladót még bűvőlni kell egy kicsit, mert nem elég fényes. Jelenleg ebben a retkes időben 22 méter a táv, ameddig elmegy a jel, de fényes nappal, jobb időben ez csökkenhet, és az nem jó dolog...
Tesztelni lehetne most egyet, de úgy néz ki, hogy Augusztus eleje(pring) előtt nincs lehetőség. De addig végülis van még más tökölnivaló is rajta. Meg talán gyártok kb. 5-6 garnitúrát(adó+vevő), mert amit egyet csináltam az már jócskán leharcolt állapotba került a tesztek során.
Szal rajta vagyok, de nem megy a dolog fénysebességgel.
Üdv:B