véletlen beleolvastam a cbr-be,nagyon ment a harc hogy kawa vagy honda,
nekem most pont meglenne a lehetőségem,hogy a hondát kawára cseréljem(636,2005),
akkor már csak 1kisbusz kell és mehet a "only racing",szerinted jó csere?
nekem úgy rémlik a kulcsontod törött?!nagyon kemény az a 4hét gyógyulás,
vagy a motogp orvosához jársz?!
tetszik a mocid mennyibe került míg a ringre felkészítetted?
Nem olyan vészes azért merem még odázni a dolgot. A jobb oldalon egy helyen már szintben van a kopásjelző (ugye ez mintás gumi) de a többi helyen még van 1mm. A bal oldal meg teljesen jó.
Üdv!
mennyire kopott a gumid,modjuk a 2oldal között mennyi a külömbség?
nekem az 1ik oldalon már alig van kopásjelző,a másik oldalt meg majdnem 2mm(nem utcai),
de látszik is a külömbség...
én már a honda napig nemigen megyek pályára,de kiváncsi leszek a tapasztalataidra...
...hááát nem nagyon válaszolgatnak neked!
még alszanak a pályázók,vagy a hétvégére készülnek!
nem is tudnám megmondani ki is itt csabai?majd csak előkerül vki!
én debreceni vgyk,onnan mindíg jönnek,dehát az nem esik utba...
Köszi, tényleg ott van a lap alján, csak tegnap nem voltam 100%-os. Ha már itt taruk, akkor megkérdem: nem megy valaki jun. 4-én Békéscsaba és vagy vonzáskörzetéből a Hringre trailerrel vagy kisteherrel? Szívesen betársulnék, persze a költségek megosztásával.
Csak akkor értem haza pókerezésből és kicsit meggyötört a bor és nem nagyon bírtam elaludni . Csak nem találtam semmi elérhetőséget a honlapon. De majd elmegyek egy Hondába és megkérdem.
szia norbi!nem tudsz aludni?
a leirás szerint a pénz befizetésével érvényesíted a regisztrációd!de hívd őket az a biztos!
itt többen is jelentkeztek akiknek nincs hondájuk,tudtommal!de semmi-sem biztos!
na ennyit tudtam így éjjelek-éjjelén...
Sziasztok!
Ez a hondás nyílt nap hogy múkodik, ha regisztrálok akkor biztos a helyen vagy akkor is oda kell mennem reggel, és vagy lesz helyem vagy nem?!
utcán is használod?kb.hány km bír?milyen keménységü?
nekem most pont meglenne a lehetőségem,hogy a hondát kawára cseréljem(636,2005),
akkor már csak 1kisbusz kell és mehet a "only racing",szerinted jó csere?
na még jó hogy nem kell átadnom,legalább lessz 1kis sikerélményem,hogy én is megelőzök vkit...
vagy a motogp orvosához jársz?!
tetszik a mocid mennyibe került míg a ringre felkészítetted?
te melyik kezdőben vagy?
én már megszoktam,hogy a menők kerülgetnek...
mennyire kopott a gumid,modjuk a 2oldal között mennyi a külömbség?
nekem az 1ik oldalon már alig van kopásjelző,a másik oldalt meg majdnem 2mm(nem utcai),
de látszik is a külömbség...
én már a honda napig nemigen megyek pályára,de kiváncsi leszek a tapasztalataidra...
Sikerült a vállműtétem, most már csak a kis gixeremet kell ráncba szedni de még belefér a négyhétbe!
még alszanak a pályázók,vagy a hétvégére készülnek!
nem is tudnám megmondani ki is itt csabai?majd csak előkerül vki!
én debreceni vgyk,onnan mindíg jönnek,dehát az nem esik utba...
a leirás szerint a pénz befizetésével érvényesíted a regisztrációd!de hívd őket az a biztos!
itt többen is jelentkeztek akiknek nincs hondájuk,tudtommal!de semmi-sem biztos!
na ennyit tudtam így éjjelek-éjjelén...
Ez a hondás nyílt nap hogy múkodik, ha regisztrálok akkor biztos a helyen vagy akkor is oda kell mennem reggel, és vagy lesz helyem vagy nem?!
ahhh,de figyelmes!
köszönjük!