helló mindenki!
brian!mennyibe kerül 1 600-as pályamotor,ami nincs leharcolva?vagy érdemes inkább utcait
venni,1 barátomnak van 1636kawája(2005):1,6m.ennyit rákell szánom vagy lehet olcsóban is?
sokak szerint 1törötet kell venni azt felkészíteni?!neked mi a véleményed?
komolyan gondolkodom h beszerezzek e pályamotort mer nem lenne szar a 400 ba versenyezni.
melyik gép azz olcsobb a 250 2T vagy a 400 4T?
400 as cbr-ek vannak annyira jok mint a zxr-ek?
a 250 esek vannak olyan gyorsak mint a 400asok?
ja és lehet ugy is indulni h nem minden futamon indulok hanem annyin amennyire pénzem van?
vagy mindenképp be kell fizetni a 280-at?
jah bevallom hogy csóró vagyok és nem vettem még egy plusz aksit haha
de összedobhattok nekem egy új aksit meg egy nagyobb memóriakártyát
meg egy pár akrát a gépemre
köszi az utolsó pár kép a fotók végén az már a versenyen készült , már nem volt elég hely a fényképezőmön meg le is merült az aksi!
a zx kupára már nem volt benne szufla
Normalis ha faj a kezed labad. A terheles nagyon nagy palyan, de jelen esetben valosznuleg nem azert van mert nehez beforditani a motort. Mindenesetre ha konnyebben akarod ledonteni akkor: 1 szelesebb kormany (nagyobb erokar). 2. mielott ledontod elore kiulsz 3 .valtoztatsz a motor geometriajan. 4. hegyesebb profilu gumit hasznalsz. 5. Kemenyen edzel - nem faradsz el. A vegso megoldas a fentiek megfelelo aranyu kombinacioja lesz :) Nyilvan ezek kozul azzal kell kezdeni amit te is meg tudsz oldani: pl palyara valo gumi (ha nem az), kiules, edzes :)
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A mai nap folyamán ellopták a motorom Budapest XII. kerületből, ha esetleg valaki, valahol ráismer kérem értesítsen ezen a számon: 30/5490936. A motor adatai: Suzuki DR 250 S, 1996-os évjárat, rendszám:UFB-255, alvázszám: SJ45A102775, motorszám: J425102781, színe:lila-sárga-fehér,jelenleg supermoto kerekek voltak a motorban. Kép az adatlapomon.
free! nem kell vizetfakasztani a kormánycsutkábol, csak szépen lazán fogd, de határozottan, és nem fog fájni a kezed. Persze erre akkor kell odafigyelni amikor mész a pályán mert észre sem veszed és szorongatod.
a bigyó amit becsavarsz az a gyorszár vagy ahogy tetszik bajonettzár egy fél fordulattal elfordítod és beakad., az ellendarabjába ami általában 2 popszegeccsel van rögzítve az idomra. ezeket célszerű úgy vásárolni hogy annyi gyorszárad legyen mint gyorszáranya (ellendarab) ja és popszegecsed se feledd!
Valaki aki faragott már pályaidomot mocira elárulhatná hogyan varázsolt a csavaroknak olyan bigyót az idom belsejébe amibe a csavart csavarjuk?(ezt szépen megfogalmaztam).
brian!mennyibe kerül 1 600-as pályamotor,ami nincs leharcolva?vagy érdemes inkább utcait
venni,1 barátomnak van 1636kawája(2005):1,6m.ennyit rákell szánom vagy lehet olcsóban is?
sokak szerint 1törötet kell venni azt felkészíteni?!neked mi a véleményed?