az h lerakod a térded nem jelenti azt h gyors vagy.
Nem R6rider-t fikázom ezzel, csak az h vki kitérdel az nem biztos h azt jelenti h nagy a kanyarsebessége.
Nem a pályán! Ott láttam, hogy nem ugrálsz fel a fűböl. A mostani hozzászólásaidból azt vettem le, hogy elég jól viseled. Nem törtél össze na! A mocid fara mint ha nem lett volna egyenes de hát ez van!
Már mások is mondták...csak 3 és fél kör, de milyen...nagy élmény volt a Mansellig...nagyon élveztem, szinte üres pályán saját íveken zavartatás nélkül vehettem a kanyarokat, térd mindenhol lent + bütyök is a -2-esben aztán by-by hátsó kerék...
A gép futón érkezett (300 km), és úgy is távozott! Természetesen vicceltem, de már hogy a francba ne viselt volna meg...a nejem, hogy mit szólt? Részletezzem? azt áruld már el miből állapítottad meg, hogy nem viselt meg a dolog, ha nem is engem néztél, hanem a mocit?
Sajnos Te túl korán produkáltad magad. A 3-ik gyorstól volt fent a mocin. De lehet a haverom csinált rólad külsőnézetit. Ha eljut hozzám a cucc bevizsgálom rádnézve.Jó?
Nem R6rider-t fikázom ezzel, csak az h vki kitérdel az nem biztos h azt jelenti h nagy a kanyarsebessége.
ez nem a meleg motorosok topic...!
Hanem, hogy ahova véletlenül nem szórtak, de mégis volt ott valami maradék....