tulajdonképpen annyi hogy amikor kéred a transzpit, akkor beírod hogy a ZX klubban akarsz indulni, és természetesen melyik kategóriában.. ennyi :)
ja, és persze kawával kell menni :)) Asszem" nem kell klubtagnak sem lenni.. de talán a kedvezményes "jegyhez" igen.. ezt most hirtelen nem tudom..
Tudnál egy kicsit segíteni nekem!?
A Phönix rendezvényeken mindig vannak a Kawások értékelve külön? Mindenki a kawával megy az autómatikusan indul a "kawa" versenyen is? vagy pontosan hogy van ez?
köszi a segítséget!
Van egy eladó dunlop kr108 slickem. 165-ös. év eleji, közepén van anyag rendesen, szélén 2mili cirka.
10ezer HUF
u.i.: Ha esetleg vágva kell megtudom csináltatni.
Nem megy valaki jövő hét hétfőn Budapestről Pannóniringre? Mert ha igen, akkor betáruslnék, így kevesebb lenne az utazési költség. motort is hoznék :) szóval hely kéne egy embernek és motorjának. előre is köszi
tulajdonképpen annyi hogy amikor kéred a transzpit, akkor beírod hogy a ZX klubban akarsz indulni, és természetesen melyik kategóriában.. ennyi :)
ja, és persze kawával kell menni :)) Asszem" nem kell klubtagnak sem lenni.. de talán a kedvezményes "jegyhez" igen.. ezt most hirtelen nem tudom..
LX