Szia Gyalu,
Nagyon fasza képek lettek, viszont rólam sajna egyet sem találtam az albumban.
Írtad ide, h elküldöd privátba őket, amik nem lettek olyan jók. Tök mindegy milyen képek lettek, nagyon megköszönném ha elküldenéd.
Légy szíves küld el a szalai.peter86kukacgmail.com -ra, ha a kezdő kategóriában (16:30-tól 18:00-ig) egy szürke Suzuki GS 500F-et találsz, kék bőrszerkóban, fekete sisakkal.
Nagyon szépen köszönöm!
Végig néztem a képeket. Rólad csak kettő kép készült, de sajnos azok sem lettek túl jók. Ha adsz valami elérhetőséget szívesen átdobom, de a nagy közösben nem lesz benne sajnos :(
Tudom. De amikor azt mondod: "A session mappába csak akkor lesz ha ki exportálod." Az pl. nem igaz a WiMo-ra. Ha meg egy androidos RC-ből kiexportálod a cuccot azzal a windows-os RC nem tud mit kezdeni.
Egyébként 2010-ben részt vettem a tesztelésben. Blog legalul: link.
Akkor lehet itt van az alapvető hiba? Fos szar. Fuck.
Akkor úgy néz ki marad a telón az elemezgetés, ha valahoyg rá tudom bírni, hogy szépen rögzítse az adatokat, ne úgy össze-vissza, mint ma. Pedig mgnéztem megint, a kékfogas gps receiver volt beállítva, castlakozott is a cucchoz tutira. Mindegy. Majd sak jó lesz... vagy nem, akkor majd jól eladom.:D
ha kiexportálom akkor vagy egy csv vagy egy nmea fájlom lesz azt ugye ki tudom váalsztani, de más akkor sem lesz és ezzel így nem megy a gépen. próbáltam most. lehet tényleg béna vagyok?
Én is pont akkor motoroztam, így a párom csinált képeket.
Éppen most válogatom és csinálom őket szépen sorba. Kérek 1-2 napot aztán már tolom is fel őket ... De szinte rólad is van valami jó kép.
Nagyon fasza képek lettek, viszont rólam sajna egyet sem találtam az albumban.
Írtad ide, h elküldöd privátba őket, amik nem lettek olyan jók. Tök mindegy milyen képek lettek, nagyon megköszönném ha elküldenéd.
Légy szíves küld el a szalai.peter86kukacgmail.com -ra, ha a kezdő kategóriában (16:30-tól 18:00-ig) egy szürke Suzuki GS 500F-et találsz, kék bőrszerkóban, fekete sisakkal.
Nagyon szépen köszönöm!
Olyan képet hiába teszek fel, ami bemozdult vagy hiányzik eleje - hátulja... :(
Köszönöm a képeket. Ha lenne még bármilyen kép, a piros-fekete Honda CBR 600F - piros sisak, kérlek dobd át.
Köszönöm!
Nekem 50 Eurós gumim van
Köszi szépen a fotókat! Sárga CBR600RR -ről és piros R6 (piros/fehér sisak) nincsen véletlenül még fotó?
Köszi mégegyszer.
K. I.
Egyébként 2010-ben részt vettem a tesztelésben. Blog legalul: link.
RaceChrono innen letölthető.
Akkor úgy néz ki marad a telón az elemezgetés, ha valahoyg rá tudom bírni, hogy szépen rögzítse az adatokat, ne úgy össze-vissza, mint ma. Pedig mgnéztem megint, a kékfogas gps receiver volt beállítva, castlakozott is a cucchoz tutira. Mindegy. Majd sak jó lesz... vagy nem, akkor majd jól eladom.:D
Látsz reális esélyt rá, hogy egy androidos program fut windows-on?
Éppen most válogatom és csinálom őket szépen sorba. Kérek 1-2 napot aztán már tolom is fel őket ... De szinte rólad is van valami jó kép.