A programban indulas elott beallitod, hogy melyik palyan mesz es tudja, hogy ott a celvonal pontosan hol helyezkedik el. Ha a GPS szerint athaladsz ezen a vonalon, akkor van vege a kornek es kezdi merni a kovetkezot.
Amikor leszallsz a motorrol, akkor pedig utolag tudod a koridokat visszanezni.
Szeretnék venni egy köridőmérőt, de semmi tapasztalatom nincs velük! Tippet kérek azoktól, akik használnak, hogy milyet érdemes venni! Néztem egyet, ami elfogadható áron van, magyar termék: General Mechatronics !? Vélemény? Előre is köszönöm srácok!
Sziasztok. A segítségetek kérném. Sajnos ma szembesültem a szomorú ténnyel ,hogy a suzuki gsx-r 600 2005-ös limitált kiadású (20évfordulós) motorom jobb első féktárcsája a szegecseknél( O gyűrűknél ) megfáradt, kotyog. Sajnos nem a megfelelő mértékben és módon, hanem forgás iránnyal megegyezően,előre hátra mozgatva 1-2 mm-es mozgás látható az O gyűrűknél. Ez a mozgás érezhető a lassú, lámpára való lassítás során,a fékkar meghúzásakor enyhe kattanás majd enyhén pulzáló érzet jön a futóművön keresztül, viszont a fékkaron nem jön a tipikus "pulzálás". Érdeklődtem, a gyári tárcsa ára horror (100 felett),bontók, magánszemélyek nem tartanak limitált tárcsát. A kérdésem az lenne, hogy van e valaki aki szegecseltetett e már újra féktárcsát, mi a tapasztalat, biztonság szempontjából megéri e ez a beavatkozás? (Ha esetleg van valakinek elfekvőben ilyen tárcsa, vevő vagyok rá) Válaszotokat előre is köszönöm.
Kígyó, épp ezért örülnék Bódis, Akra, vagy Arrow dobnak, ezeknek talán mélyebb a hangjuk, kicsit öblösebb nem az a visítós fajta. Arrow-t épp múltkor hallottam Ágónál, pont olyan motoron mint az enyém, fincsi volt.
De minden ötletet és tanácsot szívesen fogadok ;)
Hát nem tudom, az ő dobjai nem biztos, hogy elég mély hangúak... Amúgy vannak pályák, ahova a magasabb hangúakat ajánlják, néhol meg csak a cisz moll működik.
Na én beregeltem jövő hét szerdára az Eringes Chrobák féle bulira.
Százágra fog sütni a nap meg minden
Bukógombáim is megjöttek, egy LSL szett meg egy deknivédő, nagy baj nem lehet
Ki jön még?
K8 750-hez keresek dobot, Bódis, Akra, Arrow, amik leginkább érdekelnek (elsősorban használt), ezeknek van talán a leginkább mély hangja. Aki tud valami okosat azt szívesen hallgatom.
Amikor leszallsz a motorrol, akkor pedig utolag tudod a koridokat visszanezni.