Ne gondolkozz, nézd meg de qrvára, és akkor már nem kell gondolkozzál. Csak ne menj bele, mert nem akarod majd otthagyni A 750esed meg átveszek kéccázé, de csak mer a tied
High-tech, színes kijelzős köridőmérőt teszteltünk, napokon belül olvasható a jobb lenti weboldalon a teszt! Ezen kívül jönnek még érdekes videók + képek!
Igen,ebbe már én is belegondoltam! Ezért próbálkozok ülésmagassággal és hasonló hülyeségekkel!Az a baj,hogy megyek a motorral,megszokom,örülök,és közbe lehet,hogy szar és lehetne jobb. Na mindegy,remélem majd lesz jobb is! Arra gondoltam,hogy tavasszal benevezek egy oktatásra,mert úgy érzem,hogy megragadtam egy szinten!
Némi geometriai érzékkel rá lehet jönni, hogy a térdkoptató akkor kopik alul felül egyformán, ha kanyarban a lábszár párhuzamos az aszfalttal. Viszont aki langaléta, annak a lába szöget zár be az aszfalttal és a koptatónak az alja kopik jobban. Én a Dainese koptatókat fejjel lefele rakom fel, hogy a nagy púp legyen alul. Ellenkező esetben pár kör után lekopik az alja. És szerintem jól ülök a motoron. Ezt onnan tudom, hogy nekem jó ahogy ülök rajta.
igen, azt tudom, hogy régóta van hirdetve, meg mintha már lett is volna szó róla, ez a szám nélküli váz pár emberből előcsalogatott 1-2 tréfás megjegyzést, ha jól emlékszem.
Ezt a motort ismeri valaki? Tud valaki bármilyen infót róla?
Ha a 750es áráért kapnék egy jó ezres gépet, lehet elgondolkodnék a cserén és nem a 750es faragásán törném állandóan az agyam.:)
A gyári szót úgy értettem nem Józsi bácsi készítette otthon flexel hegesztő puskával, pajszerrel, satuval....
Az ebay-n 15e db-ja akkor jó áron tudtál szerezni ha tudsz érdekelne ! És szerintem 30 e helyett 25-ért nem drága de ha tudsz 16ért akkor érdekel!
Az nem rossz,még fiatal vagyok.
Én is úgy gondolom,hogy elméletileg jobb ha lejebb ülök,úgyhogy lehet nekem kell jobban beleszoknom ebbe a pozícióba. Azt még megmondod,hogy miért kopik csak a koptató alja a térdemen? Úgyértem,hogy nem szépen egyenletesen a közepe,hanem letöröm az alsó sarkát. Rosszul ülök? Lehet,hogy kicsit hülye kérdés.
TUdom,hogy nem a kényelem az első,csak hátha jobb ha nem a sarkamon ülök,mivel a lábtartó feljebb van. Ezért kérdem,hogy mivan az üléssen. Volt hogy motorozás utáni reggel nem hajlott a térdem két napig,de az is lehet hogy rosszul ülök.
Az alcsi meg kicsit buzcsis lett.
én annyira udvarias teremtés vagyok hogy itt is mindig mások kedvét keresem,tehát nem a saját kedvem szarint állitom be a magasságot,mások kedve szerint.
igazán gazdaságosan kopik
Az nem tud motorozni.
(te állat )
Ha a 750es áráért kapnék egy jó ezres gépet, lehet elgondolkodnék a cserén és nem a 750es faragásán törném állandóan az agyam.:)
Az ebay-n 15e db-ja akkor jó áron tudtál szerezni ha tudsz érdekelne ! És szerintem 30 e helyett 25-ért nem drága de ha tudsz 16ért akkor érdekel!
Én is úgy gondolom,hogy elméletileg jobb ha lejebb ülök,úgyhogy lehet nekem kell jobban beleszoknom ebbe a pozícióba. Azt még megmondod,hogy miért kopik csak a koptató alja a térdemen? Úgyértem,hogy nem szépen egyenletesen a közepe,hanem letöröm az alsó sarkát. Rosszul ülök? Lehet,hogy kicsit hülye kérdés.
kb ugyanaz a magasság mint a gyári,spec nekem lejjeb volt vagy 3centivel,kényelmetlen ,de sztem kanyarokban jobb.(nekem az volt)
Az alcsi meg kicsit buzcsis lett.