Üdv. Mindenkinek !
Ha jól láttam,akkor a szombati H.ringes pályanapon volt licenszes fotós és kattogtatott párat.Néztem a Hungaroring oldalát,de ott még semmi.Azt szeretném kérdezni,hogy látta-e már valaki ezeket a képeket,esetleg hozzá is lehet férni valahogy?Előre is köszi.
Üdv mindenkinek!
Tegnapi Hring pályanap végén találtunk egy köridőmérőt akksival,portán átvehető azonosítás után! Már ha hiányzik valakinek!
Ismerős körben esetleg kérdezzetek körbe.
Ez sajna így van. Minden körben kb ugyanazt a tempót mentem, ugyanúgy vettem a kanyarokat. Semmi nem mutatta annak a jelét hogy gond lesz majd..1x se csúszkált vagy ilyesmi. Aztán elindult az eleje és már hemperegtem is..
Elhiszem, hogy jó de gondolom a Szabi elég gyakran használ új gumit. Mi átlag felhasználók meg megyünk egy elsővel 100-200 kört. A Dunlop ezt bírja is és a mi tempónknál tapad is amíg ki nem jön a vászon.
Lehet, hogy az új Michelin is tudja ezt nem tudom hisz nem próbáltam és a tempóm sincs meg de a régebbiekkel 5-6 évre visszamenőleg az a tapasztalat (nem az enyém hanem ismerős jóval gyorsabb motorosoké) hogy nagyon tapad, meg sem mozdul csak egyszer de akkor el is estél.
Ha lesz lé és pályanap jövőre, lehet megpróbálom a mislent.
Ha a Szabinak jó nekem pláne.
A michelin power slick racing gumit pedig nyugodtan próbáld ki.Olcsóbb is,mint az új 212 Dunlop és nagyon jók a visszajelzések...:) Rékási Szabi azzal ment egész évben és vezeti a Slovak Pohart :)))
K1 csoport 13.00, 13.50, 14.40