Azt mondjátok hogy ha evvel a ráccsal akár mutyi nélkül is átmenne a vizsgán, az utszéli igazoltatáskor akkoris bevonhatja ujra a forgalmit? Nincs az valahol leirva hogy nem kötelező a gyári falat használni?
Nem a rögzitett réelválsztás a lényeg?
Na meg a másik!
Ez nem az adok veszek topik.
Húzzáááá oda. Vagy ami még jobb, töröld magadat a picsába az SM-ről.
Faszomnak jár ide egy 55 alatti motoros?!
Egyetértek az elöttem szolóval.A vizsgán tuti,h át megy.Ha nem.Hozd le ide hozzánk én le vizsgáztatom.A rendőrnek kell,h tetszen.A forgalmiba biztos nem fogják be írni,h most ráccsal vagy hát falal vizsgáztatad le.Ez olyan mikor le sötétiteted az ablakodat.Az sincs benne a forgalmiban.Még nem tartunk ott,de hamarosan biztos ki találják.Min tőlünk nyugatabra ott a forgolmiban elég sok gyári adatnak stimmelnie kell a vizsgán.
Nem tudom. Csak fel akartam hívni a figyelmedet, nehogy úgy járj, hogy hiába vizsgáztatod le (már megint), mert az első rendőr elveszi a forgalmit újra...
Nem a vizsgán kell, hogy átmenjen vele. Vannak tapasztalatok, miszerint ott megteszi egy kartonlap is... A rendőr a szűk keresztmetszet, ha megállít. Szóval a kérdés az, hogy mit szólna ehhez a szerv...
A Fiat Scudomnak bevonták ideiglenesen a forgalmiját mert nem volt benne az ülés mögötti teher-térelválasztó.
Szakértőket kérdeznék, ezzel átmegy e a vizsgán?
Ezt az ülés háttámlája és a plafon közé lehet rögziteni
De az olasz szabályok alapján, ha nincs váz, annyi szám kell, ahány kereke van. Esetleg hengere, de abban az esetben a belülről felcelluxozásban igazad van.
ááá, hagyjuk...
Én már csak szakadt, használt pályamotorban gondolkodok, meg úgyis a tudásom a gyenge láncszem.
Valaki ismeri az előéletét ennek a gépnek? http://www.moto.it/moto-usate/...
Na ja! De a Bitti az kövér . Ez az eriggyes meg baszott kemény gyerek. De ahogyan nézem nem lehet csóró, mert aki ennyit eszik és még van pénze pályázni az lóvés csóka.
(na a Kígyó lebasz ezééé)
na igen, lehet egyszer arra ébredek reggel hogy nem ébredek fel:))
Mindenestre nem mindennapi látvány hogy egy ezres ilyen kicsi valaki alatt. Mondjuk képek alapján Bitter alatt is elenyészőek.
Nem a rögzitett réelválsztás a lényeg?
Ez nem az adok veszek topik.
Húzzáááá oda. Vagy ami még jobb, töröld magadat a picsába az SM-ről.
Faszomnak jár ide egy 55 alatti motoros?!
Szakértőket kérdeznék, ezzel átmegy e a vizsgán?
Ezt az ülés háttámlája és a plafon közé lehet rögziteni
Én már csak szakadt, használt pályamotorban gondolkodok, meg úgyis a tudásom a gyenge láncszem.
Valaki ismeri az előéletét ennek a gépnek?
http://www.moto.it/moto-usate/...
(na a Kígyó lebasz ezééé)
Mindenestre nem mindennapi látvány hogy egy ezres ilyen kicsi valaki alatt. Mondjuk képek alapján Bitter alatt is elenyészőek.