Aha! Nagyon vicces csávó vagy! Majd nézzél a hátad mögé mostantól gyakrabban.
Ezt kell megérnem vén koromra?!
Régen a motorosok megálltak segíteni egymásnak. Intettek ha szembe jöttek a másikkal.
Hová fajult ez a világ?
Megvan a kamera. A célvégi sikánnál találtam meg a zöld mellénnyel együtt. Leadtam a vámház körúton egy idősebb kopasz csókának valami Kalapka Gyurinak. Azt mondta hogy a becsületes megtalálónak 500ezer jár. és adott valami papírt is amit be lehet váltani 700ezerért. vagy kivátani? nem tudom
Na jó... tényleg volt ott egy láthatósági mellényes fazon a pálya szélén, kamerával a kezében, de lehet, hogy nem, ismétlem NEM több milliós, csak pár százezres kamerával a kezében...
Sziasztok.
Ha valaki esetleg találna egy kamerát a ringen az szóljon legyenszives. Sikeresen ott felejtettem a pálya szélén.
A megtalálónak 2000ft-ot adnék amennyiben vissza szolgáltatja.
A nagymamámtól kaptam, az új árra több, ismétlem TÖBB MILLIÓ ft!
Azt hallottam, hogy valami ződ mellényes rohangált vele. Aki tudja ki volt ez a személy az hívjon a 06-90-3344555 számon.
Köszönöm szépen.
Mi motorosok tartsunk össze.
Tájékoztatásul, a talált rendszámot a törvényi előírásoknak megfelelően a mai napon leadtam a XIV. ker. önkorm. hivatalban. A továbbiakban a központi nyilvántartási rendszer alapján azonosítják és értesítik a tulajdonosát. Ha esetleg valaki érdeklődne nálatok, kérlek adjátok át. Köszi.
Sziasztok!
Csak egy kérdés... a hétfői pályaestről - a "kezdő" csoportról - nem tudja valaki, hogy ki csinált képeket? Csak mert láttam egy zöld mellényes fotóst a pálya szélén, de sehol nincsenek a képek...
Előre is köszönöm, ha valaki tud valamit.
Ezt kell megérnem vén koromra?!
Régen a motorosok megálltak segíteni egymásnak. Intettek ha szembe jöttek a másikkal.
Hová fajult ez a világ?
Mert az enyém az TÖBB milliós kamera.
Most akkor rossz számot hívtam?
Mondjuk kétezeré' nem is adtam volna vissza a kamerát, mert igazábol nem többmilliós, hanem többTÍZmilliós cucc.
Ha valaki esetleg találna egy kamerát a ringen az szóljon legyenszives. Sikeresen ott felejtettem a pálya szélén.
A megtalálónak 2000ft-ot adnék amennyiben vissza szolgáltatja.
A nagymamámtól kaptam, az új árra több, ismétlem TÖBB MILLIÓ ft!
Azt hallottam, hogy valami ződ mellényes rohangált vele. Aki tudja ki volt ez a személy az hívjon a 06-90-3344555 számon.
Köszönöm szépen.
Mi motorosok tartsunk össze.
Küldenél pár képet.
bali105gsxr@gmail.com
Köszi!
Na olyat nem ismerek a ring közelében... Akkor lehet tényleg kukás volt...
Csak egy kérdés... a hétfői pályaestről - a "kezdő" csoportról - nem tudja valaki, hogy ki csinált képeket? Csak mert láttam egy zöld mellényes fotóst a pálya szélén, de sehol nincsenek a képek...
Előre is köszönöm, ha valaki tud valamit.
Akkor megpróbálom azt a 90 perces "pályabelyárós" csoportot.
Sajnos abszolút nem tudom belőni,hogy mennyire lennék elveszve egy ekkora pályán.
Minden csoportban van lehetőség köridőmérésre?
Csak hogy legyen mihez képest fejlődni.