Helló passz ezt én sem tudom mert még így nem voltam de tervezném gondolom megnézném a pannoniaring oldalát ott megnézem van e motoros rendezvény és oda csörögnék
szia uram.
remélem te tudsz segíteni .
eddig csak a Phoenix napokon mentem de szeretnék többet menni igaz nem egész nap hanem délutánonként
hogy erre van e lehetőség és azt vajon hogyan tudom meg hogyan szerezhetek tudomást róla hogy más szervezői napokon fellehet e menni délután és mennyiért.
keddre vártad? akkor miért nem szóltál előre?
2napos szállítás van (nem a posta hibázott), és hétfőnél hamarabb nem adhattam fel, ha vasárnap beszéltünk...
szóltál volna és kiegészítésként lehet kérni másnapi kiszállítást...
na mind1, én ezzel lezárom a sztorit...
peace... jó pályázást...
Igazad van wazzeg!Napokban gondoltam rád,mert kellene egy kis segítség,de hát előbb vissza kell adnom a pezsgőt,meg egy két kényszerduma pb ről kigyorsításról szarháziakról aztán előállhatok...
Tényleg nagy ganééé ez a Bérczczi gyerek . Nekem már több évtizede tartozik egy üveg pezsgővel. Le sem szarja a fejemet . Mostanában már fel sem hív . Szerintem fél tőlem.
sziasztok keresek aptilia sr 125,150-re vagy gilera runner 125,180 sportkipufogot! ha valaki tud vagy valakinek van jezeze adatlapomon az elérhetőség vagy ha itt ir az is jó!
remélem te tudsz segíteni .
eddig csak a Phoenix napokon mentem de szeretnék többet menni igaz nem egész nap hanem délutánonként
hogy erre van e lehetőség és azt vajon hogyan tudom meg hogyan szerezhetek tudomást róla hogy más szervezői napokon fellehet e menni délután és mennyiért.
2napos szállítás van (nem a posta hibázott), és hétfőnél hamarabb nem adhattam fel, ha vasárnap beszéltünk...
szóltál volna és kiegészítésként lehet kérni másnapi kiszállítást...
na mind1, én ezzel lezárom a sztorit...
peace... jó pályázást...
Vagy van új történet?
féked még mindíg a szekrényben..kell?300ájró.de csak mer átkúrtál -nem is bigpiszton a bele