Akinek nincs licence, és mondjuk 4x20 percet szeretne menni, az hogyan teheti ezt meg? Délelőtt és délután is max 3 ugyan olyan csoport van, ami nem licences.
Köszi a válaszod. Én valahol bíztam benne, hogy a merszes estékhez hasonlóan utcai motorosok számára adatik meg ez a másfél óra.
A leírásban úgy szerepel, hogy lehetőséget biztosít pályabejárásra.
Akik ezzel nem szeretnének élni azokkal mi a helyzet?
Tegnap kint voltam és láttam, hogyan zajlott ez a felvezetés. A csoportban volt olyan, aki a felvezetési tempót sem volt képes tartani. A sor vége a felvezetőtől 150-200 méterre volt, kötve hiszem, hogy onnan bármit is látott:(
Ha jól tudom a Mersz este egy csoportok nélküli motorozás volt ez meg egy kimondottan kezdő csoport.
Az eleje mondjuk tényleg nehézkes volt, mert valamiért nem a második követő embernek kellett előre állnia hanem az utolsónak. Ezért mindig be kellett várni a csapat legvégét a célegyenesben és ez nagyon lelassította az egészet. De ez kb. 35 perc volt és utána mindenki mehetett szabadon.
Nekem ez még mindig szimpatikusabb, mint hogy a kezdő csoportba beengednek mindenkit és 2 perc körüli 'kezdők' lapra fektetett motorral kerülgessenek.
Délután a közúti motorosok több lehetőséget kapnak. A licences csoportokat 09:50-től 13:40-ig bonyolítják le, váltott csoportokban. 13:45-től 16:10-ig a gyakorlottabb közúti csoportoké a terep, 16:25-től 17:55-ig továbbra is a motorozással ismerkedő kezdőket vár a Hungaroring.
Ide kapcsolódóan frissült a motoros nyílt napok lebonyolítását, valamint a legfontosabb tudnivalókat, szabályokat bemutató dokumentum. Elérhető innen:
Szia
Én kimentem délután nézelődni kicsit, de nagyon kevesen voltak a jó idő ellenére.
Eddig a mersz estékre jártam ki, gondoltam ez a 90 perces 16:25 ös kezdéssel pont jó lesz. Kicsi több pénz, kicsit kevesebb idő, de legalább van.
Hangos bemondó: Box utca végén eligazítás az esti motorozóknak!
Oda sétálok, gondoltam meghallgatom.
A felvezető ember közölte, hogy utána lehet kolbászolni és lesni a fortélyokat, majd pár kör után pihenő és megbeszélés... és talán az utolsó 30 percben ...
Ugye ezt nem gondolták komolyan?
jó idő, nagyon kevés motoros,más hülyeségéből nem jutottunk a leggyorsabb csoportba de a közúti 2 es ben is max 20 an voltunk.
Összességében egy fasza kezdés volt délután talán még perec sem volt.... kb ennyi
A teleszkópban az olajcsere nem csak annyiból áll,hogy leengedem--feltöltöm
Ez egy kicsit összetettebb dolog
A pumpa kitisztítása elengedhetetlen! A belevaló olajjal érdemes összerakni és ez nem a súlyodtól függ. A súlyod csak a rugócserénél fontos.Ha nem boldogulsz fordulj szakemberhez,vagy hívj engem.Szivesen segítek. (számom az adatlapon)
Hosszas egyeztetés után Az EURO-RING üzemeltetése jóváhagyta, hogy egy normál motoros nyílt nap keretein belül ismételten megrendezzük a Gépész Motoros Napot. A jó hír az, hogy amennyiben a nyílt napon megjelent többi motorost nem zavarja, a döntő időmérőkön lehetővé teszik számunkra a rajtrácsos indítást. Ez nem hivatalos bejelentés, azaz hivatkozási alap nem lehet. A rajtrácsos indítás lehetősége véglegesen csak a helyszínen, szombaton délután dől el (úgy gondolom meg tudjuk győzni a többi jelenlévőt). Amennyiben nem lehetséges a rajtrács, boxutcás indítás lesz - mint tavaly. Boxutcás indítás esetén az értékelés a köridők alapján történik. Az értékelésben való részvételhez transzponder használat szükséges. A rossz hír az, hogy sajnos az összeszervezett nagyobb létszám ellenére sem adnak semmiféle kedvezményt, azaz a normál árakon vehetjük igénybe a pályát.
Programterv:
Kinek-kinek igénye és pénztárcája szerint egésznapos, vagy csak délutáni motorozás.
14.30-15.00 -ig a nap közben mért köridők alpján megcsináljuk a csoportbontást.
3 kategória lesz: Lassú - 2:25 , Közepes 2:25 -- 2:20, Gyors - 2:20.
(létszámtól függően 1-2 másodperccel módosíthatjuk)
A 10 körös döntő időmérő etapokat a következő időpontokban tartjuk:
15:30 - Gyors csoport
16:30 - Közepes csoport
17:30 - Lassú csoport
18:00 - Eredményhírdetés
Minden kategóriában az első három helyezett értékes ajándékot és érmet kap.
Részvételi feltételek:
- II. Gépész Motoros Nap regisztráció itt : http://gepeszmotorosok.hu/?modul=form&tartalom=1155307
- részvételi díj befizetése és a lemondó nyilatkozat aláírása a helyszínen
- Aki az értékelésben részt akar venni, annak igénybe kell venni az EURO-RING transzponder szolgáltatását (3.000.- Ft/nap). Lényegében ez a nevezési díj.
EURO-RING részvételi díjak:
Normál árak (kedvezmény nélkül):
Egész nap 18.000.- Ft / Délután 13.200.- Ft
Kedvezményes árak EURO-RING KLUB-tagoknak, előzetes regisztráció esetén:
Egész nap 15.000.- Ft / Délután 11.000.- Ft
KLUB-tagság a helyszínen váltható: 2.000.- Ft / év.
Ha nem akarsz KLUB tag lenni, a normál árakból 10% kedvezményt kaphatsz, ha van EURO-RING matrica a motorodon (a helyszínen adnak).
Transzponderes időmérés: 3.000.- Ft / nap (az értékelésben való részvételhez ez szükséges)
Cserével kapcsolatos jótanács?
Mikor leengedted, és mielőtt öntenéd bele az újat, tedd vissza, és húzd meg az olajleeresztő csavart.
Sokat segít, tapasztalat.
sziasztok Teleszkóp olajat szeretnék cserélni a motorban,az érdekellne h mi az ami igazán jó lenne hozzá,csak pályára használom, esetleg még a cserével kapcsolatban vmi jótanács? ja amugy 70 kg.vok,gondolom az is számít,
Köszi a válaszod. Én valahol bíztam benne, hogy a merszes estékhez hasonlóan utcai motorosok számára adatik meg ez a másfél óra.
A leírásban úgy szerepel, hogy lehetőséget biztosít pályabejárásra.
Akik ezzel nem szeretnének élni azokkal mi a helyzet?
Tegnap kint voltam és láttam, hogyan zajlott ez a felvezetés. A csoportban volt olyan, aki a felvezetési tempót sem volt képes tartani. A sor vége a felvezetőtől 150-200 méterre volt, kötve hiszem, hogy onnan bármit is látott:(
Ez a későbbiekben is így lesz?
Az eleje mondjuk tényleg nehézkes volt, mert valamiért nem a második követő embernek kellett előre állnia hanem az utolsónak. Ezért mindig be kellett várni a csapat legvégét a célegyenesben és ez nagyon lelassította az egészet. De ez kb. 35 perc volt és utána mindenki mehetett szabadon.
Nekem ez még mindig szimpatikusabb, mint hogy a kezdő csoportba beengednek mindenkit és 2 perc körüli 'kezdők' lapra fektetett motorral kerülgessenek.
Felkerült a Hungaroring honlapjára az új időterv (április 23.)
http://www.hungaroring.hu/src/...
Délután a közúti motorosok több lehetőséget kapnak. A licences csoportokat 09:50-től 13:40-ig bonyolítják le, váltott csoportokban. 13:45-től 16:10-ig a gyakorlottabb közúti csoportoké a terep, 16:25-től 17:55-ig továbbra is a motorozással ismerkedő kezdőket vár a Hungaroring.
Ide kapcsolódóan frissült a motoros nyílt napok lebonyolítását, valamint a legfontosabb tudnivalókat, szabályokat bemutató dokumentum. Elérhető innen:
http://www.hungaroring.hu/src/...
Üdv,
Tamás
A 16:25-ös kezdéssel induló csoport kifejezetten a kezdőknek, amatőröknek, a motorozással ismerkedőnek szól.
Én kimentem délután nézelődni kicsit, de nagyon kevesen voltak a jó idő ellenére.
Eddig a mersz estékre jártam ki, gondoltam ez a 90 perces 16:25 ös kezdéssel pont jó lesz. Kicsi több pénz, kicsit kevesebb idő, de legalább van.
Hangos bemondó: Box utca végén eligazítás az esti motorozóknak!
Oda sétálok, gondoltam meghallgatom.
A felvezető ember közölte, hogy utána lehet kolbászolni és lesni a fortélyokat, majd pár kör után pihenő és megbeszélés... és talán az utolsó 30 percben ...
Ugye ezt nem gondolták komolyan?
Összességében egy fasza kezdés volt délután talán még perec sem volt.... kb ennyi
Mi volt ma az első pályanapon?
Semmi hír?
Ez egy kicsit összetettebb dolog
A pumpa kitisztítása elengedhetetlen! A belevaló olajjal érdemes összerakni és ez nem a súlyodtól függ. A súlyod csak a rugócserénél fontos.Ha nem boldogulsz fordulj szakemberhez,vagy hívj engem.Szivesen segítek. (számom az adatlapon)
Info, telefonon: 06 20 502 6157
http://aprod.hu/hirdetes/motor...
maxrpm@vipmail.hu
www.gepeszmotorosok.hu
Hosszas egyeztetés után Az EURO-RING üzemeltetése jóváhagyta, hogy egy normál motoros nyílt nap keretein belül ismételten megrendezzük a Gépész Motoros Napot. A jó hír az, hogy amennyiben a nyílt napon megjelent többi motorost nem zavarja, a döntő időmérőkön lehetővé teszik számunkra a rajtrácsos indítást. Ez nem hivatalos bejelentés, azaz hivatkozási alap nem lehet. A rajtrácsos indítás lehetősége véglegesen csak a helyszínen, szombaton délután dől el (úgy gondolom meg tudjuk győzni a többi jelenlévőt). Amennyiben nem lehetséges a rajtrács, boxutcás indítás lesz - mint tavaly. Boxutcás indítás esetén az értékelés a köridők alapján történik. Az értékelésben való részvételhez transzponder használat szükséges. A rossz hír az, hogy sajnos az összeszervezett nagyobb létszám ellenére sem adnak semmiféle kedvezményt, azaz a normál árakon vehetjük igénybe a pályát.
Programterv:
Kinek-kinek igénye és pénztárcája szerint egésznapos, vagy csak délutáni motorozás.
14.30-15.00 -ig a nap közben mért köridők alpján megcsináljuk a csoportbontást.
3 kategória lesz: Lassú - 2:25 , Közepes 2:25 -- 2:20, Gyors - 2:20.
(létszámtól függően 1-2 másodperccel módosíthatjuk)
A 10 körös döntő időmérő etapokat a következő időpontokban tartjuk:
15:30 - Gyors csoport
16:30 - Közepes csoport
17:30 - Lassú csoport
18:00 - Eredményhírdetés
Minden kategóriában az első három helyezett értékes ajándékot és érmet kap.
Részvételi feltételek:
- II. Gépész Motoros Nap regisztráció itt : http://gepeszmotorosok.hu/?modul=form&tartalom=1155307
- részvételi díj befizetése és a lemondó nyilatkozat aláírása a helyszínen
- Aki az értékelésben részt akar venni, annak igénybe kell venni az EURO-RING transzponder szolgáltatását (3.000.- Ft/nap). Lényegében ez a nevezési díj.
EURO-RING részvételi díjak:
Normál árak (kedvezmény nélkül):
Egész nap 18.000.- Ft / Délután 13.200.- Ft
Kedvezményes árak EURO-RING KLUB-tagoknak, előzetes regisztráció esetén:
Egész nap 15.000.- Ft / Délután 11.000.- Ft
KLUB-tagság a helyszínen váltható: 2.000.- Ft / év.
Ha nem akarsz KLUB tag lenni, a normál árakból 10% kedvezményt kaphatsz, ha van EURO-RING matrica a motorodon (a helyszínen adnak).
Transzponderes időmérés: 3.000.- Ft / nap (az értékelésben való részvételhez ez szükséges)
Motorozzunk egy jót!
Várunk! Jelentkezz!
Gépész Motorosok / Vincze Csaba
+36-20-238-5881
Mikor leengedted, és mielőtt öntenéd bele az újat, tedd vissza, és húzd meg az olajleeresztő csavart.
Sokat segít, tapasztalat.
Pályaidom garnitúrát keresek 2007-08 ZX6-hoz! Ha csak fejidom+hasidom van az is érdekel! Köszönöm